Последние статьи и обзоры
Новости
Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot
-
VladimirV
Member
Пришлось погуглить тоже.
Не ну игры же для детей делаются просто многие забывают этот факт.
Не ну игры же для детей делаются просто многие забывают этот факт.
-
Kassatka
Member
ChatGPT, Bard, Gemini, Copylot та інші боти зібралися й вирішили підтримати Астро бота. Тому він і переміг.
-
daesz
Member
Ясно, чергове проплачене голосування.Найкращий пригодницький екшен:
Astro Bot (переможець);
Prince of Persia: The Lost Crown;
Silent Hill 2;
Star Wars Outlaws;
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom.
-
Kirakishou
Member
В наступному році має вийти Stellar Blade. Думаю, вона якусь нагороду отримає.
-
Lekrs
Member
А як же. Сама задрочена гра рокуKirakishou: ↑ 13.12.2024 18:09 В наступному році має вийти Stellar Blade. Думаю, вона якусь нагороду отримає.
-
NUN4AG
Member
2023:
Baldur's Gate 3
Final Fantasy XVI
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Alan Wake II
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Marvel's Spider-Man 2
Hogwarts Legacy
Dead Space Remake
2024:
Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Metaphor: ReFantazio
Dragon's Dogma 2
Persona 3 Reload (ремейк)
Silent Hill 2 Remake
Dead Rising Deluxe Remaster
2025:
Grand Theft Auto 6
Judas
Death Stranding 2
Kingdom Come: Deliverance 2
Mafia: The Old Country
Fable
Doom: The Dark Ages
і т.д.
2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
Baldur's Gate 3
Final Fantasy XVI
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Alan Wake II
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Marvel's Spider-Man 2
Hogwarts Legacy
- спойлер
- Starfield
The Talos Principle 2
Hi-Fi Rush
Diablo IV
Star Wars Jedi: Survivor
Like a Dragon: Ishin!
Wo Long: Fallen Dynasty
Remnant II
Blood West
і т.д.
Dead Space Remake
2024:
Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Metaphor: ReFantazio
Dragon's Dogma 2
- спойлер
- Like a Dragon: Infinite Wealth
Prince of Persia: The Lost Crown
Call of Duty: Black Ops 6
Persona 3 Reload (ремейк)
Silent Hill 2 Remake
Dead Rising Deluxe Remaster
2025:
Grand Theft Auto 6
Judas
Death Stranding 2
Kingdom Come: Deliverance 2
Mafia: The Old Country
Fable
Doom: The Dark Ages
і т.д.
2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
-
AlexFokin
Junior
Тот год, когда банально Солитер (Balatro) оказался лучше всех многомиллионных игровых блокбастеров.NUN4AG: ↑ 13.12.2024 20:48 2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
Реально, ни одного достойного проекта в году.
-
Draqoon
Member
Переміг клон Маріо нінтендо, який рік такі і переможці
-
Kassatka
Member
2023 рік: Визначні ігри Dune: Spice Wars, Cities Skyline 2, Stronghold: Definitive Edition а Total War: Pharaoh - це провал.NUN4AG: ↑ 13.12.2024 20:48 2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
2024 рік: Визначні ігри Age of Mythology: Retold, Frostpunk 2, Warcraft 1 і 2 Remastered а Stormgate - це провал.
Десь за лаштунками можу згадати Diablo 4 у 2023, а Stalker 2 у 2024.
Загалом 2024 рік вийшов для мене відчутно кращим в ігровій індустрії.
-
Nehrk
Member
... ну и ублюдство
-
daesz
Member
Hades 2AlexFokin: ↑ 13.12.2024 21:42Тот год, когда банально Солитер (Balatro) оказался лучше всех многомиллионных игровых блокбастеров.NUN4AG: ↑ 13.12.2024 20:48 2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
Реально, ни одного достойного проекта в году.
Hellblade 2
Stalker 2
Ghost of Tsushima
Black Myth Wukong
God of War Ragnarok
Достатньо було ігор, але мусорні проплачені видання притягувати казуальний мотлох 'фо френдс енд фемілі' та всяких принсів персії/за аутлос, бо у юбі лайняні продажі.
-
Robostyle
Member
Это тот который трёт сейвы, фризит, и с каждым патчем новый баг, полностью убивающий прохождение?Найкращий симулятор або стратегія:
Frostpunk 2 (переможець);
Забыл еще про тупое население, которое постоянно стреляет себе в ногу голову своими запросами к "Стюарду"
-
Tetronga
Member
Метафор? Фф7р? Сталкер 2? Ремейк СХ2? Не, дженерік платформер гра року
-
Kassatka
Member
Robostyle: ↑ 14.12.2024 06:03 Забыл еще про тупое население, которое постоянно стреляет себе в ногу голову своими запросами к "Стюарду"
А у нас в реалі хіба не таке?
-
AlexFokin
Junior
Сталкер 2? - объективно это не может быть лучшей игрой в том состоянии, в котором его выкатили в релиз, и с теми требованиями, на котором это "нормально" работает. Половина людей просто банально не стала играть в это, потому что по полчаса ждать каждый раз, пока игра запустится - это эпик фейл. Это халтура.Tetronga: ↑ 14.12.2024 12:24 Метафор? Фф7р? Сталкер 2? Ремейк СХ2? Не, дженерік платформер гра року
Ремейк СХ2? - это вообще нонсенс. Для игры где ничего не видно из-за тумана, нужно тоже железо что и под сталкера2.
Разрабы и руководители проектов, наверное, не знали, что иногда нужно заглядывать в сводки Steam, на каком железе сидит большинство игроков и делать под эти конфигурации игры с небольшим запасом.
-
Kassatka
Member
Так зробити затуманене зображення буде напевне ще накладніше по ресурсам, ніж просто чітке.AlexFokin: ↑ 14.12.2024 16:30 Для игры где ничего не видно из-за тумана, нужно тоже железо что и под сталкера2.
-
fantomrulezz
Member
fixedОднак у голосуванні гравців мільярду китайців по вказівці компартії переміг китайський екшен Black Myth: Wukong
Доволі посередній рік для ігрової індустрії.
Якби не Сталкер 2 та Індіана, які вийшли під кінець року і не потрапили у голосування, то був би взагалі лайняним.
З переліку номінантів на щось годиться лише дитячий Astro Bot та непоганий рімейк Silent Hill 2.
-
DuckRider
Member
На самом деле это круто. Победила не очередная ААААА игра, сожравшая сотни миллионов бюджета и имеющая самый стандартный из самых стандарных геймплеев, а мелкий проект
-
Reverse_rain
Member
Ууу, круто, виходить що я в жодну гру із списку номінантів і переможців не грав. Чи то я кривий, чи то індустрія йойкнулась.
-
Kassatka
Member
То в мене так щороку, за номінацію гра року боряться ігри з якоїсь паралельної антивселенної, у які зазвичай грати в принципі неможливо. Як не WASD-шутер то WASD-екшен. Тут хоча б платформер, теоретично щось таке, у що можна було б пограти, але раз на приставці, то теж грати неможливо.Reverse_rain: ↑ 15.12.2024 03:23 Ууу, круто, виходить що я в жодну гру із списку номінантів і переможців не грав. Чи то я кривий, чи то індустрія йойкнулась.