Останні статті і огляди
Новини
ASUS анонсувала плату TUF Gaming B850-BTF WiFi W із роз'ємами на звороті
-
Vermeer
Member
Предлагаю обсудить ASUS анонсувала плату TUF Gaming B850-BTF WiFi W із роз'ємами на звороті
Топовая тема для установки в белый корпус Asus A31 Plus который так же выпущен недавно
Топовая тема для установки в белый корпус Asus A31 Plus который так же выпущен недавно
-
FastBullet
Member
Не зря плату назвали WTF (Way to Future) - думаю это как-то может быть связано с ценой

-
Devijack
Member
кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
-
proos
Member
Огонь! Особенно разъёмы для проца, которые чтобы подключить нужно сломать пальцы если большой кулер.
Надеюсь что дальше все такие платы будут
Надеюсь что дальше все такие платы будут
-
GreenMile
Member
Нагадало "What the f*ck does "WTF" mean?!"FastBullet: ↑ 27.03.2025 14:29 Не зря плату назвали WTF (Way to Future) - думаю это как-то может быть связано с ценой![]()
![]()
![]()
![]()

-
Enjthesilence
Member
коли вже знайдеться герой, який замінить атх форм-фактор
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
т.е. выгорать теперь будет не коннектор на видеокарте, а коннектор и дороги на матплате?примечательна разъёмами на тыльной стороне, включая коннектор GC-HPWR, через который на видеокарту подается до 600 Вт

-
erkins007
Member
Выгорать не будет ничего, потому что даже у 5090 от самогр асуса нет поддержки этой шляпы. Перед вами очередной мертворождённый концепт.IC9517: ↑ 27.03.2025 21:55т.е. выгорать теперь будет не коннектор на видеокарте, а коннектор и дороги на матплате?примечательна разъёмами на тыльной стороне, включая коннектор GC-HPWR, через который на видеокарту подается до 600 Вт![]()
-
coffeeman
Member
Да ну, камон, це ж не виробників корпусів звинувачувати що почали випускати 500-ваттні нагрівачі в корпус? Так скоро до акваріумів з киплячим теплоносієм дійдемо. Де сучасні низькопрофільні 100-ваттні відеокарти?Devijack: ↑ 27.03.2025 15:19 кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
Як на мене таке положення портів підійде для компактних збірок. В компактну збірку брати щось топове - погана ідея. І було би добре, якщо
би було більше таких матплат в форматі mDTX/mATX.
-
Melofon
Member
Зачем когда помимо обычного стандартного АТХ имеется ещё куча других?, выбирай не хочу, практически любого размера и форм фактора.Enjthesilence: ↑ 27.03.2025 20:34 коли вже знайдеться герой, який замінить атх форм-фактор
-
GreenMile
Member
Та да, пора вже базовою в ПК робити відяху, а в неї втикати материнку, пам'ять (а краще просто багато ВРАМи, замість РАМи), проц... Он відяхи зі слотами під М.2 ССД вже єEnjthesilence: ↑ 27.03.2025 20:34 коли вже знайдеться герой, який замінить атх форм-фактор

-
Devijack
Member
забудь, скоро знов почнуть пхати по два чіпи а то і по три.coffeeman: ↑ 28.03.2025 08:33Де сучасні низькопрофільні 100-ваттні відеокарти?
-
AFU_power
Member
Вже таке доречі булоDevijack: ↑ 27.03.2025 15:19 кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
-
makumazan84
Junior
Повністю згоден з Вами. У мене збірка 5900Х + 4070ті у середньо-компактному Corsair 280X, але довелося дуже сильно заморочитися кабель-менеджментом та андерволтингом, щоб і організовано було, і виглядало не рагульно, і щоб температури/шум були адекватні. Ось чому я дуже зацікавився асусівською програмою BTF (та її еквівалентом від МСІ) -- в компактних збірках важливий кожен см просторуcoffeeman: ↑ 28.03.2025 08:33Да ну, камон, це ж не виробників корпусів звинувачувати що почали випускати 500-ваттні нагрівачі в корпус? Так скоро до акваріумів з киплячим теплоносієм дійдемо. Де сучасні низькопрофільні 100-ваттні відеокарти?Devijack: ↑ 27.03.2025 15:19 кращеб сокет на звороті розміщували і розділили теплові зони навпіл, ось це булоб революційно. Бо з дротами ще ужитись якось можна а от розігрітим повітрям відеокартою все ще охолоджується процессор...
Як на мене таке положення портів підійде для компактних збірок. В компактну збірку брати щось топове - погана ідея. І було би добре, якщо
би було більше таких матплат в форматі mDTX/mATX.