Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано гру Elden Ring Nightreign
-
Skiff93
Member
Пропоную обговорити Анонсовано гру Elden Ring Nightreign
Прикольно, жаль в мене немає друзів
Хоча краще ще одне DLC зробили б
Прикольно, жаль в мене немає друзів
Хоча краще ще одне DLC зробили б
-
corban_jum
Member
А в чем разница? Они и так под корпоратив были задуманы. Просто хикканы решили, что колупать одного босса неделями самостоятельно-это тру хардкор гейминг , а не ментальные проблемы
-
Skiff93
Member
Казуальним нормісам не зрозуміти.corban_jum: ↑ 13.12.2024 13:15 А в чем разница? Они и так под корпоратив были задуманы. Просто хикканы решили, что колупать одного босса неделями самостоятельно-это тру хардкор гейминг , а не ментальные проблемы
Грайте далі свої коузі адвечер ігри, які самі в себе грають.
Відправлено через 1 годину 4 хвилини 45 секунд:
Якщо то це жарт - без образ.corban_jum: ↑ 13.12.2024 13:15 А в чем разница? Они и так под корпоратив были задуманы. Просто хикканы решили, что колупать одного босса неделями самостоятельно-это тру хардкор гейминг , а не ментальные проблемы
Але дійсно ви не зрозуміли соулси.
Елден Рінг в плані задоволення від перемог трохи зломаний.
-
Reinmar
Member
corban_jum
Що?) Це соло ігри, фантоми то легал чіт для нубів
Що?) Це соло ігри, фантоми то легал чіт для нубів
-
oh_boy
Member
Більше тисячі годин в трьох частинах темних душ загалом, але від елдену тупо вивертає. Сімлес не рятує ситуацію
-
fleagull
Member
У мене навпаки, елден дуже сильно сподобався, а від душ вивертає)oh_boy: ↑ 13.12.2024 14:54 Більше тисячі годин в трьох частинах темних душ загалом, але від елдену тупо вивертає. Сімлес не рятує ситуацію
А стосовно теми, хоч елден рінг дуже люблю, але цю частину, яка розрахована на кооп пропущу, оскільки у мене немає друзів, хто б захотів це пройти
-
Shaolin_Style
Member
Снова не Bloodborne 2.
-
анти__бот
Member
oh_boy
fleagull
А в мене фаворити в такому порядку дс3, дс1, елден і дс2. В елдені занадто велика мапа.
Про новину, це шо монстер Хантер ворлд в світі кільця?
fleagull
А в мене фаворити в такому порядку дс3, дс1, елден і дс2. В елдені занадто велика мапа.
-
MyEAs
Member
Без'імяний король(дс3), створіняя салівана з крилами(дс3), 3 голова собака(дс1) і т.д.
Схоже це просто боси з усіх ігор міядзакі в кооп, з польтами і паркуром.
Схоже це просто боси з усіх ігор міядзакі в кооп, з польтами і паркуром.
-
xander27
Junior
Мені найбільше зайшла ненависна для багатьох ДС2. Хоча робота камери там найнезручніша в серії, через що битви з деякими босами - це справжній челендж.анти__бот: ↑ 13.12.2024 15:02 oh_boy
fleagull
-
Skiff93
Member
Взагалі не знаю який Dark Souls кращий - всі грав на момент ПК релізу.
Перший - був як перший секс -(страшно, не зрозуміло що робити, незручно, але хочеться і цікаво) , у другій себе якимось Рокко Сіфреді відчував (хто знай той зрозуміє), в третій інколи страпон був близько до п'ятої точки.
Елден якийсь особливий і гірше і краще в деяких аспектах, як секс-марафон під амфетаміном (надіюсь не забанять)
Перший - був як перший секс -(страшно, не зрозуміло що робити, незручно, але хочеться і цікаво) , у другій себе якимось Рокко Сіфреді відчував (хто знай той зрозуміє), в третій інколи страпон був близько до п'ятої точки.
Елден якийсь особливий і гірше і краще в деяких аспектах, як секс-марафон під амфетаміном (надіюсь не забанять)
-
taras_cs
Member
Цікаві в вас порівняння.Skiff93: ↑ 13.12.2024 18:35 Взагалі не знаю який Dark Souls кращий - всі грав на момент ПК релізу.
Як нудно я живу...
Додайте, пліз, модель страпона до конфігурації в профілю.
-
daesz
Member
Skiff93,
найкращим був секіро
найкращим був секіро
-
taras_cs
Member
Зацініть дві круті пісні разних авторів за грою Elden Ring:
- спойлер
- спойлер
-
Skiff93
Member
Блін, пропустив. Там для такого слоупока як я буде DAP (не гугліть).
Я щось не розібрався на старті (соснув сильно), бо грав його як типову гру Міядзакі, в там зовсім інше. Правда Activision не знає, що таке регіональні ціни і скидки - купувати не буду.
-
kairo
Member
Головний момент із Sekiro — не грати в нього, як у Souls. Інакше після першого боса почнете сильно буксувати. Але щойно зрозумієте механіку боївки, все піде як по маслу. Гра — топчик.Skiff93: ↑ 13.12.2024 19:58Блін, пропустив. Там для такого слоупока як я буде DAP (не гугліть).
Я щось не розібрався на старті (соснув сильно), бо грав його як типову гру Міядзакі, в там зовсім інше. Правда Activision не знає, що таке регіональні ціни і скидки - купувати не буду.
P.S. Одна з небагатьох ігор, у яку грав із торренту через жадібну політику Activision. Рано чи пізно куплю в колекцію, щоб пройти ще раз, але навіть зараз на розпродажах гра зі знижкою 50% коштує 1000 грн.
-
Skiff93
Member
Мабуть після Сталкера за Секіро і візьмусь.kairo: ↑ 13.12.2024 20:20Головний момент із Sekiro — не грати в нього, як у Souls. Інакше після першого боса почнете сильно буксувати. Але щойно зрозумієте механіку боївки, все піде як по маслу. Гра — топчик.Skiff93: ↑ 13.12.2024 19:58
Блін, пропустив. Там для такого слоупока як я буде DAP (не гугліть).
P.S. Одна з небагатьох ігор, у яку грав із торренту через жадібну політику Activision. Рано чи пізно куплю в колекцію, щоб пройти ще раз, але навіть зараз на розпродажах гра зі знижкою 50% коштує 1000 грн.
Дякую за поради. На геймпаді грали чи на клавомиші?
-
kairo
Member
На геймпаді.
-
Skiff93
Member
Для реально динамічних ігор це незручно (особисто мені).
Відправлено через 1 хвилину 20 секунд:
taras_cs: ↑ 13.12.2024 19:44Цікаві в вас порівняння.Skiff93: ↑ 13.12.2024 18:35 Взагалі не знаю який Dark Souls кращий - всі грав на момент ПК релізу.
Як нудно я живу...
Додайте, пліз, модель страпона до конфігурації в профілю.
Не шарю, але він був літаючий і фіолетовий
-
Dremjke
Member
Это мы ждём.
Прошел Elden Ring впервые этим летом, игра произвела большое впечатление и вынудила добавить её в мой список лучших игр среди пройденных После неё DSки пошли, как по маслу. Sekiro на очереди, попробовал пиратку, но охота взять лицензию.
Прошел Elden Ring впервые этим летом, игра произвела большое впечатление и вынудила добавить её в мой список лучших игр среди пройденных После неё DSки пошли, как по маслу. Sekiro на очереди, попробовал пиратку, но охота взять лицензию.