а що для вас норм гра?VirusikZloy: ↑ 01.03.2025 20:12 А чем эта игра привлекательная ? Как и первая часть ? Закидывают на локацию убиваешь динозавра и 60 секунд на выход и так по кругу ? Ну это же фигня .. реально это игра для японского рынка как и все игры конами.. лично для меня какая то душкаи за это 2к жесть
Останні статті і огляди
Новини
Monster Hunter Wilds показала рекордний онлайн, але гравці засмучені огидною оптимізацією
-
Vlaad13
Member
-
VirusikZloy
Member
Из последнего что прошел с удовольствием Киндом кам2Vlaad13: ↑ 01.03.2025 20:57а що для вас норм гра?VirusikZloy: ↑ 01.03.2025 20:12 А чем эта игра привлекательная ? Как и первая часть ? Закидывают на локацию убиваешь динозавра и 60 секунд на выход и так по кругу ? Ну это же фигня .. реально это игра для японского рынка как и все игры конами.. лично для меня какая то душкаи за это 2к жесть
-
Vlaad13
Member
питань більше не маю

-
Polyaan
Member
Но это традиция фромов привязать геймплей к 60 кадрам.kairo: ↑ 01.03.2025 14:38При цьому гра шалено популярна. Що говорити, якщо Елден, який банально не здатний більше ніж 60 ФПС видати, продався майже на 30 млн копій.Zealoth: ↑ 01.03.2025 14:31 Так она тут не на втором месте, ее просто нет.
А так оптимизация у Елдена отличная для своего визуала, и исполнена она хорошо в плане соотношения визуал-требования.
-
Earanak
Member
Polyaan, в Armored Core VI они сделали 120FPS. Традиция нарушена, еретики 

-
IronWithin
Member
Я вважаю ККД2 - поганою грою, якщо коротко, але серія ігор МХ - один з найгірших прикладів індустрії, в моїх топах під назвами "очі б цього не бачили" та "Ну ты видел, видел? (с)"
перше місце тримає ККД1, за друге місце як я бачу будуть боротися Драгонс догма 2 та МХ(прям всю серію на одну поличку, так!)
-
Enjthesilence
Member
а чого ккд2 - погана гра?IronWithin: ↑ 01.03.2025 23:27Я вважаю ККД2 - поганою грою, якщо коротко, але серія ігор МХ - один з найгірших прикладів індустрії, в моїх топах під назвами "очі б цього не бачили" та "Ну ты видел, видел? (с)"
перше місце тримає ККД1, за друге місце як я бачу будуть боротися Драгонс догма 2 та МХ(прям всю серію на одну поличку, так!)
-
Олег Мандріаник
Junior
Код писали мизинцем левой ноги? 
-
MessiaH
Member
Вуконг отвратительно оптимизирован, но выглядит получше MH Wilds, купил её ради интереса и случайно больше 2ч наиграл, рефанд теперь не возможен. На ртх 4090 в 4к играбельно без апскейлов, генерации кадров и без лучей, с генерацией можно и лучи включить, будет 80-90фпс. Лучи вообще хрен пойми где они, с лупой искать надо. Графика реально УГ даже с пакетом 4к текстур, геймплейно такая же дичь как и прошлые частиEaranak: ↑ 01.03.2025 13:45Оптимизация уровня Вуконга а графон...
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Выглядит неплохо, но всратейшая боевка всё портитVirusikZloy: ↑ 01.03.2025 21:38Из последнего что прошел с удовольствием Киндом кам2
-
PhoenixKiller
Member
для мене ControlVlaad13: ↑ 01.03.2025 20:57а що для вас норм гра?VirusikZloy: ↑ 01.03.2025 20:12 А чем эта игра привлекательная ? Как и первая часть ? Закидывают на локацию убиваешь динозавра и 60 секунд на выход и так по кругу ? Ну это же фигня .. реально это игра для японского рынка как и все игры конами.. лично для меня какая то душкаи за это 2к жесть
-
Kashtan
Member
А навіщо промені цій грі? Вони покращують графіку реально? Навіщо взагалі згадувати про ті промені? Це що, радикальна опція поліпшення якості графіки? Якщо 5080 тягне без променів 4к60, то з променями 5090 потрібна або 4090 виходить. Бо в більшій частині ігор промені відчуваєш лише по суттєвому зниженню кадрів на секунду, а не покращеному вигляду. Кіберпанк наприклад вийняток, там чудові промені.
-
Zealoth
Member
На счет определния корявости, не согласен, по поводу художников соглашусь. Были локации, даже в старых соулсах, которые бедно выглядели уже на момент выхода, смотрелись очень оригинально,самобытно и красиво. Храм Аманы и Гнездо дракона из второй части у меня навсегда отпечатались в памяти, в момент прохождения дарили впечатления как во времена просмотра фентези в детстве.kairo: ↑ 01.03.2025 16:34 Щодо «Елдена», я обожнюю соулс-ігри, але всі проєкти FromSoftware технічно коряві. Візуально їх рятує лише прекрасна робота художників.
Любая игра фромов, которую я запускал на своих конфигурациях, не вызывала нареканий. У меня ничего не тормозило\фризилось\крашилось\вылетало, текстуры не пропадали, я них не проваливался, лоды не скакали перед глазами. Меня никогда ничего не отвлекало от самой игры. И по Елдену конкретно видно что неспешно но все таки разработчики наращивают визуальную часть не только за счет арт-дизайна.Earanak: ↑ 01.03.2025 16:43 Zealoth, kairo
Ну у Элдена хоть и ограниченный фреймрейт, но оптимизация то неплохая![]()
-
IronWithin
Member
Кайро правий, але тільки частково, онлайн наприклад - гірше нікуди, найгірша реалізація(не задумка) онлайну яку я тільки бачив, розсинхронізація просто пекло, неможливо грати взагалі, сервери періодично відключали(у всих частинах дарків, причому ще й на довгі строки), а те що там лок на 60 кадрів - фігня, я дуже люблю високу частоту оновлення монітору, але саме в елдені плавність мене влаштовувала повністю, пара невеличких просадок за 200+ годин я грі пробачаю, зате візуал у елдена просто бімба. Їм би повтори боссів уникати та трохи менше однотипних підземелль і взагалі топчик був би, хоча й так це "перемога"Zealoth: ↑ 02.03.2025 12:33На счет определния корявости, не согласен, по поводу художников соглашусь. Были локации, даже в старых соулсах, которые бедно выглядели уже на момент выхода, смотрелись очень оригинально,самобытно и красиво. Храм Аманы и Гнездо дракона из второй части у меня навсегда отпечатались в памяти, в момент прохождения дарили впечатления как во времена просмотра фентези в детстве.kairo: ↑ 01.03.2025 16:34 Щодо «Елдена», я обожнюю соулс-ігри, але всі проєкти FromSoftware технічно коряві. Візуально їх рятує лише прекрасна робота художників.Любая игра фромов, которую я запускал на своих конфигурациях, не вызывала нареканий. У меня ничего не тормозило\фризилось\крашилось\вылетало, текстуры не пропадали, я них не проваливался, лоды не скакали перед глазами. Меня никогда ничего не отвлекало от самой игры. И по Елдену конкретно видно что неспешно но все таки разработчики наращивают визуальную часть не только за счет арт-дизайна.Earanak: ↑ 01.03.2025 16:43 Zealoth, kairo

Відправлено через 6 хвилин 21 секунду:
Охх... я честно не дуже бажаю розписувати полотно на годину читання, й фармити "-" від тутешніх фанатиків даром, можу коротко, як на мене в грі купа непотрібних механік які безбожно утилізують ігровий час людини задарма, і гра сама ДУУУУУУЖЕ повільна, бойовка як тут вірно людина була підмітила прямо з мороввінду наче взята, примітивом так і тягне.Enjthesilence: ↑ 02.03.2025 01:02а чого ккд2 - погана гра?IronWithin: ↑ 01.03.2025 23:27
Я вважаю ККД2 - поганою грою, якщо коротко, але серія ігор МХ - один з найгірших прикладів індустрії, в моїх топах під назвами "очі б цього не бачили" та "Ну ты видел, видел? (с)"
-
Nirtu
Junior
А є хтось хто грав взагалі? бо мене розчарувало те як сильно спростили гру (до оптимізації питань не має, пройшов на ультра в 2к). Якось все дуже легко и швидко проходиться за всю гру не те що не завалив ні одної місії а і не вмер ні разу тай взагалі від сили з 10 хілок може потратив. Розумію що хотілось заманити як найбільше гравців (і цифри говорять самі за себе) але якось перестарались з спрощуванням і гра втратила половину свої суті, крафт втрачає сенс (весь високий ранг пройшов в броні з низкого рангу, а топ зброя и так робиться не з частин монстрів). В підсумку повністью пройшов за 20г (це катастрофічно мало для МХ), залишаєтся тільки чекати на доповнення и мастер ранг, може там сітуація буде краща...
-
kairo
Member
Дійшли нарешті руки до Елдену. Система виставила все на макс в 4К. Із самого початку відчув, що щось не так із фреймрейтом, запустив OSD, і бачу що гра в дощ просідає до 40-50 ФПС. ГПУ вантажиться на 100% при споживанні 200-250 Вт. Навіть андервольт відключив, щоб перевірити чи не в ньому проблема. І це на 4090 та 13600КФ. Чисто графічно, гра на рівні АС Одіссі 2018-го року. По факту, вимкнув РТ повністю та граю із стабільними 60 ФПС.Earanak: ↑ 01.03.2025 16:43 kairo
Коли виходило ДЛЦ, DF робили огляд технічного стану гри і зробили висновок, що ніяких покращень технічного плану гра так і не отримала.
- спойлер