Останні статті і огляди
Новини
Вийшли огляди відеокарти Intel Arc B580: гідний суперник GeForce RTX 4060 та Radeon RX 7600
-
Mixx
Member
190вт, карта початкового рівня, ще і на додаток з мертвим софтом... Не взлетить
-
daesz
Member
А380 (ну чи яка там сама молодша ВК була в поколінні алхміків) можна брати, якщо зібрати окремий комп суто під рендер відеоDonate: ↑ 13.12.2024 02:21А тепер при цих всех недоліках згадуємо що у інтела проблеми значно гірші...daesz: ↑ 12.12.2024 22:55 Як людина яка поюзала 7800 рік (а остання моя ВК від амуде була чи то 6770 чи то 7700, здається перша) скажу що суто для ігор - цілком нормальна ВК і виглядає більше фючепруф ніж 4070 (не с, бо с то вже цінова категорія 7900гре), але якщо потрібно для роботи (чи відеоенкодинг, чи що небудь зв'язане із кудою) - то нвідія аналогів немає (та й не буде мати ще мінімум 2 роки, бо в наступному поколінні ні інцел, ні амуде досі не завезли куду).
-
Захар Беркут
Member
І могло у Інтел вдатись, і могло вийти, але Інтел треба усвідомити - якщо на ринку є монополіст, ще і комуніст, ти ніколи не переможеш демократичними засобами.
Зараз тільки Хуанг пальцем ворухне, і усі вендори зроблять вартість не 250, а 330+,
другим пальцем ворухне і мережа перепродажу, яку Хуанг з Лізою створив під час майнінгу, зробить ціну не 330+, а 400+,
Ще оком моргне, і продаватимуть і обслуговуватимуть їх карти не тільки лиш усі, бо заблокують усі вільні закупівлі та постачання, зроблять увесь процес нерентабельним.
А АМК та інші усі СОТ стануть навколішки лізати чоботи Хуанга, та зайвий раз присягати його комуністичній імперії.
І так з'являються відео де реальна швидкодія цих карт, вітаю у виборці з 50 самих популярних ігор Інтел 580 поступається 4060 на 6.8%, яка несподіванка.
Блакитні лялечки так мріяли...
Зараз тільки Хуанг пальцем ворухне, і усі вендори зроблять вартість не 250, а 330+,
другим пальцем ворухне і мережа перепродажу, яку Хуанг з Лізою створив під час майнінгу, зробить ціну не 330+, а 400+,
Ще оком моргне, і продаватимуть і обслуговуватимуть їх карти не тільки лиш усі, бо заблокують усі вільні закупівлі та постачання, зроблять увесь процес нерентабельним.
А АМК та інші усі СОТ стануть навколішки лізати чоботи Хуанга, та зайвий раз присягати його комуністичній імперії.
- спойлер
- А потім ще Хуанг нагадає - "Інтел, ти хробак блакитний об мене ноги витирав у свій час, як тобі гра за "правилами" подобається? Що не дав мені випускати процесори, от і я тобі не дам ринок відеокарт, бо я тут Бог".
І так з'являються відео де реальна швидкодія цих карт, вітаю у виборці з 50 самих популярних ігор Інтел 580 поступається 4060 на 6.8%, яка несподіванка.
Блакитні лялечки так мріяли...
-
MSiAventador
Member
Дуже гарна карта для тих хто грає в 2-3 популярні новенькі гри на екрані 1080р.
Відправлено через 23 хвилини 3 секунди:
P.S. Ті хто думають що RTX5060 на дорогущих вафлях TSMC буде конкурувати з Інтел .... несповна розумом.
Відправлено через 23 хвилини 3 секунди:
P.S. Ті хто думають що RTX5060 на дорогущих вафлях TSMC буде конкурувати з Інтел .... несповна розумом.
-
EvhenS
Member
О-о. Свіжий подих. Тількі б вони їх виробляти почали, а не як з алхіміком, карти на сайті є, а в продажу дві штуки на країну.
-
xtbtch
Member
зеленые карты можно выбрасывать в мусорник, отакої
-
Matumba92
Member
Производительность +- 4060 в некотором проектах 4060ti, 4060ti энергопотребление в районе 160-170ватт b580 190ватт, помоему разница смешная в плане прожорливости. 4060 уже более энергоэффективно 115 но прям пропасти тоже не вижу. Пользовались вегами 56/64 rx-480--580-590 и никого не смущало а тут прям шок как будто карта пол киловатта потребляет. Ну и в плане производительности назвать её картой начального уровня язык не поворачивается.Mixx: ↑ 13.12.2024 03:35 190вт, карта початкового рівня, ще і на додаток з мертвим софтом... Не взлетить
-
daesz
Member
Дива, схоже, не трапилось
-
General Failure
Member