це шо, чіти ?Буде навіть запущено окремий ШІ-агент для допомоги геймерам
Останні статті і огляди
Новини
Google представила універсальний ШІ Gemini 2.0
-
uncle_doc
Member
Предлагаю обсудить Google представила універсальний ШІ Gemini 2.0
-
MAKKACIN
Member
Скайнет вже скоро
Істоти які не повністю вивчили і розвили можливості свого інтелекту створюють інший інтелект
Істоти які не повністю вивчили і розвили можливості свого інтелекту створюють інший інтелект
-
Igoretc
Member
Цікаво цього вже буде достатньо щоб Google Chrome оновлювався автоматично на ПК з Win11 без мого втручання?
(Чи я щось не так інсталював/налаштував?)
-
Donate
Member
Не чіти але в цілому ШІ можна заставили аналізувати зоображення та шукати наприклад гайди.uncle_doc: ↑ 12.12.2024 15:00 Предлагаю обсудить Google представила універсальний ШІ Gemini 2.0
це шо, чіти ?Буде навіть запущено окремий ШІ-агент для допомоги геймерам
Коли ти не можеш щось пройти, а вона тобі відповідає чи дає сторінку з гайдом.
Основна проблема ШІ в тому що її потрібно ділити тому що All in ONE це треш вона в любий час тобі може почати кидати фігню замість інфи.
-
Lekrs
Member
Давно вже не зустрічав ігр, в яких не міг щось пройти...
-
mrigi
Member
Коли вже у NPC буде якийсь AI
-
dead_rat
Member
Сторінку з гайдом і Гугл дає без всякого АІ. Мене трохи вкурвлює, коли АІ гуглить і тупо показує текст першого посилання з Гугла, а хомʼяки такі Вау, АІ мені так допомагає!Donate: ↑ 12.12.2024 17:03
Коли ти не можеш щось пройти, а вона тобі відповідає чи дає сторінку з гайдом.
Відправлено через 23 секунди:
Ці часи пройшли, змирисяmrigi: ↑ 12.12.2024 18:36 Коли вже у NPC буде якийсь AI
-
Alligator
Member
Достатньо сходити за кавою не ставлячи гру на паузу та сама гра прозумує чи додасть стрілку напрямуDonate: ↑ 12.12.2024 17:03Коли ти не можеш щось пройти, а вона тобі відповідає чи дає сторінку з гайдом.
А у ГТА 3 навіть карти в меню не було
-
cspp
Member
Попробую интегрировать в контер страйке диалоги ботов с чатгпт, надо api покурить
-
_Andrik_
Member
Не знаю що ти там на бокопорив , але з часів заснування хрому по цей день навіть не знав ,що його вручну можна оновити .Igoretc: ↑ 12.12.2024 17:01 Цікаво цього вже буде достатньо щоб Google Chrome оновлювався автоматично на ПК з Win11 без мого втручання?
-
Igoretc
Member
_Andrik_
Тільки коли заходжу в опції налаштування воно починає оновлюватись, часом так суттєво чекаю поки завантажить оновлення, а часом ще й просить перевантажити програму. Ніби нічого ніколи й не налаштовував як поставив 11 вінду і туди Хром - все по-дефолту.
Пробував загуглити, знайшов тільки це
Тільки коли заходжу в опції налаштування воно починає оновлюватись, часом так суттєво чекаю поки завантажить оновлення, а часом ще й просить перевантажити програму. Ніби нічого ніколи й не налаштовував як поставив 11 вінду і туди Хром - все по-дефолту.
Пробував загуглити, знайшов тільки це