А шо за делл і шо не так?tornadox: ↑ 12.12.2024 19:13AFU_power: ↑ 11.12.2024 17:18
А як же флексгейт, клава метелик, отмирання ссд(на якому ще фірмвейр/біос), косяки з акумуляторами та приклеювання їх намертво, охлад останніх ейрів та мбп16 на х86?
не згадуй про болюче. Макбук добрий коли його видають на роботі, і коли щось не так, можна зареквестити новий. Зараз от видали нещасний Делл і я плачу... все би віддав на назад за той мбп16 на х86
Останні статті і огляди
Новини
MSI стверджує, що Claw 8 AI+ у середньому на 20% швидша за ASUS ROG Ally X при 17-ватному TDP
-
ervin
Member
-
AFU_power
Member
То по вашій логіці айфон 3 - це сира одноднєвка, бо до нього випустили аж 16 фіксів, як до алая алайХ.MessM: ↑ 11.12.2024 21:49Алай Х как раз и доказывает, что специалисты в асус те еще, а многие продукты - сырые однодневки, хотя это актуально для большей половины современного железа с +5% за поколение.
Сорі, але моє апелювання до заліза в профілі було до дисбалансного конфігу з процесора шостого покоління і карти ртх, а не до вартості конфігурації. Але тут до мого заліза теж повз, блейд стелс я брав через рік після релізу за касарик баксів, зовнішню карту докупляв за сімсот баксів. Зараз звичайно воно здешевшало.MessM: ↑ 11.12.2024 21:49Кстати, а чего у тебя железо такое дешевое в профиле?
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
Я підозрюю що екран, в мбп16 дійсно був хороший, здоровенний ретіна екран.ervin: ↑ 12.12.2024 19:26 і шо не так?
-
MessM
Member
Касаемо айфонов - таки да! Кстати на их примере очень хорошо видна разница между выгодно продать и выгодно купить, о которой я писал выше. И инженеры маркетолухи эпл таки покомпетентнее асусовских будут. Хотя, судя по 14, 15 и 16 "фиксам" и они не совсем понимают, в чем же разница между этими поколениями. Ну и опять же "да" - все они однодневки.AFU_power: ↑ 12.12.2024 20:14То по вашій логіці айфон 3 - це сира одноднєвка, бо до нього випустили аж 16 фіксів, як до алая алайХ.MessM: ↑ 11.12.2024 21:49Алай Х как раз и доказывает, что специалисты в асус те еще, а многие продукты - сырые однодневки, хотя это актуально для большей половины современного железа с +5% за поколение.Сорі, але моє апелювання до заліза в профілі було до дисбалансного конфігу з процесора шостого покоління і карти ртх, а не до вартості конфігурації. Але тут до мого заліза теж повз, блейд стелс я брав через рік після релізу за касарик баксів, зовнішню карту докупляв за сімсот баксів. Зараз звичайно воно здешевшало.MessM: ↑ 11.12.2024 21:49Кстати, а чего у тебя железо такое дешевое в профиле?
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:Я підозрюю що екран, в мбп16 дійсно був хороший, здоровенний ретіна екран.ervin: ↑ 12.12.2024 19:26 і шо не так?
Касаемо моего старого конфига: первое, он отношения к предметной теме не имеет, так что все-равно это "аргумент к человеку"; второе, инженерник берут не потому, что новое поколение не хотят, по этой же причине его могут и не менять. Да и с 2060 он справлялся надлежащим образом. Да, кстати, касарик баксов для ноута - такое себе, как и сочетание и7 с 1650.
-
AFU_power
Member
На той момент це був єдиний ноут з адекватною дискреткою(не мх серією, а гтх), в 13 дюймах та повністю металевому корпусі, а я хотів саме субноут на 13 дюймівMessM: ↑ 12.12.2024 21:26Да, кстати, касарик баксов для ноута - такое себе
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Тільки це поєднання ай7, який в базі має нещасних 1.3ггц, тому це скоріше перекачаний ай3, та 1650ті, а не просто 1650.MessM: ↑ 12.12.2024 21:26сочетание и7 с 1650
-
ALT-F13
Member
Точно, таксисти теж так кажутьMessM: ↑ 12.12.2024 11:13Не обязательно быть коровой, чтоб знать какое молоко вкуснее.
Проста ж річ - не маєш ЕКСПЕРТНИХ знань з предмету, то мовчки читай, ніхто ж не питає обов'язково "а яка ваша думка", це ж не референдум. Нє, треба чомусь обов'язково вилити на форум
-
tornadox
Member
Така модель тільки 32/512ervin: ↑ 12.12.2024 19:26 А шо за делл і шо не так?
https://rozetka.com.ua/ua/dell-n8002vn5 ... teristics/
Що з ним не так?
1. Неякісна матриця, працювати на низькій яскравості не комфортно, до того я не мав справи з VA.
2. Він повільний і шумний, буквально декілька вкладок і офісних програм - прощавай тишина, привіт гаряча клавіатура, шум і гальма.
3. Батарея буквально як в смартфона, а споживання досить високе. За 2 роки стан батареї 64%, і 50хв в робочому навантаженні. Це умовно не більше 40 циклів.
4. Вже відчуваються проблеми з завісами, хоча закриваю я його лише на вихідних. В колеги вже взагалі не фіксують екран.
Причому, на момент виходу він коштував не малі гроші, і за ці гроші міг би бути якийсь ейр на М1.
-
ervin
Member
tornadox
От же... я думав якийсь бізнесовий xps видали на заміну маку. Ну тут можна тільки поспівчувати і побажати надавати по сраці тому хто зробив цей вибір. Екранчик там доречі ips, wva - це wide view angle. Називають їх делліівці так, бо торгова марка IPS належить здається LG. Але якщо матюкаєш екран, значить шось дуже дешевеньке стоїть.
От же... я думав якийсь бізнесовий xps видали на заміну маку. Ну тут можна тільки поспівчувати і побажати надавати по сраці тому хто зробив цей вибір. Екранчик там доречі ips, wva - це wide view angle. Називають їх делліівці так, бо торгова марка IPS належить здається LG. Але якщо матюкаєш екран, значить шось дуже дешевеньке стоїть.
-
tornadox
Member
Я отримав новий робочий ноутбук зі зміною компанії. Раніше я завжди працював з macOS та Linux.ervin: ↑ 13.12.2024 11:30 tornadox
Dell Vostro, якщо не помиляюся, бізнесова лінійка, хоча і не executive level. Але варто зазначити, що цей ноутбук коштував як MacBook Air. "Серія Vostro спеціально розроблена для малих підприємств та професіоналів, пропонуючи функції, що задовольняють бізнес-потреби, такі як портативність, надійність та безпека."
Wide Viewing Angle (WVA) — це все ж інша технологія, ніж IPS https://www.rtings.com/tv/learn/ips-led-vs-va-lcd . Плюс, ця технологія не належить LG, хоча LG є піонером у її розвитку. Чесно кажучи, я користуюсь лише їхніми моніторами і телевізорами, і це була любов з першого погляду.
Цей екран виглядає як вигорілий. Якщо на IPS я абсолютно комфортно працюю навіть при найнижчій яскравості — мої монітори з IPS завжди на 50-60%, — то на цьому ноутбуці Dell лише рівень яскравості 90-100% є комфортним. Екран взагалі виглядає так, ніби він вигорів. Якщо IPS виглядає рівномірно яскравим по всій площі, то в цьому Dell білий колір виглядає занадто яскравим.