У Steam розпочався масштабний весняний розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Артем123
Junior

Повідомлення

то чувство когда захожишь в комменты, что бы увидеть дельный совет шо взять по скидке))
kairo
Member

Повідомлення

Артем123: 14.03.2025 11:52 то чувство когда захожишь в комменты, что бы увидеть дельный совет шо взять по скидке))
Для цього є Реддіт. Там регулярно викладають пости із рекомендаціями, що взяти на розпродажі.
Skiff93
Member

Повідомлення

erkins007: 13.03.2025 22:55 Alex646
Аналогично. Не, если бы они были там по 80+% скидке может ещё бы и купил, а так покупать игру с скидкой 50% нет, если не было желания покупать на старте.
Doom 2016 - 62
Doom Eternal - 162
Геральт
Member

Повідомлення

Взяв робокопа. Вже й пройшов )
GreenMile
Member

Повідомлення

Lekrs: 14.03.2025 11:42 Що є цікавого по норм ціні?
Та у мене половина бажаного в знижках, але іт депендс, що вам подобається.
Елден рінг, Гост оф Тсусіма, РДР, Старфілд, Дед спейс, Пасфайндер другий взагалі за 59 грн і ще купа всього.
Liberty
Junior

Повідомлення

GreenMile: 14.03.2025 12:22
Пасфайндер другий
Розробником якого є Owlcat Games - свинособача компанія із боліт.
Noise bomb
Junior

Повідомлення

Взяв Томб Райдер трилогію за 200 грн. Колись ще на хбокс 360, зараз вирішив перепройти.
GreenMile
Member

Повідомлення

Liberty: 14.03.2025 12:41
Пасфайндер другий
Можна подумати, це когось на цьому формі колись зупиняло :dontknow: Половина он досі грає з кацапською озвучкою і локалізацією в ігри, де натівно є українська. І Стіми досі в кацапських мові і сегменті.
Але так, я забув що це компанія з кацапськими коренями, бо на диво крута РПГ і вийшла ще в 21 році, тоді на розробників уваги не звертали.
unique-neon
Member

Повідомлення

Половина й досі через xsolla в епіку оплати проводить)
Skiff93
Member

Повідомлення

Пасфайндер другий
Це Кіпрська компанія. :gigi:
Отже путлеру податки не платять.
Досить бути укроватою, бо це :facepalm:
Чим ти краще за тих болотних жителів тоді? Чим ти не нацист тоді?
mult
Member

Повідомлення

GreenMile
Недавно в магазині в черзі до каси, якраз переді мною стояла тьотінька і в своєму айфоні спокійно собі лазила вконтактє.
На вулиці масово російськомовна молодь, це майбутнє країни.
Вони навіть не знають що таке Іловайськ, Дебальцеве і т.п тому що їм пофіг на все що знаходиться далі їх ореалу проживання.
Ну і там по списку дофіга ще :)
Тому так, проблем в країні кроми війни вистачає.
Надіюсь з часом вони хоч трохи зменшаться, хоча як показує життя навіть війна цьому не дуже допомагає.
MqM
Member

Повідомлення

firestarter256: 14.03.2025 08:42 Блин у ждунов сегодня праздник! Не понимаю этого момента, если нет бабла то торрент никто не отменял. Да и так у самого куча игр халявных висит в Эпике, а играю Empire Earth по сети
Рано чи пізно багато ігор продаються за копійки. Якщо вже так проблема з грошима потерпіть.
Любителі торентів таке враження побираються по смітниках, а комп в когось видно вкрали, бо зввдки гроші на комп?

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Skiff93: 14.03.2025 14:17
Це Кіпрська компанія. :gigi:
Отже путлеру податки не платять.
Досить бути укроватою, бо це :facepalm:
Чим ти краще за тих болотних жителів тоді? Чим ти не нацист тоді?
Оплачувати працю кацапів, які заочно тебе ненавидять і не факт, що самі не донатять рашці на війну це різновид мазохізму
erkins007
Member

Повідомлення

Skiff93: 14.03.2025 12:12
erkins007: 13.03.2025 22:55 Alex646
Аналогично. Не, если бы они были там по 80+% скидке может ещё бы и купил, а так покупать игру с скидкой 50% нет, если не было желания покупать на старте.
Doom 2016 - 62
Doom Eternal - 162
Это куплено на старте естественно
xTIMKAx
Member

Повідомлення

780 ігор в бібліотеці. 10 купив. Лишилось ще 90 з вішліста. Але 70% ігор з нього ше не вийшли. Також вже предзамовив АК Шадовс і Ласт оф ас2. Ще трішки лишилось в кінгдом кам 2. Найближчі місяці два, точно не буду в щось друге грати :) . Ще й неділю назад 5080 прийшла. Хочеться иестити їх по максимуму в важких іграх. Але стара 4080супер була теж нічого
MaksymCR
Junior

Повідомлення

Купив Portal, завантажив Portal RTX.
Запустив.
Побачив що 3060 12GB просто - ні про що. Бажання 3090 б.в. не має бажання купувати...
Зрозумів, що нафік таке треба. :weep: :mad:
Чекаю PS6. :super:
mgerchik
Member

Повідомлення

Lekrs: 14.03.2025 11:42Що є цікавого по норм ціні?
якщо є компанія з якою бігати, то рекомендую lockdown protocol. по суті, among us від першої особи. доволі фанова.
VirusikZloy: 14.03.2025 07:35Я походу один такой кто не покупает кучу д… ма ненужного а потом в него не играет ..
не один. тоже не покупаю, если знаю, что не буду играть в нее. у меня и в эпике, например всего с дюжину+ тайтлов :gigi:

но это распродажа на удивление очень даже ничего вышла. даже в разделе "до 80грн" есть интересные штуки на скоротать время :D (цивилизация 6, the forest, практически все предыдущие ANNO кроме 1404 и новой 1800 (она за 91). )
сам смотрю на второй форест (который sons of the forest). пока поставил пиратку, чтобы глянуть как оно, но какие то смешанные чувства.
MaksymCR
Junior

Повідомлення

mgerchik: 16.03.2025 19:29 1800 (она за 91). )
Як ви її запустили? Вона ще й 80Гб...
У мене просто висне...
Alexandro211
Junior

Повідомлення

mgerchik: 16.03.2025 19:29
Lekrs: 14.03.2025 11:42Що є цікавого по норм ціні?
цивилизация 6,
Якась вона кастурбата , взяв би дітям по civ v, але вона по 300 чи щось таке. Видно вона і є значно популярніша, якщо за біль стару версію просять в декілька разів більше.

Ось BF ми купили , там по 60-160 грн ціна зараз.

Доречі, я подивився підтримку стіма, щось не знайшов інформації про можливість шерінгу ігор на членів сім'ї, наче було таке колись. Хтось знає так можна ще робити? Тому що дітей двоє , все потрібно в 2-х екземплярах купувати. А то я , відверто кажучи, не спеціаліст по стіму. Гратися, нажаль, часу не вистачає :(
mgerchik
Member

Повідомлення

Alexandro211: 17.03.2025 12:58Якась вона кастурбата , взяв би дітям по civ v, але вона по 300 чи щось таке.
я взагалі не фанат циви, і починав грати як раз з 6 частини, тому порівнювати ні з чим. в цілому наче норм, як для не фаната покрокових глобальних стратегій.
Alexandro211: 17.03.2025 12:58Ось BF ми купили , там по 60-160 грн ціна зараз.
ага, багато частин по 60 грн, дуже супер тим хто не бігав. встановив наново 1 частину, і там багато народу які кілька днів як у грі (тому вважаю, що розпродаж вдався :) ). Але 3, 1 і 5 у мене є давно, а решта частин не цікавить, чекаю на БФ6, поки бугаючи у CoD6.
MaksymCR: 16.03.2025 20:27Як ви її запустили? Вона ще й 80Гб...
ще не взяв її.
Yalg
Member

Повідомлення

Из тех которые не крякнутые на что стоит обратить внимание?
Відповісти