Стартував фестиваль Steam Next Fest із демоверсією Gothic Remake і безліччю інших новинок

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Стартував фестиваль Steam Next Fest із демоверсією Gothic Remake і безліччю інших новинок
Готику обов'язково спробую. Одна з улюблених ігр дитинства.
Spiryt
Member

Повідомлення

После демки удалил игру из списка желаемого. Не понятно для кого делали такую деревянную боевку в 2024 году, да и управление персонажем не сильно отзывчивое.
Ararat
Member

Повідомлення

Lekrs: 25.02.2025 10:59 Пропоную обговорити Стартував фестиваль Steam Next Fest із демоверсією Gothic Remake і безліччю інших новинок
Готику обов'язково спробую. Одна з улюблених ігр дитинства.
Якщо і справді любиш, то краще не треба.
vsx
Member

Повідомлення

Я так понимаю в этом году Готика не выйдет. Темпест выходит вроде в апреле. Вспомним детство.
lividum
Member

Повідомлення

Готика просто позорище. Картинка 3 готики и 35 фпс на 4090. Боже какие рукожопы :lol:

Зображення
El Barrent
Member

Повідомлення

lividum
90+ фпс на 7900XT та пресеті Gothic в 2к
unique-neon
Member

Повідомлення

lividum: 25.02.2025 11:2735 фпс на 4090
Сума факторів - просування нв проміння + фортнайт з уе5 не заточеним ні на що інше + криві ручки, куди ж без них
Ostin
Member

Повідомлення

Варто залишати улюблені ігри дитинства\молодості там, де їм і місце - в гарних спогадах і на резервному HDD робочу копію, щоб під настрій зловити ностальгію.
Всі ці поробки "за мотивами" ніколи гарно не вдаються.
Dilfin
Member

Повідомлення

Spiryt: 25.02.2025 11:12 После демки удалил игру из списка желаемого. Не понятно для кого делали такую деревянную боевку в 2024 году, да и управление персонажем не сильно отзывчивое.
Може там система така, як колись була, що поки не прокачаєшся, то тебе любий вовк чи щур з'їсть. Пам'ятаю поки не прокачався, то драпав від точки А до точки Б.)
Ostin
Member

Повідомлення

lividum: 25.02.2025 11:27Картинка 3 готики
Хоч це був не комплімент, але от саме Готика 3 зуміла дуже гарно постаріти, коли навіть зараз графоній в ній геть не лякає. Ну і музика топчик просто. Все інше, звісно, зараз вже може не так добре піти :rotate:
Mainkoon
Member

Повідомлення

Готомани, грайте в Archolos, якщо ще не грали. Гєм як є.
lividum
Member

Повідомлення

Ostin
Поддерживаю :up: Еще тут боевка какая-то вялая. Как кисель. Он так машет киркой, как будто это тяжеленный молот. :insane:
den888
Member

Повідомлення

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
den888: 25.02.2025 13:00
Ostin: 25.02.2025 11:53 Варто залишати улюблені ігри дитинства\молодості там, де їм і місце - в гарних спогадах і на резервному HDD робочу копію, щоб під настрій зловити ностальгію.
Всі ці поробки "за мотивами" ніколи гарно не вдаються.
А я б забацав в fallout 1/2 на ue5 тільки щоб не 3d. До речі age of empires, StarCraft-1, Warcraft 2 і Diablo 2 непогані ремастери як на мене
deangelis
Member

Повідомлення

Що демка Готики настільки невдала? :eek: навіть не варто пробувати? А я сподівався що це буде топова гра... :(
Ararat
Member

Повідомлення

deangelis: 25.02.2025 13:19 Що демка Готики настільки невдала? :eek: навіть не варто пробувати? А я сподівався що це буде топова гра... :(
Ну готика це екшон рпг. Три її основі складові це: екшон, дослідженя світу і власне рпг. Демка не дає жодного уявленя про остані дві складові, а перша просто жахлива.
Dreamer40k
Junior

Повідомлення

Гра навіть не альфа по технічному стану:
  • Те що бойовика повільна то ок, але вона інерційна наче інпутлаг 150 ms
  • Хітбокси кривіші ніж в Elex 1
  • Персонаж застрягає в об'єктах під час бою, каміння і т.д
  • Анімація суперника інколи переривається інколи ні
  • Інколи зараховується дамаг перерваної атаки
  • Графіка дуже посередня для вимог
  • Тепер з пошуком нестандартних шляхів усе, можна залазити виключно туди куди дозволено
Що сподобалось? Давити жуків та анімації під час діалогів
Востаннє редагувалось 25.02.2025 13:57 користувачем Dreamer40k, всього редагувалось 2 разів.
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

А мне демка зашла. Прикольно что он сразу держит меч двумя руками и плохо бьет, а когда ему рассказывают как нужно - уже становится лучше )
А по кирке - ну попробуй помахай пойди, не молот конечно))))
Может не полный улет конечно, есть куда улучшать, и я думаю улучшат, но мне демка зашла, жду полную игру.
Ostin
Member

Повідомлення

Dreamer40k: 25.02.2025 13:50кривіші ніж в Elex 1
З сучасним геймдевом може статись, що перший елекс будуть ще з теплотою згадувати :rotate:

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Dreamer40k: 25.02.2025 13:50з пошуком нестандартних шляхів усе, можна залазити виключно туди куди дозволено
А оце вже зовсім біда. Бо "вляпатись в щось" невідповідне рівню чи сюжету в готиці - це самий смак :D
Kassatka
Member

Повідомлення

Спробував демку Tempest Rising. У мене i7-11700 + RX 6800 в 4K, по замовчуванню виставило високі налаштування графіки, що в скірміші дає 63-72 FPS, якщо виставити налаштування на епічні, то 55-61 FPS. Не зважаючи на рушій UE5, не бачу просадок і статерів, так як це спостерігається в Stormgate, де я ловлю періодичні фрізи по 2-4 FPS. Тож з точку зору оптимізації ніби гра норм вдається. Головне - тут є ХАРВЕСТЕРИ СПАЙСУ.

(Усі говорять про якусь Готику, я навіть не знаю, що це таке.)
vsx
Member

Повідомлення

Поиграл пару миссий в Tempest Rising. Несмотря на то что это UE 5 оптимизация радует. На моей системе в 2К на эпик настройках без апскейлеров ниже 60 не падало, чаще выше. Но игра пока сырая. В первой миссии обнаружил баги. И перевод странный, хотя кому он нужен в таких играх. В общем буду ждать релиза. Если есть друзья детства с которыми резались в C&C скорее всего придете в восторг.
Відповісти