VolandInferno
1. Перевірка граматики, особливо для нерідних мов.
2. Подекуди зручніше гугління.
3. Може робити саммарі довгих безтолкових емейлів одним реченням і навпаки з одного регення зробити довгий тупий емейл.
Останні статті і огляди
Новини
Китайський ШІ-помічник від DeepSeek увірвався в топи завантажень на мобільних платформах
-
dead_rat
Member
-
Wonderboy
Member
Все вірно, тому стоматологічний туризм придумали навіть не вчора. І тому виїжджаючи закордон усі наші штунди та інші віруни спочатку по максимуму лікуються в Україні, а вже потім починають співати панегірики новій батьківщині. Не забуваючи регулярно приїжджати і підліковуватися в УкраїніScoffer: ↑ 28.01.2025 01:44Якщо трапилось шось що не покриває страховка, то все, приїхали. Пломба це доволі проста послуга, а що як якась операція? Так можна і ніколи не розплатитись.
Це я вам як бувший стоматолог, а нині військовий кажу.
По темі - не розумію цього хайпу, зараз що не гра чи технологія, одне і те ж - спочатку падають сервери від напливу, а потім це стає потрібно лише купці фанатів.
-
GhostManka
Junior
Та зараз куди не плюнь, як не маркетологи, то СММ чи ще якась рекламістська секта. Всі стараються побільше набити ціну продуктуWonderboy: ↑ 28.01.2025 08:32 По темі - не розумію цього хайпу, зараз що не гра чи технологія, одне і те ж - спочатку падають сервери від напливу, а потім це стає потрібно лише купці фанатів.
-
AssayMAS
Member
"дікпік з ШІ"... розповсюджуй для підняття твого ПОТЕНЦіального рейтенгу на сайтах.AntonyKandaurov: ↑ 27.01.2025 17:45діпсік ШІ
не скажи - одну модель одно футбольное поле серверов обслуживает, а у китая будет десять футбольных полей самобытных национальных серверов...Martix: ↑ 27.01.2025 18:22GPT модель с парсингом и скриптами поведения
только надо мясного мешка что из тысяч на генерированного хлама выберет парочку годных "произведений" от ИИ.Martix: ↑ 27.01.2025 18:22Корм для хомяков каждый день!
-
Classique
Member
Дивна історія. Знайомі зараз там. Ставили пломбу. 150 баксів. У нас дешевше, але для штатів 150 цілком прийнятно. Страхова у ситуації не брала участь. Суто комерційна послуга.Scoffer: ↑ 27.01.2025 16:58 dead_rat
Я мабуть вже розповідав цю історію, але коли я останнього разу був у штатах, то у колеги розболівся зуб, і конторі виявилось дешевше відправити його додому і прислати на заміну іншого, ніж ставити пломбу в штатах, що і було зроблено.
До того випадку я не вірив шо там люди тікають від швидких і купують ліки в собачих магазинах, а після знаєш якось і реалістичненько стало.
А ви тут кажете щоб чат жпт ще й підказував які саме. Та вся фармоіндустрія штатів скопититься
-
Wonderboy
Member
Пломба це верхівка айсберга, сильні болі в 95% випадків свідчать що людина догралася до лікування кореневих каналів, а це вже зовсім інший ціновий діапазон.Classique: ↑ 28.01.2025 10:52Ставили пломбу. 150 баксів.
-
VolandInferno
Member
Ну, для мене це сумнівні дуже сценарії використання:)dead_rat: ↑ 28.01.2025 07:52VolandInferno
1. Перевірка граматики, особливо для нерідних мов.
2. Подекуди зручніше гугління.
3. Може робити саммарі довгих безтолкових емейлів одним реченням і навпаки з одного регення зробити довгий тупий емейл.
-
Scoffer
Member
Мовні моделі вигадали для тих у кого власні голоси в голові не цікавіVolandInferno: ↑ 28.01.2025 06:18Я от не знаю для чого ці мовні моделі треба в яка в них функція. Ну от реально. Що б що? Типу просунута гуглилка? Ну от прикладна користь. Мій максимум взаємодії з ними - це попросити розказати анекдот, все. Ну ще послати можу. В моєму рівні цінностей, всі ці мовні моделі десь на одному рівні зі скрєпкою з MS Office)
-
BotVasya
Member
Як на мене це перший ШІ що нормально спілкується Українською. Єдина проблема це його апетит до устаткування, на редиті пишуть що 4х4090 на сервері з 1.5 ТБ пам`яті видає близько 14 т/с.
-
Scoffer
Member
Це ж не тільки стоматологічний. Я знаю одного персонажа, котрий зі штатів аж до турків їздив волосся пересаджувати. Виявляється це там у них популярна тема і є цілі чартерні тури з "все включено".Wonderboy: ↑ 28.01.2025 08:32стоматологічний туризм придумали навіть не вчора
Ну і до Канади все прикордоння мотається за ліками бо там дешевше. Поки трамп ще не зробив новим штатом
А ще люблять тут згадувати страховку, але забувають шо стандартна страховка хроніку не покриває. Це добре коли ти здоровий, або хоча б коли є якась окрема держ програма під твою болячку. А як нема, то теж твої проблеми.
-
Inqizitor2022
Member
Чат ГПТ отлично говорит по украински и переводит туда-сюда.BotVasya: ↑ 28.01.2025 12:41 Як на мене це перший ШІ що нормально спілкується Українською. Єдина проблема це його апетит до устаткування, на редиті пишуть що 4х4090 на сервері з 1.5 ТБ пам`яті видає близько 14 т/с.
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Тебе вообще не дадут страховку при наличии хроники или дефекта, либо страховая впишет в непокрываемый случай.Scoffer: ↑ 28.01.2025 12:52А ще люблять тут згадувати страховку, але забувають шо стандартна страховка хроніку не покриває. Це добре коли ти здоровий, або хоча б коли є якась окрема держ програма під твою болячку. А як нема, то теж твої проблеми.
-
1A343
Member
Спитав у Deepseek які пельмені краще купити, сказав, що Галіна Бланка, Кулиничі, і Рудь. Запитав про інші ШІ, сказав, що ChatGPT застарілий.