В Epic Games Store стартував весняний розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

kairo, Medieval II доволі цікава, але більше завдяки модам. Shogun та Empire занадто нудні, Warhammer III занадто мультяшний. А ці їх спроби повторити моди(додати села\поселення для ресурсів чи точки захоплення ресурсів та інше) максимально ніякі та лише задовбують.
Kassatka
Member

Повідомлення

Lekrs: 27.03.2025 13:57 Деякі ігри дешевші стіма. Наприклад 3 відьмак комплейт едішн в стімі був 165 грн, в епіку 115 на розпродажі.
Так дешево Відьмак. Ні фіга собі. А чому...
За нові ігри деруть три шкури, а старіші за безцінь розпродують. Не нормальна це ситуація. Тим більше коли на гру не так вже давно ремастер відбувається.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 27.03.2025 21:33 kairo, Medieval II доволі цікава, але більше завдяки модам. Shogun та Empire занадто нудні, Warhammer III занадто мультяшний. А ці їх спроби повторити моди(додати села\поселення для ресурсів чи точки захоплення ресурсів та інше) максимально ніякі та лише задовбують.
Це все індивідуально. Якщо глянути статистику, то Рим із даних ігор має найменший онлайн. Навіть Medieval 2, який вийшов 19 років назад, має в 4 рази більший онлайн.
Барбарис
Member

Повідомлення

kairo :facepalm:
Рим вийшов ще на дисках, звісно його статистика буде меншою. Але це не має жодного відношення до якості.
MessiaH
Member

Повідомлення

Kassatka
Я в стратегии вообще не играю, абсолютно не мой жанр
Yalg
Member

Повідомлення

tornadox: 27.03.2025 16:54
Alligator: 27.03.2025 16:30Віддалена можливість грати через стім
Sunshine + Moonlight переважно кращий і дозволяє пк використовувати просто як віддалену робочу станцію (там є преференція роботи з програмами а не іграми), я вже мовчу що ця штука опенсорсна і працює навіть на ігрових консолях початкового рівня.
Я так понимаю что на более дорогих устройствах с большим и качественным экраном оно тоже пашет?
Неплохой вариант для поиграть лёжа.
Lekrs
Member

Повідомлення

Kassatka: 27.03.2025 22:33
Lekrs: 27.03.2025 13:57 Деякі ігри дешевші стіма. Наприклад 3 відьмак комплейт едішн в стімі був 165 грн, в епіку 115 на розпродажі.
Так дешево Відьмак. Ні фіга собі. А чому...
За нові ігри деруть три шкури, а старіші за безцінь розпродують. Не нормальна це ситуація. Тим більше коли на гру не так вже давно ремастер відбувається.
Це чудова ситуація для нових геймерів, які не проти старих ігр. За фулл прайс старі ігри продаватись не будуть, тим паче можуть зацікавити в купівлі нових частин серії.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.03.2025 05:56 kairo :facepalm:
Рим вийшов ще на дисках, звісно його статистика буде меншою. Але це не має жодного відношення до якості.
А Medieval: II TW та Empire: TW на чому по вашому вийшли 19 та 16 років назад?
Барбарис
Member

Повідомлення

kairo
Чим старіша гра, тим менше відома для нових гравців, що ігри беруть онлайн. Тим більше стім часів ТВМ2 був популярніше, ніж за часів РТВ. В тому ж стімі регулярно проходять фестивалі присвячені середньовіччю та часто її пропонують. Рим, наприклад, не траплявся в акціях.
kairo
Member

Повідомлення

Барбарис: 28.03.2025 12:35 kairo
Тим більше стім часів ТВМ2 був популярніше, ніж за часів РТВ. В тому ж стімі регулярно проходять фестивалі присвячені середньовіччю та часто її пропонують. Рим, наприклад, не траплявся в акціях.
Між Римом та Мідівалом лише 2 роки різниці. Коли вийшов останній, ніякого зв'язку із Стім гра не мала. Те саме із Імперією. Це вже Сьогун 2, прив'язувався до Стім.
Чим старіша гра, тим менше відома для нових гравців, що ігри беруть онлайн.
Total War: MEDIEVAL II 2006 - 2,604 In-Game
Total War: PHARAOH DYNASTIES 2024 - 478 In-Game
tornadox
Member

Повідомлення

Yalg: 28.03.2025 07:36Я так понимаю что на более дорогих устройствах с большим и качественным экраном оно тоже пашет?
Неплохой вариант для поиграть лёжа.
Та звісно, хоча стім лінк доволі універсальний, ця штука працювати буде навіть на холодильнику з екраном. Сам мав проблем з стім лінком і андроїд приставками, а ця штука дуже гарно працює, але треба мінімально хоча розуміти що там вагон налаштувань і хоча ймовірність що з коробки не буде працювати досить мала, але вона можлива. Я наприклад стрімлю на свій іксбокс. Також ви можете налаштувати бітрейт,розширення і кодеки як на сервері так і на клієнті.
https://app.lizardbyte.dev/Sunshine/
Screenshot 2025-03-28 150133.png
Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Kassatka: 27.03.2025 20:08Emperor: Battle for Dune
:super:

Відправлено через 13 хвилин 55 секунд:
Kassatka: 27.03.2025 22:33Так дешево Відьмак. Ні фіга собі. А чому...
1. безплатна реклама, кожна собака говорить про відьмака, навіть стільки років після релізу
2. це ж не матеріальний продукт, ццифрова копія нічого не коштує, чому не продавати по 90% дискаунту?
Я тільки не розумію чому інші не йдуть по стопам редів. Є наприклад старенька гра яка мені подобалася ще на ПС3, от я хочу її на Деці/ПК зіграти, але її ціна неадекватна на мою думку, має бути в районі $3 максимум, а не коштувати як сайберпанк на розпродажі. Це при тому що сама студія буда закрита років 15 назад, і звісно ніяких патчів гра не отримує і кошти йдуть тільки видавцю.
Відповісти