Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.2 з підтримкою нових ігор
Не понимаю, зачем выпускать для каждой игры отдельный драйвер, что мешает сделать настройки для игр отдельными файлами и через Adrenalin Software дать людям возможность подгружать настойки для интересующих их игр из наполняемой базы данных...
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов драйвер AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.2 з підтримкою нових ігор
-
OdeMix
Junior
-
yariksom
Member
Середньому користувачу, при сучасній швидкості інтернету, не захочеться заморочки, він легко видалить старий і поставить новий драйвер і на буде колупатися в тому що йому потрібно а що ні.OdeMix: ↑ 21.03.2025 10:51 Пропоную обговорити Вийшов драйвер AMD Software: Adrenalin Edition 25.3.2 з підтримкою нових ігор
Не понимаю, зачем выпускать для каждой игры отдельный драйвер, что мешает сделать настройки для игр отдельными файлами и через Adrenalin Software дать людям возможность подгружать настойки для интересующих их игр из наполняемой базы данных...
-
Vladys77
Junior
Ну подивимось. Бо після оновлення на попередній в мене комп почав перевантажуватись. Потім заново перевстановив з видаленням всіх параметрів і ніби нормально.
-
DoubleTriple
Member
така ж шляпа була.. вперше в житті відчув приколи з дровами)Vladys77: ↑ 21.03.2025 17:48 Ну подивимось. Бо після оновлення на попередній в мене комп почав перевантажуватись. Потім заново перевстановив з видаленням всіх параметрів і ніби нормально.
-
Shepard1985
Junior
Я ніяк не можу зрозуміти, що на мій Асус Рог Елай, який краще драйвер використовувати? Заводський від Асус з'являється раз на пів року, а на сайті АМД завжди є свіжі дрова.
-
Hottoro
Member
Там від заводського тільки назва, по факту це драйвера AMD з сертифікатами, які Асус час від часу оновлюють на сайтах як заводські.Shepard1985: ↑ 29.03.2025 23:15Заводський від Асус з'являється раз на пів року
-
Shepard1985
Junior
Я розумію, але тоді чому Асус не оновлює драйвера частіше? І чому тоді вони не зроблять так, аби можна було дрова встановлювати без геморою, як це є зараз?Hottoro: ↑ 30.03.2025 10:24Там від заводського тільки назва, по факту це драйвера AMD з сертифікатами, які Асус час від часу оновлюють на сайтах як заводські.Shepard1985: ↑ 29.03.2025 23:15Заводський від Асус з'являється раз на пів року
-
Hottoro
Member
Як на мене це питання потрібно задавати ASUS, а не учасникам форуму які до виробників заліза та його підтримки не мають ніякого відношення.Shepard1985: ↑ 30.03.2025 17:38Я розумію, але тоді чому Асус не оновлює драйвера частіше?
-
nemadimi
Member
никогда не понимал, почему нельзя игру оптимизировать под драйвер, а драйвера оптимизируют под игры