ні, це все)oversteve: ↑ 03.03.2025 13:59зразу ж мій наступний пост, де все розжовано, я не знаю як ви читалиstarinfo: ↑ 03.03.2025 13:39 добре що ви відредагували, але з самого початку ви писали просто про менший текстоліт замість слова коротша плата
і тут як не читай так і не читається, в чому ви мене переконати хочете? чеплятись до слів можно в 2 сторони
- спойлер
oversteve: ↑ 03.03.2025 11:14 для мене як користувача несе - менші габарити текстоліту на 2-3 см - можливість зробити радіатор з наскрізним продувом довшим або зробити карту коротшою, мене наприклад дуже напрягають розміри деяких відеокарт
ви взагалі-то про аргументи на користь роз'єму для 300вт відях питалиstarinfo: ↑ 03.03.2025 13:39 так це ж цікавий аргумент в обидві сторони, можно і цей роз'єм начепити на 4090 і невідомо що буде, чи це працює тіки в вашій ситуції що 8ми пінники погані?але в цілому 12 вхпвр цілком ок і на 600Вт працює
ось вам приклад, щоб не просто теоріяstarinfo: ↑ 03.03.2025 13:39 я і сказав, що в чистому виді як теорія воно гарне, але на ділі ми не перевіримо, бо балакаємо за 2-3 см радатора який буде продуватись, не додатковий куллер, не додатковий обдув, нічого не зміниться, просто замість плати воно буде дути умовно вгору
і ви вірите що умовно при температурі в 60-65 градусів ці лише 2-3 см в одній з секцій зможуть якось суттєво вплинути на температуру? може 50 зроблять, чи 40? ні, це фантастика, там в кращому випадку якщо зійдуться всі зорі то буде 1-2 градуси і то добре якщо так... а це по факту і є похибка
https://noctua.at/en/products/cpu-coole ... cification
https://www.thermalright.com/product/pe ... ini-black/
перший кулер топфлоу і важить 1кг, другий башта з наскрізним продувом і важить на третину менше, ефективність у них однакова
просто дійсно як можно про щось балакати з людиною яка все-рівно права, вже наче й показав що ви дійсно писали, так, потім коли я вже звернув увагу ви додатково пояснили але з самого початку було написано криво і ні щоб це признати і якось вибачитись чи ще шось ви все-рівно доводите своє, і ви все-рівно праві)
там щось вже почитати треба, на зовсім інших прикладах і воно ніяк не пов'язане, але ні, ви все рівно праві
дякую, ви настіки експертний експерт що я вимушений вже точно поставити крапку)
як тестування куллерів яке ніяким боком не вигляда як цей сценарій щось доводить... проведіть самі дослід, на своєму куллері на 1 секції розмістіть якусь я незнаю, картонку заввишки в 3 сантиметри і в пів сантиметра від однієї секції куллера і подивіться що буде
хоча це знову ж не є дійсним бо там 2-3 окремі секції радіатора, які кожна обдуваєтсья своїм куллером і перекрита буде лише 3 см частинка куллера, але воно лише заважатиме повітрю проходити рівно вгору і воно все ще зможе відходити вбік і це треба перевірить але ні, ви знайшли якісь тести які взагалі ні про що в даній сиуації
дякую, але мабуть досить, балакати з людиною яка сама себе вважає ідеальною не результативно)