Опубліковано перший геймплейний трейлер The Outer Worlds 2

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
xtbtch
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Опубліковано перший геймплейний трейлер The Outer Worlds 2

недавно первый раздавали в prime gaming
Breathtaking
Junior

Повідомлення

Да его и в Эпике вроде тоже раздавали.
Lekrs
Member

Повідомлення

І ще одна гра відправляється в чекалочку. Перша частина сподобалась. 25 рік буде гарним на ігри!
Tyler
Member

Повідомлення

Оце вже цікаво)
Earanak
Member

Повідомлення

Outer Wilds 2, ах нет... Не то :lol:
VolandInferno
Member

Повідомлення

В це ми граємо.
1234waltz
Member

Повідомлення

Перша частина, при всіх її недоліках вийшла дійсно цікавою, вартою повного проходження.
kairo
Member

Повідомлення

Чекаю. Перша частина була хороша.
Devijack
Member

Повідомлення

Перша була ну дуже нудна. Зроблена геймплейно не погано, а от світ порожній та мертвий, завжди чогось не вистачало. Наче з фолауту викинули 2\3 наповнення локацій і залишили так. (а порівнюю з фолаутом бо вона геймплейно дуже схожа) Напротязі всієї гри здавалось що вона вже повинна хоч якось розкритись от от вже пора, ну камон. Але кінець гри. Візуально сподобалась, сюжетка так сяк. Сподіваюсь в другій частині зроблять роботу над помилками.
Gleb1986
Member

Повідомлення

Первая часть учитывая бюджет была просто огонь. Местами юмор весьма...механики простоваты - но учитывая опять же бюджет они максимально вытянули сколько смогли.

Ждем вторую. Помню первый трейлер игры просто ор. Типа програмисты еще не дорисовали, ничего еще не готово.
Единственное что готово это вывеска)

Короче огонь. Уверен будет не хуже первой. А при большем бюджете - лучше. Выглядит отлично - стилистика сохранена. Надеюсь опять же будут различные варианты ее прохождения и хороший отыграш персонажа
Serg IX
Member

Повідомлення

Вигляда чудово
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

Черговий шедевр Obsidian. Хейтери фас)))
mertvei
Member

Повідомлення

Тоже первую часть, пошел остались теплые воспоминания не шедевр,но понравилось очень.
Grindeath
Member

Повідомлення

Недавно решил попробовать первую в геймпассе и в итоге купил потом в стиме супер-пупер полное издание. Пропустил в момент выхода, а игра веселая, лучшая для меня за долгое время. А теперь еще анонс второй части. Надеюсь, что будет не хуже (И более адекватная цветовая палитра, а то иногда тяжело глазам)
Stvoryuvach
Junior

Повідомлення

Новая игра для стримеров. Ничего нового. Ну как обычно найдется группа людей которые будут играть в это как что-то новое. Но нового я в этой игре ничего не увидел только старое.
Conqistador
Member

Повідомлення

шикарная игра Stvoryuvach в какой ещё игре можно втихаря дать подзатыльник левой рукой?
SERGBILL
Member

Повідомлення

аби не було такою ж халтурою, як перша
observer
Member

Повідомлення

Перша частина була пустою, прямолінійною, з нерозумним сюжетом порівняно з літературною фантастикою, та ще й просіґякнена пропагандою проти капіталізму.

Якщо вони проти капіталізму - то хай не обіжаються, що гру пройдено на торентах)
SERGBILL
Member

Повідомлення

observer: 14.12.2024 13:31 Перша частина була пустою, прямолінійною, з нерозумним сюжетом
сюжет та лінійність не гірше ніж у більшості ігор, той же Dishonored ще лінійніший і сюжет теж не класика літератури. Мене більше здивувало, що геймплей не впливає на фінал, я пройшов гру вбивши всіх, тобто спеціально винищив всю колонію, кожного нпс, але допоміг Фінеасу - і опа, "хороший" фінал, єдине - астролябія скаже, що її новий капітан - психопат, після геноциду в перших двох поселеннях. Ще прикол, коли даєш команду Парваті вбити Дзюнлей - вона її вбиває, а потім катає тобі істерику, що ти чудовисько і вбив її кохану людину :lol: і той же треш з Еллі та її батьками. Ще можна вбити доктора (забув ім'я), або довести його до самогубства діалогом, але через деякий час він знов буде живий на своєму місці, а поряд буде валятися його труп :laugh: . короче варіантів проходження додали, але сюжет лінійний, через що отака нісенітніця й трапляється, як тільки відходиш від запланованого розробником геймплею. Сам фінал - це взагалі халтура типа розраб: "я задовбався робити гру, давай просто запишемо кілька фраз та накладемо їх на кілька фонових картинок, от і буде іммерсів сім фіналочка для гоїв", ще прикололо, що у цій фіналочці розповідається про майбутню долю навіть тих персонажів, які до неї не дожили :lol:
Draqoon
Member

Повідомлення

Devijack: 13.12.2024 17:16 Перша була ну дуже нудна. Зроблена геймплейно не погано, а от світ порожній та мертвий, завжди чогось не вистачало. Наче з фолауту викинули 2\3 наповнення локацій і залишили так. (а порівнюю з фолаутом бо вона геймплейно дуже схожа) Напротязі всієї гри здавалось що вона вже повинна хоч якось розкритись от от вже пора, ну камон. Але кінець гри. Візуально сподобалась, сюжетка так сяк. Сподіваюсь в другій частині зроблять роботу над помилками.
Я пройшов гру на складності супернова з усіма длц за +-25годин, гра витиснула з менн всі емоційні соки, що я думав пройшов гру за 100 годин :gigi:
Відповісти