Відеокарти Radeon RX 9000 найкраще працюють на материнських платах з UEFI

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Vityok777: 05.03.2025 13:35 Взагалі-то SecureBoot -> standart це означає, що він увімкнений
:facepalm:
А "disabled" що означає?
спойлер
Изображение
Vityok777
Member

Геральт
Дякую. А в gpu-z що показує?
Не ображайтесь?)
Геральт
Member

Vityok777
спойлер
Изображение
Так які там образи.. :beer:
dext
Member

Посміялися?

UEFI-частина прошивки вимагає цифрового підпису тож про кастомні напруги, профілі охолодження та ін., (раніше) доступне через утиліти модифікації біосів накшталт RBE можете забути :rolleyes:
Vityok777
Member

Геральт
Щиро дякую. А от у мене чомусь так не працює. Якщо secureboot у вінді не показує, то і rebar disabled
man1242
Member

Enjthesilence: 05.03.2025 11:07 жеруть ці карти щось забагато, хтось мені там розповідав про кращий фпс/ват у амд. :shuffle: та то ж тільки нвідія тупим споживання продуктивність збільшує, у амд це ж не так, дивно. 5070ті 386вт - 9070хт 443
Пока секта ватт на фпс ходит по кругу в тоже время вендоры накидуют до предела сколько может отвести их кастом охлад. Как бы для этого и существует топ сигмент что все самое мощное и лучшее что можно сегодня предложить. Тем более если за 800-900$ у тебя карта может шагнуть за предел 4080 в современных играх это отличный результат. :beer:
Снова же пока нвидиа не урегилирует бардак с ртх5000 тут даже спорить неочем что выбирать обычному "покупателю" хотя снова пишу за день до релиза рх9000 а тут тоже могут удивить :laugh:
konb999
Member

Вроде все местные "петросяны" отписались плоскими шутками про дюроны и 486 интелы! Слава богу, ато я переживал.
pelia: 05.03.2025 10:09 ну це, насправді, просто роздута ні з чого новина, це те саме що написати що 90х0 лінійка не буде у версії з AGP, останні біоси без UEFI коли були?
Чел, единственный нормальный, адекватный коммент оставил! Респект! :super:
не у всех еще мозги поплавило!
Ответить