Останні статті і огляди
Новини
В оновленні 1.1 для S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl покращено роботу системи A-Life
-
BoJIbHbIu
Member
хто вирішив пройти сюжет до кінця не ризикуйте, я отримав софтлок в останьому квесті.
-
Dremjke
Member
Я существенной разницы не заметил за 3 часа игры после скачанного патча. Было ощущение, что боты стали появляется чаще, но, возможно, просто показалось.San4ez82: ↑ 19.12.2024 21:48Ну шо кто потестил нормально боты в игре себя ведут?
Кто-то запрещает?San4ez82: ↑ 19.12.2024 21:48Можно уже скачивать?
Никому не известно, сколько патчей еще будет и как долго продлится... Поиграть стоит уже сейчас, если куплена. Если нет, то спешить с покупкой не рекомендую.San4ez82: ↑ 19.12.2024 21:48или еще всё равно всё криво и ж.д.а.т.ь год до первого DLC пока 2.0 патч не выкатят?
Отправлено спустя 4 минуты 27 секунд:
Я в основной теме по игре скинул ссылку на команды и SIDы квестов, можно попробовать заново запустить квест или завершить его. Предварительно нужно скачать UETools.BoJIbHbIu: ↑ 20.12.2024 00:14хто вирішив пройти сюжет до кінця не ризикуйте, я отримав софтлок в останьому квесті.
-
General Failure
Member
Дякую всім моїм бета-тестерам хто купив гру офіційно!
Почекаю поки все зробите краще! Ще дякую за знижку в 10% в стімі, але цього поки недостатньо
Почекаю поки все зробите краще! Ще дякую за знижку в 10% в стімі, але цього поки недостатньо
-
Nutbar
Member
За кого проходите гру? Від цього ж залежить які саме останні квести будуть. І який конкретно софтлок?BoJIbHbIu: ↑ 20.12.2024 00:14 хто вирішив пройти сюжет до кінця не ризикуйте, я отримав софтлок в останьому квесті.
-
voldemarcik
Member
Вийшов хотфікс на 1 мб. версія гри 1.1.1
-
avuremybe
Member
Гадаєш він ТЦКшник?Bucho: ↑ 19.12.2024 17:59з'явившийся невідомо коли і звідки зі статками в сотні мільйонів баксів
-
BoJIbHbIu
Member
Nutbar
за Стрільця я так розумію, немає з ним діалогу. тільки можна запитати "що в зоні" хоча маркер стоїть.
за Стрільця я так розумію, немає з ним діалогу. тільки можна запитати "що в зоні" хоча маркер стоїть.
-
angry_machine
Member
Було норм , після обнови софт лок на припяті
-
Геральт
Member
На здоров'я )General Failure: ↑ 20.12.2024 04:57 Дякую всім моїм бета-тестерам хто купив гру офіційно!
Пройшов гру за Стрільця, отримав масу задоволення. Жодного багу, який би зупинив проходження.
З іншого боку, через 5 років і залізо підтягнеться, ще трохи почекайте
-
timetron666
Member
Мене гра вообще шикарно нагнула. Все нормально було, виключив комп, а на наступний день запускаю гру, а мої записі вже не працюють, а папка де зберігається сейви, була пустаю. Гра сама їв видалилаГеральт: ↑ 21.12.2024 08:54На здоров'я )General Failure: ↑ 20.12.2024 04:57 Дякую всім моїм бета-тестерам хто купив гру офіційно!
Пройшов гру за Стрільця, отримав масу задоволення. Жодного багу, який би зупинив проходження.
З іншого боку, через 5 років і залізо підтягнеться, ще трохи почекайте
-
Геральт
Member
timetron666
Мав 2 слота для сейвів. Ні там ні там нічого не счезло. Періодично свічався між ними для різних там експериментів, все ок. Але самих сейвів (ручних) багато не плодив. Фактично тільки сейв на базі в поточній локації і ще один найсвіжіший, який періодично перезаписував. Знаю, що гра має обмеження на макс к-ть сейвів, може від кількості ламається, не знаю...
Та й хмара ж є.
Мав 2 слота для сейвів. Ні там ні там нічого не счезло. Періодично свічався між ними для різних там експериментів, все ок. Але самих сейвів (ручних) багато не плодив. Фактично тільки сейв на базі в поточній локації і ще один найсвіжіший, який періодично перезаписував. Знаю, що гра має обмеження на макс к-ть сейвів, може від кількості ламається, не знаю...
Та й хмара ж є.
-
Igor_1974
Member
- спойлер
-
A-Life Patch 1.1 Tested - Full Days of Activity Showcase
https://www.youtube.com/watch?v=Jr4xHDkD_Kc