Останні статті і огляди
Новини
ASUS оновила механізм Q‑Release Slim для швидкого демонтажу відеокарти
-
Nikolay Yeryomenko
Member
Пропоную обговорити ASUS оновила механізм Q‑Release Slim для швидкого демонтажу відеокарти
Так тепер треба робити покращенний механізм Q-Release Slim на всіх платах.
Так тепер треба робити покращенний механізм Q-Release Slim на всіх платах.
-
GreenMile
Member
Я не зовсім зрозумів, це така деградація юзерів, які не розуміють що карту треба виймати зі слота вертикально вверх, що виробник пішов та такі хитрощі?
Як вони же примудряються тайп-сі витягати рівно, а не на бік

Як вони же примудряються тайп-сі витягати рівно, а не на бік

-
Grava
Member
Ні, це просто зручність. В мене до фіксатора можна дістатися лише чимось довгим і тонким, що ще може зіскочити та плату пошкодити. А тут просто потягнув і дістав.GreenMile: ↑ 27.03.2025 10:36це така деградація юзерів
-
Lekrs
Member
Потрібно щоб всі виробники подібне робили, а то тицяти ту штучку не зручно і стрьомновато, якщо солідна башня на цп.
-
Afit
Member
З новим механізмом як раз таки не вертикально, а зі сторони кріпленя, на перекос. Про що й мовиться в новиніGreenMile: ↑ 27.03.2025 10:36 Я не зовсім зрозумів, це така деградація юзерів, які не розуміють що карту треба виймати зі слота вертикально вверх, що виробник пішов та такі хитрощі?![]()
Як вони же примудряються тайп-сі витягати рівно, а не на бік![]()
-
Bahus_969m
Junior
От за що поважаю Asus! Вони не шукають винних, чи просто спирають на когось свої недоробки. Є зауваження від користувача - стали і зробили, без зайвого галасу. Це просто рівень роботи.
-
KimRomik
Member
Ой яка турбота! Дякую вам! (ні)
-
Ind1
Member
Сами создали проблему, сами решили.Bahus_969m: ↑ 27.03.2025 11:03 От за що поважаю Asus! Вони не шукають винних, чи просто спирають на когось свої недоробки. Є зауваження від користувача - стали і зробили, без зайвого галасу. Це просто рівень роботи.

Вот это уровень!
Паралельно угробив неизвестное количество карт.
-
miroslav_mm
Member
В комплекті з відеокартою, материнською платою від Асус тепер йде в комплекті ДВД диск "Як правильно всовувать і висовувать". 

-
Hotspur
Member
це деградація АсусаGreenMile: ↑ 27.03.2025 10:36 Я не зовсім зрозумів, це така деградація юзерів, які не розуміють що карту треба виймати зі слота вертикально вверх, що виробник пішов та такі хитрощі?![]()
Як вони же примудряються тайп-сі витягати рівно, а не на бік![]()
-
Jay228
Member
Grava
+ю.
в мене от нема цих кю релізів і за рік вже двічі преїзджав. карта наскільки велика і важка що доводилось кожен раз знімати з пк щоб не пошкодити материнку.
то зняття карти в моєму випадку дуже важке. той пиптик що треба натискати на розйомі вже трохи надломив хоча натискав олівцем з гумкою на кінці.
так що якщо ці механізми доведуть до розуму то буде тільки плюс бо відео карта вже і так більше самої атх материнки і демонтаж проблематичний а меньше вони вже наврядчи будуть ставати
+ю.
в мене от нема цих кю релізів і за рік вже двічі преїзджав. карта наскільки велика і важка що доводилось кожен раз знімати з пк щоб не пошкодити материнку.
то зняття карти в моєму випадку дуже важке. той пиптик що треба натискати на розйомі вже трохи надломив хоча натискав олівцем з гумкою на кінці.
так що якщо ці механізми доведуть до розуму то буде тільки плюс бо відео карта вже і так більше самої атх материнки і демонтаж проблематичний а меньше вони вже наврядчи будуть ставати
-
Hotspur
Member
звичайно шукають. зробити слот який ламає відеокарти це умудритись требаBahus_969m: ↑ 27.03.2025 11:03 От за що поважаю Asus! Вони не шукають винних, чи просто спирають на когось свої недоробки. Є зауваження від користувача - стали і зробили, без зайвого галасу. Це просто рівень роботи.
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
просто треба обережено і не спішити. я також олівцем нажимаюJay228: ↑ 27.03.2025 11:23то зняття карти в моєму випадку дуже важке. той пиптик що треба натискати на розйомі вже трохи надломив хоча натискав олівцем з гумкою на кінці.
-
erkins007
Member
Нет, это просто глупость.Grava: ↑ 27.03.2025 10:42Ні, це просто зручність. В мене до фіксатора можна дістатися лише чимось довгим і тонким, що ще може зіскочити та плату пошкодити. А тут просто потягнув і дістав.GreenMile: ↑ 27.03.2025 10:36це така деградація юзерів
У меня на ROG x670e ты нажимаешь на кнопочку под оперативной и все. Тебе не нужно лезть к фиксатору и в то же время он там есть физически нормальный.
А эта шляпа ещё и без перегородки теперь это проблема на ровном месте без преимуществ
-
Jay228
Member
Hotspur: ↑ 27.03.2025 11:25Bahus_969m: ↑ 27.03.2025 11:03 просто треба обережено і не спішити. я також олівцем нажимаю
так я оберережно. але той ричажок під картою навіть не видно тай сама площадка його маленька. олівець зіскочив і трохи сколов
Востаннє редагувалось 27.03.2025 12:43 користувачем Jay228, всього редагувалось 2 разів.
-
Conqistador
Member
В старых платах гигабайт есть очень удобная подпружиненная кнопка, легко нажимается и хорошо фиксирует, отказались ради экономии на спичках
-
Hotspur
Member
дай модель подивлюсьConqistador: ↑ 27.03.2025 12:22отказались ради экономии на спичках
-
Conqistador
Member
- спойлер
-
OldGoodGames
Member
+500$ к вартості матплати для рукожопих зумерівQ‑Release Slim

по ділу, нафіга "покращювати" старий добрий механізм який просто працює?!
Відправлено через 44 секунди:
+1

-
Ray2000gt
Advanced Member
На першому фото - той ще гемор з цим фіксатором, а ось на другому дійсно класний.
-
daesz
Member
нє, ну які тут тепер ще варіанти - треба брати (с) прескотт
- спойлер
-