У незалежних тестах відеокарта GeForce RTX 5070 виступила на рівні GeForce RTX 4070 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Alligator: 04.03.2025 23:28
_Andrik_: 04.03.2025 23:14В кожного різні життєві ситуації в житті , розрахунок теж різний . Сім'я, родичі яких підтримуєш , друзі ( деяких вже ніколи не побачих) , і свої пристрасті (яким важко відмовити ) . Так що так , я "парюся " про кожний свій зроблений сраний цент , щоб не відмовляти собі в забаганках бо живемо раз. Багато чого можу собі дозволити і водночас ні , особливо коли на рівному місці тобі пропонують товар дорожче що найменше в два рази ніж його вартість, а найбільше бісить що деякі особи це намагаються виправдати
Ну з вартістю самих карт я згоден, це дико неадекватно, можливо GTA VI простіше буде грати на консолі бо вартість топових карт без врахування, що ПК не є способом заробітку ні в які рамки не впирається.
топові рішення для пк, не для того щоб ти грав у 30 фпс з консольною якістю графіки, якщо ставити налаштування аналогічні до консольних, ніяких топ рішень непотрібно.
n+gibat[]r
Member

Yurius: 04.03.2025 16:35
Vlaad13: 04.03.2025 16:32 Що там по продуктивності давно всі знали - тут головне яка буде ціна
40000грн старт,що тут знати :super:
Потужно, я по этой цене куда более мощную RTX4070 Ti Super брал на Розетке ещё недавно :laugh:
LordTornado
Member

kairo: 04.03.2025 23:44 В контексті споживання різниця в умовних 100 Вт навіть для Європи не буде мати ніякого значення. Для прикладу в Польщі, це 5 грн/КВт. Якщо грати кожен день по 2 години, це 60 годин в місяць. Рахуємо: 5 * 60 * 0,1 = 30 грн на місяць. Або 0,67 Євро! Три місяці такої економії і можна собі дозволити стаканчик еспресо(яких я особисто за день випиваю мінімум 4) :laugh:
Для меня энергопотребление компа имеет значение не в плане счетов за электричество, а в плане комфортной игры в июле-августе, когда на улице +32. Менять кондиционер на более мощный из-за видеокарты - это перебор...
kairo
Member

LordTornado: 05.03.2025 02:13
kairo: 04.03.2025 23:44 В контексті споживання різниця в умовних 100 Вт навіть для Європи не буде мати ніякого значення. Для прикладу в Польщі, це 5 грн/КВт. Якщо грати кожен день по 2 години, це 60 годин в місяць. Рахуємо: 5 * 60 * 0,1 = 30 грн на місяць. Або 0,67 Євро! Три місяці такої економії і можна собі дозволити стаканчик еспресо(яких я особисто за день випиваю мінімум 4) :laugh:
Для меня энергопотребление компа имеет значение не в плане счетов за электричество, а в плане комфортной игры в июле-августе, когда на улице +32. Менять кондиционер на более мощный из-за видеокарты - это перебор...
Ставите паверліміт на карту або банально ліміт ФПС чи обмежуєте налаштування графіки і ПК починає споживати в рази менше. В мене в багатьох невибагливих іграх 4090 споживає ~100 Вт в 4К.
lamer
Member

Изображение
alextampa
Member

_Andrik_: 04.03.2025 20:10
alextampa: 04.03.2025 20:07 Дивишся на цей анонс 5-тисячної лінійки і вимальовується зовсім інше -
5090 ок
5080 - 5070
5070 - 5060
Так більше схоже на правду
Ви буквально провели аналогію з 4ххх :(
Так зелені негідники друге покоління поспіль так роблять з клієнтів дурнів :mad:
Jay228
Member

маєм те що маєм. приріст мізерний а приріст в ціні норм такий. та щей вишенька на торті проблеми з дровами . шкода що амд не влупила їх . ну хоч ціною візьме
Yurius
Member

Кому трохи Асуса? :D
Вложения
Снимок экрана 2025-03-05 105210.png
Alex646
Member

Ну, 40к. Ясно. Вчасно купив відюху.
Volod057
Junior

Ніколи не думав що купівля 4070 Super на старті за 25к вийде настільки вдалим рішенням 😁
Ответить