Monster Hunter Wilds показала рекордний онлайн, але гравці засмучені огидною оптимізацією

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 01.03.2025 20:12 А чем эта игра привлекательная ? Как и первая часть ? Закидывают на локацию убиваешь динозавра и 60 секунд на выход и так по кругу ? Ну это же фигня .. реально это игра для японского рынка как и все игры конами.. лично для меня какая то душка :insane: и за это 2к жесть
а що для вас норм гра?
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Vlaad13: 01.03.2025 20:57
VirusikZloy: 01.03.2025 20:12 А чем эта игра привлекательная ? Как и первая часть ? Закидывают на локацию убиваешь динозавра и 60 секунд на выход и так по кругу ? Ну это же фигня .. реально это игра для японского рынка как и все игры конами.. лично для меня какая то душка :insane: и за это 2к жесть
а що для вас норм гра?
Из последнего что прошел с удовольствием Киндом кам2
Vlaad13
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 01.03.2025 21:38
а що для вас норм гра?
питань більше не маю :lol:
Polyaan
Member

Повідомлення

kairo: 01.03.2025 14:38
Zealoth: 01.03.2025 14:31 Так она тут не на втором месте, ее просто нет.
При цьому гра шалено популярна. Що говорити, якщо Елден, який банально не здатний більше ніж 60 ФПС видати, продався майже на 30 млн копій.
Но это традиция фромов привязать геймплей к 60 кадрам.
А так оптимизация у Елдена отличная для своего визуала, и исполнена она хорошо в плане соотношения визуал-требования.
Earanak
Member

Повідомлення

Polyaan, в Armored Core VI они сделали 120FPS. Традиция нарушена, еретики :mad:
IronWithin
Member

Повідомлення

Vlaad13: 01.03.2025 22:05
VirusikZloy: 01.03.2025 21:38
Я вважаю ККД2 - поганою грою, якщо коротко, але серія ігор МХ - один з найгірших прикладів індустрії, в моїх топах під назвами "очі б цього не бачили" та "Ну ты видел, видел? (с)"
перше місце тримає ККД1, за друге місце як я бачу будуть боротися Драгонс догма 2 та МХ(прям всю серію на одну поличку, так!)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 01.03.2025 23:27
Vlaad13: 01.03.2025 22:05
Я вважаю ККД2 - поганою грою, якщо коротко, але серія ігор МХ - один з найгірших прикладів індустрії, в моїх топах під назвами "очі б цього не бачили" та "Ну ты видел, видел? (с)"
перше місце тримає ККД1, за друге місце як я бачу будуть боротися Драгонс догма 2 та МХ(прям всю серію на одну поличку, так!)
а чого ккд2 - погана гра?
Олег Мандріаник
Junior

Повідомлення

Код писали мизинцем левой ноги? 🤔
MessiaH
Member

Повідомлення

Earanak: 01.03.2025 13:45Оптимизация уровня Вуконга а графон...
Вуконг отвратительно оптимизирован, но выглядит получше MH Wilds, купил её ради интереса и случайно больше 2ч наиграл, рефанд теперь не возможен. На ртх 4090 в 4к играбельно без апскейлов, генерации кадров и без лучей, с генерацией можно и лучи включить, будет 80-90фпс. Лучи вообще хрен пойми где они, с лупой искать надо. Графика реально УГ даже с пакетом 4к текстур, геймплейно такая же дичь как и прошлые части

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
VirusikZloy: 01.03.2025 21:38Из последнего что прошел с удовольствием Киндом кам2
Выглядит неплохо, но всратейшая боевка всё портит
PhoenixKiller
Member

Повідомлення

а що для вас норм гра?
для мене Control
Kashtan
Member

Повідомлення

А навіщо промені цій грі? Вони покращують графіку реально? Навіщо взагалі згадувати про ті промені? Це що, радикальна опція поліпшення якості графіки? Якщо 5080 тягне без променів 4к60, то з променями 5090 потрібна або 4090 виходить. Бо в більшій частині ігор промені відчуваєш лише по суттєвому зниженню кадрів на секунду, а не покращеному вигляду. Кіберпанк наприклад вийняток, там чудові промені.
Zealoth
Member

Повідомлення

kairo: 01.03.2025 16:34 Щодо «Елдена», я обожнюю соулс-ігри, але всі проєкти FromSoftware технічно коряві. Візуально їх рятує лише прекрасна робота художників.
На счет определния корявости, не согласен, по поводу художников соглашусь. Были локации, даже в старых соулсах, которые бедно выглядели уже на момент выхода, смотрелись очень оригинально,самобытно и красиво. Храм Аманы и Гнездо дракона из второй части у меня навсегда отпечатались в памяти, в момент прохождения дарили впечатления как во времена просмотра фентези в детстве.
Earanak: 01.03.2025 16:43 Zealoth, kairo
Ну у Элдена хоть и ограниченный фреймрейт, но оптимизация то неплохая :-/
Любая игра фромов, которую я запускал на своих конфигурациях, не вызывала нареканий. У меня ничего не тормозило\фризилось\крашилось\вылетало, текстуры не пропадали, я них не проваливался, лоды не скакали перед глазами. Меня никогда ничего не отвлекало от самой игры. И по Елдену конкретно видно что неспешно но все таки разработчики наращивают визуальную часть не только за счет арт-дизайна.
IronWithin
Member

Повідомлення

Zealoth: 02.03.2025 12:33
kairo: 01.03.2025 16:34 Щодо «Елдена», я обожнюю соулс-ігри, але всі проєкти FromSoftware технічно коряві. Візуально їх рятує лише прекрасна робота художників.
На счет определния корявости, не согласен, по поводу художников соглашусь. Были локации, даже в старых соулсах, которые бедно выглядели уже на момент выхода, смотрелись очень оригинально,самобытно и красиво. Храм Аманы и Гнездо дракона из второй части у меня навсегда отпечатались в памяти, в момент прохождения дарили впечатления как во времена просмотра фентези в детстве.
Earanak: 01.03.2025 16:43 Zealoth, kairo
Любая игра фромов, которую я запускал на своих конфигурациях, не вызывала нареканий. У меня ничего не тормозило\фризилось\крашилось\вылетало, текстуры не пропадали, я них не проваливался, лоды не скакали перед глазами. Меня никогда ничего не отвлекало от самой игры. И по Елдену конкретно видно что неспешно но все таки разработчики наращивают визуальную часть не только за счет арт-дизайна.
Кайро правий, але тільки частково, онлайн наприклад - гірше нікуди, найгірша реалізація(не задумка) онлайну яку я тільки бачив, розсинхронізація просто пекло, неможливо грати взагалі, сервери періодично відключали(у всих частинах дарків, причому ще й на довгі строки), а те що там лок на 60 кадрів - фігня, я дуже люблю високу частоту оновлення монітору, але саме в елдені плавність мене влаштовувала повністю, пара невеличких просадок за 200+ годин я грі пробачаю, зате візуал у елдена просто бімба. Їм би повтори боссів уникати та трохи менше однотипних підземелль і взагалі топчик був би, хоча й так це "перемога" :beer:

Відправлено через 6 хвилин 21 секунду:
Enjthesilence: 02.03.2025 01:02
IronWithin: 01.03.2025 23:27
а чого ккд2 - погана гра?
Охх... я честно не дуже бажаю розписувати полотно на годину читання, й фармити "-" від тутешніх фанатиків даром, можу коротко, як на мене в грі купа непотрібних механік які безбожно утилізують ігровий час людини задарма, і гра сама ДУУУУУУЖЕ повільна, бойовка як тут вірно людина була підмітила прямо з мороввінду наче взята, примітивом так і тягне.
Nirtu
Junior

Повідомлення

А є хтось хто грав взагалі? бо мене розчарувало те як сильно спростили гру (до оптимізації питань не має, пройшов на ультра в 2к). Якось все дуже легко и швидко проходиться за всю гру не те що не завалив ні одної місії а і не вмер ні разу тай взагалі від сили з 10 хілок може потратив. Розумію що хотілось заманити як найбільше гравців (і цифри говорять самі за себе) але якось перестарались з спрощуванням і гра втратила половину свої суті, крафт втрачає сенс (весь високий ранг пройшов в броні з низкого рангу, а топ зброя и так робиться не з частин монстрів). В підсумку повністью пройшов за 20г (це катастрофічно мало для МХ), залишаєтся тільки чекати на доповнення и мастер ранг, може там сітуація буде краща...
kairo
Member

Повідомлення

Earanak: 01.03.2025 16:43 kairo
Дійшли нарешті руки до Елдену. Система виставила все на макс в 4К. Із самого початку відчув, що щось не так із фреймрейтом, запустив OSD, і бачу що гра в дощ просідає до 40-50 ФПС. ГПУ вантажиться на 100% при споживанні 200-250 Вт. Навіть андервольт відключив, щоб перевірити чи не в ньому проблема. І це на 4090 та 13600КФ. Чисто графічно, гра на рівні АС Одіссі 2018-го року. По факту, вимкнув РТ повністю та граю із стабільними 60 ФПС.

Коли виходило ДЛЦ, DF робили огляд технічного стану гри і зробили висновок, що ніяких покращень технічного плану гра так і не отримала.
спойлер
Відповісти