тут головне запитання - Де взяти ще двох друзів?

Ем.. Може, прикрутити власну токсичність?
ой
А якщо я не токсичний, а радіоактивний?
Залазь в реактор!
Мб буде якийсь матчмейкінг, або з людьми зі спільноти.Vlaad13: ↑ 12.02.2025 19:01 Пропоную обговорити Оголошено дату виходу Elden Ring Nightreign
тут головне запитання - Де взяти ще двох друзів?![]()
![]()
Я би сказав, що це навіть багато)) Для прикладу, майже 50% гравців в Baldurs Gate 3 не пройшли і перший акт в грі.mult: ↑ 12.02.2025 22:50 А ще якщо дивитись по глобальним досягненням то елден рінг до кінця пройшло десь 30 відсотків грубо кажучи![]()
Саглы не понимаю разрабов почему не разделить игру на 2 мода условный "казуал" и "любитель подушиться" смогли бы пофармить с продаж больше шекелей. Мне вот оч нравится геймдизайн и стилистика, но я не готов тратить 20+ траев на искусственно разжирневших и супер дамажащих боссовdenizen: ↑ 13.02.2025 09:03 бо це надто душні ігри, дуже швидко стомлюєшся від постійного гріндінгу
Тебе никто не мешает убивать боса с первого или второго траяHuanantop: ↑ 13.02.2025 10:54Саглы не понимаю разрабов почему не разделить игру на 2 мода условный "казуал" и "любитель подушиться" смогли бы пофармить с продаж больше шекелей. Мне вот оч нравится геймдизайн и стилистика, но я не готов тратить 20+ траев на искусственно разжирневших и супер дамажащих боссовdenizen: ↑ 13.02.2025 09:03 бо це надто душні ігри, дуже швидко стомлюєшся від постійного гріндінгу