Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пришлось погуглить тоже.
Не ну игры же для детей делаются просто многие забывают этот факт.
Kassatka
Member

ChatGPT, Bard, Gemini, Copylot та інші боти зібралися й вирішили підтримати Астро бота. :laugh: Тому він і переміг.
daesz
Member

Найкращий пригодницький екшен:
Astro Bot (переможець);
Prince of Persia: The Lost Crown;
Silent Hill 2;
Star Wars Outlaws;
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom.
Ясно, чергове проплачене голосування.
Kirakishou
Member

В наступному році має вийти Stellar Blade. Думаю, вона якусь нагороду отримає. :beer:
Lekrs
Member

Kirakishou: 13.12.2024 18:09 В наступному році має вийти Stellar Blade. Думаю, вона якусь нагороду отримає. :beer:
А як же. Сама задрочена гра року :laugh:
NUN4AG
Member

2023:
Baldur's Gate 3
Final Fantasy XVI
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
Alan Wake II
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Marvel's Spider-Man 2
Hogwarts Legacy
спойлер
Starfield
The Talos Principle 2
Hi-Fi Rush
Diablo IV
Star Wars Jedi: Survivor
Like a Dragon: Ishin!
Wo Long: Fallen Dynasty
Remnant II
Blood West
і т.д.
Resident Evil 4 Remake
Dead Space Remake

2024:
Elden Ring: Shadow of the Erdtree
Metaphor: ReFantazio
Dragon's Dogma 2
спойлер
Like a Dragon: Infinite Wealth
Prince of Persia: The Lost Crown
Call of Duty: Black Ops 6
Final Fantasy VII Rebirth (ремейк)
Persona 3 Reload (ремейк)
Silent Hill 2 Remake
Dead Rising Deluxe Remaster

2025:
Grand Theft Auto 6
Judas
Death Stranding 2
Kingdom Come: Deliverance 2
Mafia: The Old Country
Fable
Doom: The Dark Ages
і т.д.

2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
AlexFokin
Junior

NUN4AG: 13.12.2024 20:48 2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
Тот год, когда банально Солитер (Balatro) оказался лучше всех многомиллионных игровых блокбастеров. :)
Реально, ни одного достойного проекта в году.
Draqoon
Member

Переміг клон Маріо нінтендо, який рік такі і переможці :gigi:
Kassatka
Member

NUN4AG: 13.12.2024 20:48 2024-й - рік в ігровій індустрії, на якому "природа відпочивала", можливо нагірший рік в ігрової індустрії за останні років 20-25 (раніше не застав).
2023 рік: Визначні ігри Dune: Spice Wars, Cities Skyline 2, Stronghold: Definitive Edition а Total War: Pharaoh - це провал.
2024 рік: Визначні ігри Age of Mythology: Retold, Frostpunk 2, Warcraft 1 і 2 Remastered а Stormgate - це провал.
Десь за лаштунками можу згадати Diablo 4 у 2023, а Stalker 2 у 2024.
Загалом 2024 рік вийшов для мене відчутно кращим в ігровій індустрії.
Nehrk
Member

... ну и ублюдство
daesz
Member

AlexFokin: 13.12.2024 21:42
Тот год, когда банально Солитер (Balatro) оказался лучше всех многомиллионных игровых блокбастеров. :)
Реально, ни одного достойного проекта в году.
Hades 2
Hellblade 2
Stalker 2
Ghost of Tsushima
Black Myth Wukong
God of War Ragnarok

Достатньо було ігор, але мусорні проплачені видання притягувати казуальний мотлох 'фо френдс енд фемілі' та всяких принсів персії/за аутлос, бо у юбі лайняні продажі.
Robostyle
Member

Найкращий симулятор або стратегія:

Frostpunk 2 (переможець);
Это тот который трёт сейвы, фризит, и с каждым патчем новый баг, полностью убивающий прохождение?
:laugh: Забыл еще про тупое население, которое постоянно стреляет себе в ногу голову своими запросами к "Стюарду"
Tetronga
Member

Метафор? Фф7р? Сталкер 2? Ремейк СХ2? Не, дженерік платформер гра року :facepalm:
Kassatka
Member

Robostyle: 14.12.2024 06:03 :laugh: Забыл еще про тупое население, которое постоянно стреляет себе в ногу голову своими запросами к "Стюарду"

А у нас в реалі хіба не таке? :laugh:
AlexFokin
Junior

Tetronga: 14.12.2024 12:24 Метафор? Фф7р? Сталкер 2? Ремейк СХ2? Не, дженерік платформер гра року :facepalm:
Сталкер 2? - объективно это не может быть лучшей игрой в том состоянии, в котором его выкатили в релиз, и с теми требованиями, на котором это "нормально" работает. Половина людей просто банально не стала играть в это, потому что по полчаса ждать каждый раз, пока игра запустится - это эпик фейл. Это халтура.
Ремейк СХ2? - это вообще нонсенс. Для игры где ничего не видно из-за тумана, нужно тоже железо что и под сталкера2.
Разрабы и руководители проектов, наверное, не знали, что иногда нужно заглядывать в сводки Steam, на каком железе сидит большинство игроков и делать под эти конфигурации игры с небольшим запасом.
Kassatka
Member

AlexFokin: 14.12.2024 16:30 Для игры где ничего не видно из-за тумана, нужно тоже железо что и под сталкера2.
Так зробити затуманене зображення буде напевне ще накладніше по ресурсам, ніж просто чітке. :dontknow:
fantomrulezz
Member

Однак у голосуванні гравців мільярду китайців по вказівці компартії переміг китайський екшен Black Myth: Wukong
fixed

Доволі посередній рік для ігрової індустрії.
Якби не Сталкер 2 та Індіана, які вийшли під кінець року і не потрапили у голосування, то був би взагалі лайняним.

З переліку номінантів на щось годиться лише дитячий Astro Bot та непоганий рімейк Silent Hill 2.
DuckRider
Member

На самом деле это круто. Победила не очередная ААААА игра, сожравшая сотни миллионов бюджета и имеющая самый стандартный из самых стандарных геймплеев, а мелкий проект
Reverse_rain
Member

Ууу, круто, виходить що я в жодну гру із списку номінантів і переможців не грав. Чи то я кривий, чи то індустрія йойкнулась.
Kassatka
Member

Reverse_rain: 15.12.2024 03:23 Ууу, круто, виходить що я в жодну гру із списку номінантів і переможців не грав. Чи то я кривий, чи то індустрія йойкнулась.
То в мене так щороку, за номінацію гра року боряться ігри з якоїсь паралельної антивселенної, у які зазвичай грати в принципі неможливо. Як не WASD-шутер то WASD-екшен. Тут хоча б платформер, теоретично щось таке, у що можна було б пограти, але раз на приставці, то теж грати неможливо.
Ответить