Останні статті і огляди
Новини
У Steam розпочався масштабний весняний розпродаж
-
Артем123
Junior
то чувство когда захожишь в комменты, что бы увидеть дельный совет шо взять по скидке))
-
kairo
Member
Для цього є Реддіт. Там регулярно викладають пости із рекомендаціями, що взяти на розпродажі.Артем123: ↑ 14.03.2025 11:52 то чувство когда захожишь в комменты, что бы увидеть дельный совет шо взять по скидке))
-
Skiff93
Member
Doom 2016 - 62erkins007: ↑ 13.03.2025 22:55 Alex646
Аналогично. Не, если бы они были там по 80+% скидке может ещё бы и купил, а так покупать игру с скидкой 50% нет, если не было желания покупать на старте.
Doom Eternal - 162
-
Геральт
Member
Взяв робокопа. Вже й пройшов )
-
GreenMile
Member
Та у мене половина бажаного в знижках, але іт депендс, що вам подобається.Lekrs: ↑ 14.03.2025 11:42 Що є цікавого по норм ціні?
Елден рінг, Гост оф Тсусіма, РДР, Старфілд, Дед спейс, Пасфайндер другий взагалі за 59 грн і ще купа всього.
-
Liberty
Junior
Розробником якого є Owlcat Games - свинособача компанія із боліт.
-
Noise bomb
Junior
Взяв Томб Райдер трилогію за 200 грн. Колись ще на хбокс 360, зараз вирішив перепройти.
-
GreenMile
Member
Можна подумати, це когось на цьому формі колись зупиняло

Але так, я забув що це компанія з кацапськими коренями, бо на диво крута РПГ і вийшла ще в 21 році, тоді на розробників уваги не звертали.
-
unique-neon
Member
Половина й досі через xsolla в епіку оплати проводить)
-
Skiff93
Member
Це Кіпрська компанія.

Отже путлеру податки не платять.
Досить бути укроватою, бо це

Чим ти краще за тих болотних жителів тоді? Чим ти не нацист тоді?
-
mult
Member
GreenMile
Недавно в магазині в черзі до каси, якраз переді мною стояла тьотінька і в своєму айфоні спокійно собі лазила вконтактє.
На вулиці масово російськомовна молодь, це майбутнє країни.
Вони навіть не знають що таке Іловайськ, Дебальцеве і т.п тому що їм пофіг на все що знаходиться далі їх ореалу проживання.
Ну і там по списку дофіга ще
Тому так, проблем в країні кроми війни вистачає.
Надіюсь з часом вони хоч трохи зменшаться, хоча як показує життя навіть війна цьому не дуже допомагає.
Недавно в магазині в черзі до каси, якраз переді мною стояла тьотінька і в своєму айфоні спокійно собі лазила вконтактє.
На вулиці масово російськомовна молодь, це майбутнє країни.
Вони навіть не знають що таке Іловайськ, Дебальцеве і т.п тому що їм пофіг на все що знаходиться далі їх ореалу проживання.
Ну і там по списку дофіга ще

Тому так, проблем в країні кроми війни вистачає.
Надіюсь з часом вони хоч трохи зменшаться, хоча як показує життя навіть війна цьому не дуже допомагає.
-
MqM
Member
Рано чи пізно багато ігор продаються за копійки. Якщо вже так проблема з грошима потерпіть.firestarter256: ↑ 14.03.2025 08:42 Блин у ждунов сегодня праздник! Не понимаю этого момента, если нет бабла то торрент никто не отменял. Да и так у самого куча игр халявных висит в Эпике, а играю Empire Earth по сети
Любителі торентів таке враження побираються по смітниках, а комп в когось видно вкрали, бо зввдки гроші на комп?
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Оплачувати працю кацапів, які заочно тебе ненавидять і не факт, що самі не донатять рашці на війну це різновид мазохізмуSkiff93: ↑ 14.03.2025 14:17Це Кіпрська компанія.
Отже путлеру податки не платять.
Досить бути укроватою, бо це
Чим ти краще за тих болотних жителів тоді? Чим ти не нацист тоді?
-
erkins007
Member
Это куплено на старте естественноSkiff93: ↑ 14.03.2025 12:12Doom 2016 - 62erkins007: ↑ 13.03.2025 22:55 Alex646
Аналогично. Не, если бы они были там по 80+% скидке может ещё бы и купил, а так покупать игру с скидкой 50% нет, если не было желания покупать на старте.
Doom Eternal - 162
-
xTIMKAx
Member
780 ігор в бібліотеці. 10 купив. Лишилось ще 90 з вішліста. Але 70% ігор з нього ше не вийшли. Також вже предзамовив АК Шадовс і Ласт оф ас2. Ще трішки лишилось в кінгдом кам 2. Найближчі місяці два, точно не буду в щось друге грати
. Ще й неділю назад 5080 прийшла. Хочеться иестити їх по максимуму в важких іграх. Але стара 4080супер була теж нічого

-
MaksymCR
Junior
Купив Portal, завантажив Portal RTX.
Запустив.
Побачив що 3060 12GB просто - ні про що. Бажання 3090 б.в. не має бажання купувати...
Зрозумів, що нафік таке треба.
Чекаю PS6.
Запустив.
Побачив що 3060 12GB просто - ні про що. Бажання 3090 б.в. не має бажання купувати...
Зрозумів, що нафік таке треба.

Чекаю PS6.

-
mgerchik
Member
якщо є компанія з якою бігати, то рекомендую lockdown protocol. по суті, among us від першої особи. доволі фанова.Lekrs: ↑ 14.03.2025 11:42Що є цікавого по норм ціні?
не один. тоже не покупаю, если знаю, что не буду играть в нее. у меня и в эпике, например всего с дюжину+ тайтловVirusikZloy: ↑ 14.03.2025 07:35Я походу один такой кто не покупает кучу д… ма ненужного а потом в него не играет ..

но это распродажа на удивление очень даже ничего вышла. даже в разделе "до 80грн" есть интересные штуки на скоротать время

сам смотрю на второй форест (который sons of the forest). пока поставил пиратку, чтобы глянуть как оно, но какие то смешанные чувства.
-
MaksymCR
Junior
Як ви її запустили? Вона ще й 80Гб...mgerchik: ↑ 16.03.2025 19:29 1800 (она за 91). )
У мене просто висне...
-
Alexandro211
Junior
Якась вона кастурбата , взяв би дітям по civ v, але вона по 300 чи щось таке. Видно вона і є значно популярніша, якщо за біль стару версію просять в декілька разів більше.
Ось BF ми купили , там по 60-160 грн ціна зараз.
Доречі, я подивився підтримку стіма, щось не знайшов інформації про можливість шерінгу ігор на членів сім'ї, наче було таке колись. Хтось знає так можна ще робити? Тому що дітей двоє , все потрібно в 2-х екземплярах купувати. А то я , відверто кажучи, не спеціаліст по стіму. Гратися, нажаль, часу не вистачає

-
mgerchik
Member
я взагалі не фанат циви, і починав грати як раз з 6 частини, тому порівнювати ні з чим. в цілому наче норм, як для не фаната покрокових глобальних стратегій.Alexandro211: ↑ 17.03.2025 12:58Якась вона кастурбата , взяв би дітям по civ v, але вона по 300 чи щось таке.
ага, багато частин по 60 грн, дуже супер тим хто не бігав. встановив наново 1 частину, і там багато народу які кілька днів як у грі (тому вважаю, що розпродаж вдавсяAlexandro211: ↑ 17.03.2025 12:58Ось BF ми купили , там по 60-160 грн ціна зараз.

ще не взяв її.MaksymCR: ↑ 16.03.2025 20:27Як ви її запустили? Вона ще й 80Гб...
-
Yalg
Member
Из тех которые не крякнутые на что стоит обратить внимание?