так я дивився, я робив сам експеременти з різними налаштуваннями і т.д. немаэ різниці.
тільки я все одно не розумію чого думка на 1080п гірше робота длсс ніж на 2к або 4к. а все дуже просто. зазчивай ppi у 1080р гірший. бо це зазвичай моніки 21-24 дюйма. а 2к 24-27 дюймів. от і маємо що щільність краща, рандерінг йде в 1080р та тягнеться з домальовуванням на 1440р. от тільки є одна проблема. якщо взять реальну оптичну інформацію, то особливо різниці не буде.
якщо ми можемо грати с длсс якість в 1440п, то це значить що ми можемо грати в 1080р в нативі, і по якості і деталізаціі ми нічого невтратим. а якщо ми не тягненом натив 1080р, і треба уже длсс якість, до 1440р уже піде в баланс режим, де отримаєм туж сама юшку.
єдине чим крутий длсс, це робота в динаміці, і як він круто робе загальну картинку.
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
waryag: ↑
25.02.2025 11:26
То есть технология работает тем лучше, чем больше нативных пикселей для обработки. И разрешений менее 1080р ей маловато.
И с фреймгеном тот же принцип.
ну вот лежит условно газета с надписями, и занимает на картинке усложно 50 пикселей, ну не выдумает длсс текст для нее.