Останні статті і огляди
Новини
Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 перенесли на жовтень
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 перенесли на жовтень
Ліпше так, ніж бета на релізі.
Ліпше так, ніж бета на релізі.
-
waryag
Member
А восени ГТА5, а потім новорічні свята, тож можна спокійно переносити на весну! 

-
Shaolin_Style
Member
вы зря ее вообще ждете, ничего хорошего там не получится
-
yariksom
Member
Рімейк зробили би другої частини і на парили собі голову, гравці з руками би відірвали.
-
NUN4AG
Member
Відразу після анонсу дуже чекав Bloodlines 2, але все, що трапилося з ним за останні 6 років (розробляти проєкт починали десь 9-10 років назад) - це повний треш.
Вже після першої демонстрації геймплею оптимізм вивітрився, а потім звільнення Авеллона, передачі розробки гри від однієї студії до іншої, зміна самої гри і т.д.
Dead Island 2 чи не єдиний проєкт на моїй пам'яті який після виробничого пекла виявився кращою грою, ніж я від неї очікував, тому я дуже здивуюся, якщо історія Bloodlines 2 закінчиться хеппі-ендом.
Вже після першої демонстрації геймплею оптимізм вивітрився, а потім звільнення Авеллона, передачі розробки гри від однієї студії до іншої, зміна самої гри і т.д.
Dead Island 2 чи не єдиний проєкт на моїй пам'яті який після виробничого пекла виявився кращою грою, ніж я від неї очікував, тому я дуже здивуюся, якщо історія Bloodlines 2 закінчиться хеппі-ендом.
-
Shaolin_Style
Member
Саме про це я і кажу. Те що розробку гри відібрали у hardsuit labs та запустили розробку наново, це був останній цвях який забив будь які сподівання у те що гра вийде при наймні непоганою.NUN4AG: ↑ 26.03.2025 12:11 Відразу після анонсу дуже чекав Bloodlines 2, але все, що трапилося з ним за останні 6 років (розробляти проєкт починали десь 9-10 років назад) - це повний треш.
-
telep
Junior
Prey згадайте (хоч сам я від BL2 нічого доброго не чекаю)
-
Inqizitor2022
Member
Криса Авелона нет уже в команде, поэтому смысл насиловать такое?!
-
NUN4AG
Member
ІМХО, Prey від Arkane не мав нічого спільного крім назви ні з оригіналом, ні з відміненим сіквелом.telep: ↑ 26.03.2025 17:21 Prey згадайте (хоч сам я від BL2 нічого доброго не чекаю)
Те, що проєкт розробляли Аркейни - скоріше подарунок долі для геймерів, бо хоч оригінал і був класною грою, але після нього Human Head Studios за 19 років нічого рівноцінного Prey (2006) чи Prey (2017) не випустили...
-
Yalg
Member
А третья часть видимо в 2046 году?
-
Kullerok
Member
Уверен на 100500% что игра выйдет отвратительным калом. И я не про оптимизацию. Это та самая история где нужно качать сначала с торрента а потом думать...
-
Demedik
Junior
С тем, что все ключевые фигуры из-за которых была интересна эта игра ушли(или уволили) - лучше пройду мимо... не стоит она чтобы на нее тратиться. Когда-то делал предзаказ, но после всех событий - отменил его.
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
А я не отменил. Не в последнюю очередь потому что в Эпике в 2019 предзаказ был всего 15$ на эту игру (предзаказ сделал почти ровно 6 лет назад, сколько же всего случилось за эти 6 лет!). На фоне сегодняшних цен (45$ за KCD2 и 70$ за AC, цены в Стим Азербайджан) это просто бесплатно, пусть будет авось выстрелит. Тем более что Chinese Room не худшая студия. И последняя игра по VtM - Swansong доставила мне море удовольствия и я искренне не сих пор не понимаю почему ее захейтили (черт с критиками, но игроки тоже!).Demedik: ↑ 26.03.2025 19:35Когда-то делал предзаказ, но после всех событий - отменил его.
-
Ektalion
Member
Та чому, є люди, які ще чекають гру. Моє предзамовлення ще з літа 2019го пилитьсяIC9517: ↑ 26.03.2025 22:14А я не отменил. Не в последнюю очередь потому что в Эпике в 2019 предзаказ был всего 15$ на эту игру (предзаказ сделал почти ровно 6 лет назад, сколько же всего случилось за эти 6 лет!). На фоне сегодняшних цен (45$ за KCD2 и 70$ за AC, цены в Стим Азербайджан) это просто бесплатно, пусть будет авось выстрелит. Тем более что Chinese Room не худшая студия. И последняя игра по VtM - Swansong доставила мне море удовольствия и я искренне не сих пор не понимаю почему ее захейтили (черт с критиками, но игроки тоже!).Demedik: ↑ 26.03.2025 19:35Когда-то делал предзаказ, но после всех событий - отменил его.

- спойлер
-
spirit678
Member
Перший прей це теж продукт виробничого пеклаNUN4AG: ↑ 26.03.2025 17:52 нічого рівноцінного Prey (2006)

На мою скромну думку, ігри цього жанру ніяк інакше і не зробиш

Бажаю розробникам удачі та успіху

-
Diablique
Member
Опа, цей жмур ще дихає? Ну-ну, гра готова, ми просто хочемо зробити її краще? ) та придумайте якусь цікавішу відмазку, ви ж сюжети для ігор вигадуєте.
-
Prescott
Member
Это даром за такую игру. Может её должны ещё бесплатно раздать?IC9517: ↑ 26.03.2025 22:1445$ за KCD2
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
Не должны. Но недавно нормой для региональных цен было 30$. Witcher 3 и Cyberpunk 2077 я покупал (предзаказывал) именно за 30$. Эти игры уж точно на уровне KCD2, как минимум для меня, хотя каждая прекрасна по своемуPrescott: ↑ 28.03.2025 11:07Это даром за такую игру. Может её должны ещё бесплатно раздать?

и еще немаловажный факт, о котором вы просто не можете знать - когда я покупаю игры с азербайджанских банковских карт в Стим/Эпик/ГОГ, то плачу еще 18% сверху от цены в качестве налога государству. Избежать этого можно, но это тоже дополнительный расход.