Останні статті і огляди
Новини
Стартував фестиваль Steam Next Fest із демоверсією Gothic Remake і безліччю інших новинок
-
Lekrs
Member
Пропоную обговорити Стартував фестиваль Steam Next Fest із демоверсією Gothic Remake і безліччю інших новинок
Готику обов'язково спробую. Одна з улюблених ігр дитинства.
-
Spiryt
Member
После демки удалил игру из списка желаемого. Не понятно для кого делали такую деревянную боевку в 2024 году, да и управление персонажем не сильно отзывчивое.
-
Ararat
Member
Якщо і справді любиш, то краще не треба.Lekrs: ↑ 25.02.2025 10:59 Пропоную обговорити Стартував фестиваль Steam Next Fest із демоверсією Gothic Remake і безліччю інших новинок
-
vsx
Member
Я так понимаю в этом году Готика не выйдет. Темпест выходит вроде в апреле. Вспомним детство.
-
lividum
Member
-
El Barrent
Member
lividum
90+ фпс на 7900XT та пресеті Gothic в 2к
90+ фпс на 7900XT та пресеті Gothic в 2к
-
unique-neon
Member
Сума факторів - просування нв проміння + фортнайт з уе5 не заточеним ні на що інше + криві ручки, куди ж без нихlividum: ↑ 25.02.2025 11:2735 фпс на 4090
-
Ostin
Member
Варто залишати улюблені ігри дитинства\молодості там, де їм і місце - в гарних спогадах і на резервному HDD робочу копію, щоб під настрій зловити ностальгію.
Всі ці поробки "за мотивами" ніколи гарно не вдаються.
-
Dilfin
Member
Може там система така, як колись була, що поки не прокачаєшся, то тебе любий вовк чи щур з'їсть. Пам'ятаю поки не прокачався, то драпав від точки А до точки Б.)Spiryt: ↑ 25.02.2025 11:12 После демки удалил игру из списка желаемого. Не понятно для кого делали такую деревянную боевку в 2024 году, да и управление персонажем не сильно отзывчивое.
-
Ostin
Member
Хоч це був не комплімент, але от саме Готика 3 зуміла дуже гарно постаріти, коли навіть зараз графоній в ній геть не лякає. Ну і музика топчик просто. Все інше, звісно, зараз вже може не так добре пітиlividum: ↑ 25.02.2025 11:27Картинка 3 готики

-
Mainkoon
Member
Готомани, грайте в Archolos, якщо ще не грали. Гєм як є.
-
lividum
Member
Ostin
Поддерживаю
Еще тут боевка какая-то вялая. Как кисель. Он так машет киркой, как будто это тяжеленный молот. 
Поддерживаю

-
den888
Member
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
den888: ↑ 25.02.2025 13:00А я б забацав в fallout 1/2 на ue5 тільки щоб не 3d. До речі age of empires, StarCraft-1, Warcraft 2 і Diablo 2 непогані ремастери як на менеOstin: ↑ 25.02.2025 11:53 Варто залишати улюблені ігри дитинства\молодості там, де їм і місце - в гарних спогадах і на резервному HDD робочу копію, щоб під настрій зловити ностальгію.
-
deangelis
Member
Що демка Готики настільки невдала?
навіть не варто пробувати? А я сподівався що це буде топова гра... 

-
Ararat
Member
Ну готика це екшон рпг. Три її основі складові це: екшон, дослідженя світу і власне рпг. Демка не дає жодного уявленя про остані дві складові, а перша просто жахлива.deangelis: ↑ 25.02.2025 13:19 Що демка Готики настільки невдала?навіть не варто пробувати? А я сподівався що це буде топова гра...
![]()
-
Dreamer40k
Junior
Гра навіть не альфа по технічному стану:
- Те що бойовика повільна то ок, але вона інерційна наче інпутлаг 150 ms
- Хітбокси кривіші ніж в Elex 1
- Персонаж застрягає в об'єктах під час бою, каміння і т.д
- Анімація суперника інколи переривається інколи ні
- Інколи зараховується дамаг перерваної атаки
- Графіка дуже посередня для вимог
- Тепер з пошуком нестандартних шляхів усе, можна залазити виключно туди куди дозволено
Востаннє редагувалось 25.02.2025 13:57 користувачем Dreamer40k, всього редагувалось 2 разів.
-
SPEC1AL1ST
Member
А мне демка зашла. Прикольно что он сразу держит меч двумя руками и плохо бьет, а когда ему рассказывают как нужно - уже становится лучше )
А по кирке - ну попробуй помахай пойди, не молот конечно))))
Может не полный улет конечно, есть куда улучшать, и я думаю улучшат, но мне демка зашла, жду полную игру.
А по кирке - ну попробуй помахай пойди, не молот конечно))))
Может не полный улет конечно, есть куда улучшать, и я думаю улучшат, но мне демка зашла, жду полную игру.
-
Ostin
Member
З сучасним геймдевом може статись, що перший елекс будуть ще з теплотою згадуватиDreamer40k: ↑ 25.02.2025 13:50кривіші ніж в Elex 1

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
А оце вже зовсім біда. Бо "вляпатись в щось" невідповідне рівню чи сюжету в готиці - це самий смакDreamer40k: ↑ 25.02.2025 13:50з пошуком нестандартних шляхів усе, можна залазити виключно туди куди дозволено

-
Kassatka
Member
Спробував демку Tempest Rising. У мене i7-11700 + RX 6800 в 4K, по замовчуванню виставило високі налаштування графіки, що в скірміші дає 63-72 FPS, якщо виставити налаштування на епічні, то 55-61 FPS. Не зважаючи на рушій UE5, не бачу просадок і статерів, так як це спостерігається в Stormgate, де я ловлю періодичні фрізи по 2-4 FPS. Тож з точку зору оптимізації ніби гра норм вдається. Головне - тут є ХАРВЕСТЕРИ СПАЙСУ.
(Усі говорять про якусь Готику, я навіть не знаю, що це таке.)
(Усі говорять про якусь Готику, я навіть не знаю, що це таке.)
-
vsx
Member
Поиграл пару миссий в Tempest Rising. Несмотря на то что это UE 5 оптимизация радует. На моей системе в 2К на эпик настройках без апскейлеров ниже 60 не падало, чаще выше. Но игра пока сырая. В первой миссии обнаружил баги. И перевод странный, хотя кому он нужен в таких играх. В общем буду ждать релиза. Если есть друзья детства с которыми резались в C&C скорее всего придете в восторг.