Самое главное - корона на своем месте.

Свистоперделки рулят.
Galax не может от них отказаться. Хомячки в восторге.
Куплю видеокарту и буду наблюдать за короной. Зачем заморачиваться корректной работой карты, когда так красиво светится корона?
Незрозуміла реакція... не подабається - не купуйте!Royalfree: ↑ 03.03.2025 09:08 Предлагаю обсудить Galax випускає GeForce RTX 5070 Ti в топовому виконанні HOF OC Lab
Самое главное - корона на своем месте.![]()
Свистоперделки рулят.
Galax не может от них отказаться. Хомячки в восторге.
Куплю видеокарту и буду наблюдать за короной. Зачем заморачиваться корректной работой карты, когда так красиво светится корона?
Кожному своє: комусь корона, комусь робота.Artem_M: ↑ 03.03.2025 10:01 Незрозуміла реакція... не подабається - не купуйте!
Це фірмовий стиль. І корону можна не ставити.
А так це достатньо хороші карти, з нормальною компонентою базою, якщо не топовою...
З цього моменту, будь-ласка, більш детальніше.Royalfree: ↑ 03.03.2025 11:24 Замість корони можна встановити більш надійну елементну базу.
З якого переляку я должен поделиться с вами идеями насчет компонентной базы и исправлений?Artem_M: ↑ 03.03.2025 11:34 З цього моменту, будь-ласка, більш детальніше.
Що там не так з компонентною базою і потрібно виправити?![]()
А щодо корони, то з вашою аватаркою я б взагалі мовчав би![]()
![]()
![]()
Ви ж написали, що там потрібно компонентну базу покращити. От і стало цікаво, що там не так! А як не розумієтесь, то для чого писати що попало?Royalfree: ↑ 03.03.2025 12:10З якого переляку я должен поделиться с вами идеями насчет компонентной базы и исправлений?Artem_M: ↑ 03.03.2025 11:34 З цього моменту, будь-ласка, більш детальніше.
Що там не так з компонентною базою і потрібно виправити?![]()
А щодо корони, то з вашою аватаркою я б взагалі мовчав би![]()
![]()
![]()
А що до аватаркi - так це справа особиста. На смак та колір фломастери різні.
И если у вас нет иных мыслей по поводу свистоперделок - так и не стоит цепляться к аватарке.
І в той же час захищаєте свою русняву короновану аватарку, пишучи, що то особиста справа і "фломастери".
треба зайти, навалити і все. десь прокатить, десь ні. в мут просто киньте його, там конструктиву від нього не дочекаєтесьArtem_M: ↑ 03.03.2025 12:34Ви ж написали, що там потрібно компонентну базу покращити. От і стало цікаво, що там не так! А як не розумієтесь, то для чого писати що попало?Royalfree: ↑ 03.03.2025 12:10
З якого переляку я должен поделиться с вами идеями насчет компонентной базы и исправлений?
А що до аватаркi - так це справа особиста. На смак та колір фломастери різні.
И если у вас нет иных мыслей по поводу свистоперделок - так и не стоит цепляться к аватарке.
І щодо корони/аватарки - про смаки і фломастери взагалі подвійні стандарти.
Самі пишете, що корона то якась "свистопердєлка" і обурюєтесь тому, що:І в той же час захищаєте свою русняву короновану аватарку, пишучи, що то особиста справа і "фломастери".
Явний когнітивний дисонанс.