Останні статті і огляди
Новини
Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot
-
konb999
Member
Предлагаю обсудить Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot
А де сталкер?
А де сталкер?
-
Ijachok
Member
В наступному році. Здається, по часу не попалиkonb999: ↑ 13.12.2024 14:34 Предлагаю обсудить Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot
А де сталкер?
Dr_Earnhardt
Member
У Сталкера здаеця два дні не вистачило, були висунуті кандидити остаточно, а Сталкер через два дні тільки вийшов. Мабуть на наступний рік.konb999: ↑ 13.12.2024 14:34 Предлагаю обсудить Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot
А де сталкер?
-
l-m
Member
Такі буремні часи що навіть не вгадаєш - це шиза чи стьоб з шизиIjachok: ↑ 13.12.2024 14:37 А до переможця - Astro Bot, маю серйозне питання з одної із сусідніх тема я можу грати за білого гетеросексуального чоловіка?
-
gregory_amd
Junior
Астро хто..... Мабуть треба хоч загуглити що це за гра взагалі, раз вона стала грою року
-
Ijachok
Member
Який стьоб? Ну хто не хотів би, щоб в Astro Bot можна було грати героєм в образі Дольфа Лунгрена?l-m: ↑ 13.12.2024 14:53Такі буремні часи що навіть не вгадаєш - це шиза чи стьоб з шизиIjachok: ↑ 13.12.2024 14:37 А до переможця - Astro Bot, маю серйозне питання з одної із сусідніх тем
-
Геральт
Member
Ijachok
Там білий і таки бот, а не ботеса. Все норм )
Дивно, що гру року дали. Мабуть тому, що робот. Яка не яка, а таки інклюзивність
Там білий і таки бот, а не ботеса. Все норм )
Дивно, що гру року дали. Мабуть тому, що робот. Яка не яка, а таки інклюзивність
-
Dilfin
Member
Світ злетів з котушок, це те, що ми заслужили: ігри де не потрібно думати, фільми де не потрібно думати, скоро і життя буде таким, що не потрібно буде думати... штучний інтелект за нас буде думати і вирішувати.
Востаннє редагувалось 13.12.2024 15:21 користувачем Dilfin, всього редагувалось 1 раз.
-
MetalistForever
Member
Final Fantasy VII Rebirth жестко прокинули , хотя на фоне остальных кандидатов они самые сильные! GOTY должен был быть их
P.S. Дополнение Elden Ring Shadow of the Erdtree засунуть в кандидаты на игру года - это Безумие !!!!
P.S. Дополнение Elden Ring Shadow of the Erdtree засунуть в кандидаты на игру года - это Безумие !!!!
-
bigmonstr666
Member
єдине цікаве, що залишилось від таких форумів то це анонси нових ігор... гра, яка є демо пс5 - гра року... який капець хоч якусь би совість мали
-
MetalistForever
Member
Ви напевно не в курсі, що із демо зробили повноційну гру для дітей ( 3D-платформер) https://www.youtube.com/watch?v=wHMNQzLG_Jgbigmonstr666: ↑ 13.12.2024 15:22 єдине цікаве, що залишилось від таких форумів то це анонси нових ігор... гра, яка є демо пс5 - гра року... який капець хоч якусь би совість мали
P.S. Але все одно це
-
Hiden
Member
Silent Hill 2 даже нет в номинантах игры года
-
xtbtch
Member
ну какие игры, такой и пыряможыц
-
Grava
Member
А? Що? Де контент? Яка ще найкраща підтримка? До рішень розробників є багато питаньНайкраща підтримка після релізу::
Helldivers 2 (переможець);
Подивилися на нінтенду та вирішили що можуть свого Маріо зробити.MetalistForever: ↑ 13.12.2024 15:28зробили повноційну гру для дітей ( 3D-платформер)
Востаннє редагувалось 13.12.2024 15:41 користувачем Grava, всього редагувалось 1 раз.
-
bigmonstr666
Member
повноцінне демоMetalistForever: ↑ 13.12.2024 15:28Ви напевно не в курсі, що із демо зробили повноційну гру для дітей ( 3D-платформер) https://www.youtube.com/watch?v=wHMNQzLG_Jgbigmonstr666: ↑ 13.12.2024 15:22 єдине цікаве, що залишилось від таких форумів то це анонси нових ігор... гра, яка є демо пс5 - гра року... який капець хоч якусь би совість мали
P.S. Але все одно це
я в курсі, і гра прикольна, але не гра навіть такого року.. це вже геть клоунада вийшла
-
Polyaan
Member
Капец
Бот мог претендовать на игру года, только если б его выпустили на старте ps5, и только в номинации игра года для консоли Playstation
Бот мог претендовать на игру года, только если б его выпустили на старте ps5, и только в номинации игра года для консоли Playstation
-
Ararat
Member
Я чесно говоря готивился кринжовать от победы длц в номинации игра года, но реальность неожидано пробила дно.
-
AlexFokin
Junior
Как этого де?konb999: ↑ 13.12.2024 14:34 Предлагаю обсудить Оголошено переможців The Game Awards 2024. Грою року стала Astro Bot
А де сталкер?
Сталкер был в номинации лучшая игра года, но зрители в зале так и не дождались компиляции шейдеров.
П.С. Если семейный подряд Григоровичей занесут денег в кассу Epic, то в следующем году будут раздавать на зимней раздаче.
П.С.2 А если серьёзно, то The Game Awards 2024 — крайне сомнительное мероприятие, вообще в принципе далёкое от полноценной игровой критики и оценивания, и нацеленное не на объективность, а на коммерческий успех только самой The Game Awards 2024.
Востаннє редагувалось 13.12.2024 16:11 користувачем AlexFokin, всього редагувалось 1 раз.
-
waryag
Member
Дякую, що не ДЛС. А так, досить слабкий рік.
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Там, де і повинен бути. Через технічні проблеми кіберпанк не став грою року, а сталкер - не кіберпанк, при всій повазі.konb999: ↑ 13.12.2024 14:34 А де сталкер?
Відправлено через 1 хвилину 16 секунд:
Премію звичайно дають оригінальній грі, а не ремейку чи ДЛС.MetalistForever: ↑ 13.12.2024 15:21Final Fantasy VII Rebirth жестко прокинули , хотя на фоне остальных кандидатов они самые сильные! GOTY должен был быть их
-
Kassatka
Member
Frostpunk 2 напевне заслужено перше місце зайняв, вітаю, але дуже жаль, що цим він посунув з першого місця Age of Mythology: Retold, так би могла RTS стати найкращою стратегією, а не містобудівельний симулятор, не пощастило мати такого сильного конкурента.
Також як великий любитель тематики астрономії й космосу в научпопі, радий, що саме на цю тематику гра зайняла головний приз. Погано, що консольна, а не ПК-шна. Зате дуже добре, що платформер, а не черговий шутер чи екшен.
У Steam я Age of Mythology: Retold номінував у гру року у переважній більшості категорій, бо там все найофігенніше і саундтрек, і сюжет, і можливість гри з друзями, ну і для мене це однозначно гра року і найкращий ремастер/ремейк за всю історію ігропрому. Stalker 2 номінував як гру, яка мені не дається, бо вона настільки важка, що страшно навіть думати, щоб спробувати почати в неї грати.
А не якщо, а коли Age of Mythology: Retold провалиться, то буду вже голосувати за Stalker 2 як головну гру року в Стімі чи у яких там ще категоріях зможе пробитися в номінанти.
Відправлено через 9 хвилин 28 секунд:
Також як великий любитель тематики астрономії й космосу в научпопі, радий, що саме на цю тематику гра зайняла головний приз. Погано, що консольна, а не ПК-шна. Зате дуже добре, що платформер, а не черговий шутер чи екшен.
У Steam я Age of Mythology: Retold номінував у гру року у переважній більшості категорій, бо там все найофігенніше і саундтрек, і сюжет, і можливість гри з друзями, ну і для мене це однозначно гра року і найкращий ремастер/ремейк за всю історію ігропрому. Stalker 2 номінував як гру, яка мені не дається, бо вона настільки важка, що страшно навіть думати, щоб спробувати почати в неї грати.
А не якщо, а коли Age of Mythology: Retold провалиться, то буду вже голосувати за Stalker 2 як головну гру року в Стімі чи у яких там ще категоріях зможе пробитися в номінанти.
Відправлено через 9 хвилин 28 секунд:
Ну значить якраз є ще майже рік, щоб пофіксити технічний стан і з кращими шансами змагатися на гру року або принаймні зайняти гідне місце в номінантах і перше місце в якійсь конкретній категорії.waryag: ↑ 13.12.2024 16:13 Там, де і повинен бути. Через технічні проблеми кіберпанк не став грою року, а сталкер - не кіберпанк, при всій повазі.