А как же b580
Я и не сомневался, пол года катил бочку на нвидию, восхвалял интел, вот-вот, всех порвут, а когда надо потратить свои денюшки то и мозг включается, ты лучше объясни зачем спамил интулом везде?
Насчёт печек, профильная карта 300w 66 градусов, без настройки и андервольта download/file.php?id=373718&mode=view
И я бы не сказал что она огромная, 2.5 слота
усі ми любимо казати про одне, однак коли доходить до справи дуже часто робимо навпаки, я за собою таке помічав, а ви?
VladimirV: ↑
22.03.2025 21:57
А от я не впевнений. Саме потужність чіпа мене цікавить, а не обсяг пам'яті. Але це мій персональний запит.
Хочу грати на моніторі 2560х1080 без длсс, з длаа, і якщо мало то підрубати фреймген.
А у що ви хочете грати ?
я мав змогу пограти у приятеля на 4060ti 16gb у відьмака третього, там якісь хай рез текстури завезли. Грав без DLSS та фреймгенів. - сподобалось.
А потім спробував Lords of the Falen новий той шо на анрілі п'ятому , вмикав вимикав ті DLSS , фреймгени , рефлекси - таке собі. Мило якесь видає.
І імпакт не сподобався коли ворогів б'єш, як в нікуди б'єш. Я типу не відчуваю цих генерованих кадрів, тому мені немає різниці скільки їх там нагенерує відеокарта))
Про нові 5060ti - моя думка така , що це карти пограти на сьогоді і ще може рік. Поганяти нейронки , порендерити у блендорі 3д.
Якшо вас чиста ігрова продуктивність цікавить - я б дивився у бік амудє, хоч вони і більше жеруть електрики, але і більше чистого фпс видають.
пруф що я давній фанат RADEON , вболіваю що сили за червоних, та взагалі не шарю в темі
spirit678
Можливо, я поки що орієнтуюсь на ціни 5070.
В що грати? Ну справді дуже дивне питання. Я не з тих, які біжать купляти або качати торент кожної новинки. Я ж не контент мейкер, не стрімер. І не моє сидіти в темах по новинкам і комусь щось там доказувати як краще.
До 2020 я взагалі суцільно сидів в онлайн іграх, де грали "командами", групами і так далі. Далі життя змінилось, тепер в мене безліч сінглів, які можно проходити, не парячись про тримання онлайну.
Лише після 20 я пройшов Відьмака з усіма доповненнями, трилогію метро в версіях редукс, енчантед якщо ексодус,частково асасінів, без міражу і самих ранніх частин, плагу тейл дві частини, тлоу1, контол з доповненнями, вейка дві частини, томб райдер, також старі ігри типу біошоків, дізгоноред, не дуже розпіарених сенуа, оутер ворлдс, шадоу оф вор...Стратегії різні були куча, Кінг Артур, варталес і т.п.
Зараз проходжу КП2077 ФЛ. На черзі давно куплений РДР2. Особливість в тому, що коли нікуди поспішати, я проходжу всі побочки, як-то в КП, в Асасінах, тому одна гра жере в мене уйму часу просто, а не як в оглядах - гра типу на 70 годин. Де кажуть 70 в мене зазвичай 140 годин.
Якщо є можливість не юзати суперсемплінг на моєму моніторі я завжди його скіпаю. Нічого краще за длаа воно зробити не здатне це точно. З другого боку длаа на мій погляд це саме не мильне згладжування. Особливо вибісив длсс3 мене в тлоу1.
Що пройти крім того що мінімум дві гри мені до літа проходити? та боже, Хорізон дві частини, Год оф вор дві частини, БГ3, Дейс гон, Сталкер 2 ... Це я не зачепив ніодну гру в жанрі Дарк соулсів. Я б пограв з того що по обзорам зайшло Lies of P, Secirо...
З нового що вийде тлоу2 обов'язково, той же асасін новий, чому б і ні. Тільки нехай АІ НПС поправлять, бо це треш.
Завжди дивують ті хто десь пише немаєєє в шо гратииии... Бо Вони на виході лише поки хайп на форумах грають, далі то вже не гра)
Ну я думав буду грати з dlss та фрейм ген, але виявилось що мені не подобається жодна з розпіарених технологій нвідіа. Треба все мацати на власному досвіді )
Підти до знайомого з 5070 і помацати її.
А зеленому таборі мене тримає лише наявність CUDA
23.03.2025 12:15Та вроде все тоже самое, только самый новый MSI AB качать надо (может даже бета версию). А сама суть никак не изменилась по андервольту.
Спасибо за информацию , я с 3080ти по другому делал, всё же отличается, тут кривую вверх, а с 3080ти вниз на 200-300мгц, сохранял и потом нужную точку вверх, со старой видеокартой это было 875 при 1905 мгц, и опять сохранение
22.03.2025 21:57Robostyle
Це на якій карті поплавило? Ви хоча б лінк залишили... Volodya811
А от я не впевнений. Саме потужність чіпа мене цікавить, а не обсяг пам'яті. Але це мій персональний запит.
Хочу грати на моніторі 2560х1080 без длсс, з длаа, і якщо мало то підрубати фреймген. А, теж важливо, мені вистачає 75 стабільних герц, без просаджок по 1%лоу більше ну там 10-15% відсотків від 75, а краще взагалі стабільно 75. Максимум фпс буду "локати", бо не бачу сенсу кочегарити попусту ВК. Мені 75 стабільних повністю для сінглів достатньо. А для онлайн ігор там пофігу на вк, там проц може навіть важливіше.
Тобто нереальний обсяг враму, який потрібен для високих резолюцій і як не дивно, для апскейлеру - це не зовсім те, що я хочу.
потужність потужна, але коли статори з'являються то вже не так потужно все вигляда коли воно посмикується