Відбувся анонс Nintendo Switch 2. Новинка підтримуватиме ігри для оригінальної Switch

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

tornadox: 17.01.2025 14:00 так але старі емулі ніхто не відмінив ж
можна ризикнути Aya Neo 2, але я би радив глянути відео.
ну в мене інтерес викликають ігри десь пс2-360 ера, більш старі не дуже. Тим більш старі запустятся на моєму планшеті з олед екраном і це буде виглядати краще ніж екран деку чи лайту.
А от з портативками прям біда, тому продаю деку і буду чекати чогось підходящого для мене - олед, маленька, потужна і не на вінді
tornadox
Member

Повідомлення

rjavyi_pastor: 17.01.2025 14:10А от з портативками прям біда, тому продаю деку і буду чекати чогось підходящого для мене - олед, маленька, потужна і не на вінді
Тоді 2 варіанти, або консоль на Снеп 8 Еліт, або смартфон на Снеп 8 Еліт + джойстік. З емуляторами там скоро може бути хороший прорив. Але поки що все що на снеп 8 еліт доволі дороге.
спойлер
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

tornadox: 17.01.2025 14:24 Тоді 2 варіанти, або консоль на Снеп 8 Еліт, або смартфон на Снеп 8 Еліт + джойстік. З емуляторами там скоро може бути хороший прорив. Але поки що все що на снеп 8 еліт доволі дороге.
спойлер
грав на смартфоні, навіть був пад від геймсір - не дуже зайшло бо грієтся та акум прожив менше. А так зараз ретроїд 5 відповідає вимогам, але андроїд теж не хочется. Хочется стім ос тому чекаємо.
s_ova
Member

Повідомлення

rjavyi_pastor: 17.01.2025 13:21 Маю світч лайт та стімдек і це різні речі для мене через розмір. Чому - лайт в мене в гріпі і його можна тримати довго, коли я довго граю на деку в мене починають боліти зап'ястки. Плюс лайт в кейсі порівняно з стім деком маленький. Але є і зворотня сторона - я б хотів щоб наприклад всі резаки я міг пройти на світчі, але так воно не працює бо деяких натівних нема, а емуль куба світч не тягне(ну і пс2 теж не тягне). Ну тобто для мене б було гарно мати лайт+ амд портативку розміром з ретроід 5 з оледом та стім ос, або просто амд портативку якби нінка не побанила емулі
не знаю як світч лайт, але в світч олед джойкони - то таке собі, не комфортно рукам, особливо в іграх, де треба так активно їми користуватися (типу Байонетти, наприклад). Може то в мене руки такі, але з нормальним геймпадом типу дуалсенса таких проблем не відчуваю.
alexeygalas
Member

Повідомлення

s_ova: 17.01.2025 15:15але з нормальним геймпадом типу дуалсенса таких проблем не відчуваю.
Бо ви звикли до ергономіки Sony. А мені навпаки стіки на одній лінії мега не зручно. Особисто мені компоновка XB360 набагато зручніша. Маю ще 2 геймпади 8bitdo і Gamesir саме в Microsoft Layout. Тому мабуть діло звички
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

s_ova: 17.01.2025 15:15 не знаю як світч лайт, але в світч олед джойкони - то таке собі, не комфортно рукам, особливо в іграх, де треба так активно їми користуватися (типу Байонетти, наприклад). Може то в мене руки такі, але з нормальним геймпадом типу дуалсенса таких проблем не відчуваю.
я купив отакий гріп з кейсом з аліку Skull & Co. GripCase Lite. Стало набагато краще, без нього теж рукам не дуже зручно
Відповісти