Naughty Dog анонсувала науково-фантастичну гру Intergalactic: The Heretic Prophet

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
lordep
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Naughty Dog анонсувала науково-фантастичну гру Intergalactic: The Heretic Prophet
А чому на YouTube, під відео, відключили коментарі ? Хотів побажати їм удачі і всього хорошого :laugh:
Conqistador
Member

Повідомлення

первая половина трейлера понравилась, хорошая музыка и постановка, она берёт с собой пистолет-пулемет похожий на tec9, вторая половина и конец просто ужас, музыка отстой, появляется большой робот с большим тесаком, а она расчехляет перочинный ножик и прыгает как в аниме
NeoWar
Member

Повідомлення

Conqistador: 13.12.2024 11:14 первая половина трейлера понравилась, хорошая музыка и постановка, она берёт с собой пистолет-пулемет похожий на tec9, вторая половина и конец просто ужас, музыка отстой, появляется большой робот с большим тесаком, а она расчехляет перочинный ножик и прыгает как в аниме
А аніме на ТВ вас не засмутило? Трейлер просякнутий футуризмом 80х і музика відповідна.
SoVaR
Member

Повідомлення

lordep: 13.12.2024 11:06А чому на YouTube, під відео, відключили коментарі ?
Тому що посцекунчики (походу їх ролик єдиний з вимк каментами), та не хочуть читати тисячі дописів про те, що в наутідогах якийсь фетіш на поголених сильних жінок :lol:
Зате під цим роликом на інших каналах вже всі відриваються та троллять :)
Востаннє редагувалось 13.12.2024 11:28 користувачем SoVaR, всього редагувалось 1 раз.
Васильович
Member

Повідомлення

Сподобалася музика та стиль ретро-футуризму.
Пів царства за immersive sim в цьому антуражі.
А що там буде по факту, будемо дивитися :shuffle:
dret09
Member

Повідомлення

Класична НаутіДог: усі гроші на постановку, а залишки, судячи з усього, на геймплей...
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Ретрофутуризм +
Музика Трента Резнора + (досі згадую який шикарний був трейлер Crysis 2 під Just Like You Imagined)
Якась стрьомна героіня -
Spiryt
Member

Повідомлення

После конкорда Сони должны были сделать выводы, что стремные герои не привлекают аудиторию, но увы :gigi:
Demedik
Junior

Повідомлення

Ну пока "не о чем". А зная политические убеждения Дракманна... Единственное в чем можно будет уверенным - игра будет выжимать все соки из ПС5, т.е. будет очень красивой.
lividum
Member

Повідомлення

ну так..фітоняшку треба було запхати або тьолку з бонга камс. Я так гадаю її зовнішність відповідає її профессійній реалізації...Нормальна дівка без волос, макіяжу та фільтрів. З розвиненою мускулатурою. До того ж наче з інтеллектом. Якісь в нас тут хлопці ранимі...І Цирілла їм страшна і тут шось негаразд. Наче не в ігру грають, а на ГГ тєрєбонькають.
Ijachok
Member

Повідомлення

Spiryt: 13.12.2024 12:02 После конкорда Сони должны были сделать выводы, что стремные герои не привлекают аудиторию, но увы :gigi:
Плюсую! Жодних шансів на успіх при героїні з короткою стрижкою
спойлер
Зображення
nochnik89
Member

Повідомлення

:rotate:
спойлер
Зображення
n6407
Member

Повідомлення

простите а можна как раньше - сгенерить героя/героиню? Я не ксенофоб и вообще не "фоб", но жованый крот, дайте МНЕ возможность играть за кого Я решу :mad:

эти "крутые афро женщины" - уже даже такого деда как я утомили :-/
Сidonix
Member

Повідомлення

Якщо уважно дивитись ролік то можна побачити що ця дівчина, яку звуть Джордан Мун, була в складі кримінального інтергалактичного угруповання під назвою П'ять асів. За якихось обставин це угруповання в один момент просто зникло, але підозрюю що його керівна верхівка розісрались між собою і тепер Джордан полює на своїх колишніх колег по цеху. Не дарма вона наполягає щоб їй віддали замовлення на Колина Грейвза, якого можна побачити на груповому фото всіх п'ятьох асів трохи раніше в роліку.
Cyber_Prophet
Junior

Повідомлення

Клон SWJS з ретро-футуризмом а-ля GotG
lividum
Member

Повідомлення

Сidonix

і на фотці вона з волосами. :super: Я доречі подумав, що вона просто полює на найманних вбивць, бо газетні вирізки не прочитав. Якщо подивитись на то, скільки в неї шрамів на голові, то волоси їй і насправді не потрібні. Бо вони там надовго не втримуються :laugh:
Leqi
Member

Повідомлення

а я можу грати за білого гетеросексуального чоловіка?
lividum
Member

Повідомлення

Leqi

Индиана Джонс?
maxafon
Member

Повідомлення

Ходять чутки що Valve найняла всіх скілових розробників з Naughty Dog для розробки HL3 тому маємо от таке
aregaz
Junior

Повідомлення

Leqi: 13.12.2024 13:31 а я можу грати за білого гетеросексуального чоловіка?
Зображення
Відповісти