Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 09.12.2024 04:28
man1242: 09.12.2024 03:28 Press F AMD card :lol:
RX7800XT видає 100 фпс на вулканi, що ще потрiбно?
2к натив 60 фпс на ультрах, где там 100 ? :insane: на 4070 с длсс 100+есть а вот на 7800хт с фср на качкство будет 45-50 :lol:
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 09.12.2024 04:33
byaka: 09.12.2024 04:28
RX7800XT видає 100 фпс на вулканi, що ще потрiбно?
2к натив 60 фпс на ультрах, где там 100 ? :insane: на 4070 с длсс 100+есть а вот на 7800хт с фср на качкство будет 45-50 :lol:
я мав на увазi в fullhd
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 09.12.2024 04:35
man1242: 09.12.2024 04:33

я мав на увазi в fullhd
На зеленых картах фср нормально работает и качество лучше B-)
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 09.12.2024 04:36
byaka: 09.12.2024 04:35
я мав на увазi в fullhd
Драйверiв просто вiд амд пiд цю гру немає, приходьте через мicяць.
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 09.12.2024 04:39
man1242: 09.12.2024 04:36
Тут драйвер до жопы, сам код игры заточен под зелёных(пример старфилда релиз) без каких либо оптимизаций под красных, возможно добавят(хотяб фср исправят) но я так понимаю 20% нищюков в стиме поноют и все на этом. Читал шизо пасту на редите за индиану почему там не будет фср, разраб из команды сказал типо сказал(на уровне слухов) что в скором времени ожидается рост зеленых карт по соотношению к красным иза этого нету смысла на подержку и реализацию красных технологий в играх :lol:
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 09.12.2024 04:42
byaka: 09.12.2024 04:39
Тут драйвер до жопы, сам код игры заточен под зелёных(пример старфилда релиз) без каких либо оптимизаций под красных, возможно добавят(хотяб фср исправят) но я так понимаю 20% нищюков в стиме поноют и все на этом. Читал шизо пасту на редите за индиану почему там не будет фср, разраб из команды сказал типо сказал(на уровне слухов) что в скором времени ожидается рост зеленых карт по соотношению к красным иза этого нету смысла на подержку и реализацию красных технологий в играх :lol:
Сама гра ще в розробцi,нема всього контенту та не виправлені всi баги,оптимiзацiю ще можуть додати.
А взагалi якось пофiг,краще Д2 перепройти.
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 09.12.2024 04:49
man1242: 09.12.2024 04:42
Сама гра ще в розробцi,нема всього контенту та не виправлені всi баги.
Чисто ради эксперимента любопытно, возможно на линуксе у амд гпу будут более адекватные варианты чем из под виндовс+ что там на 12 директе?
byaka
Member

Повідомлення

man1242: 09.12.2024 05:00
byaka: 09.12.2024 04:49
Сама гра ще в розробцi,нема всього контенту та не виправлені всi баги.
Чисто ради эксперимента любопытно, возможно на линуксе у амд гпу будут более адекватные варианты чем из под виндовс+ что там на 12 директе?
Це вам до адептiв червоного табору,я вже давно сижу на зелених мапах.
man1242
Member

Повідомлення

byaka: 09.12.2024 05:04
man1242: 09.12.2024 05:00

Це вам до адептiв червоного табору,я вже давно сижу на зелених мапах.
Ну время красных карт за вуду фх уже ушло, даже разрабы ааа игр уже забивают болт :beer:
Grava
Member

Повідомлення

byaka: 09.12.2024 04:35я мав на увазi в fullhd
А якщо тіні на пункт знизити то мабуть і в 2к. На одному місці 1080р rx6800: середні тіні - лок 75фпс, 80вт споживання, вк буст до 1400мгц приблизно; максимальні - лок 75, 155вт, буст 2100+. При цьому різниця у графоні не скажу що велика :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

byaka: 07.12.2024 14:46 В дiабло за донат тiльки косметика,а в Path of Exile судячи iз пояснення пана Gelonyrum без доната просто так комфортно не пограєш.
Ні разу не донатив в PoE. Якось вистачало вкладок. А крім вкладок навіть не знаю, на що там донатити можна.
destructX
Member

Повідомлення

Геральт: 09.12.2024 11:20
byaka: 07.12.2024 14:46 В дiабло за донат тiльки косметика,а в Path of Exile судячи iз пояснення пана Gelonyrum без доната просто так комфортно не пограєш.
Ні разу не донатив в PoE. Якось вистачало вкладок. А крім вкладок навіть не знаю, на що там донатити можна.
Чисто фізично не вистачить вкладок якщо грати в поє більше чим компанію. Я мовчу про місце, там торгувати тупо не можливо без прем вкладки :D
А окрім вкладок там дуже багато гарної "косметики"

ПоЄ2 крута. Зі своїми мінусами звісно, наприклад дуже душні акти та відсутність мувмент спелів.
Але боси дуже круті, графіку підвезли гарну. Механіка перекатів+васд привнесли новизну в геймплей.
Нова система гемів під новачків більше заточена, тут респект, враховуючи поріг входу.
Якщо коротко - дуже круто з величезним потенціалом, враховуючи шо це 3 день бети. Любителям арпг рекомендую однозначно.
Graveworm
Member

Повідомлення

Головний мінус пое2 - що здох трейд пое1 :gigi:
destructX
Member

Повідомлення

Graveworm: 09.12.2024 12:55 Головний мінус пое2 - що здох трейд пое1 :gigi:
Трейд здох бо ліга вже четвертий місяць+анонс ще на 2-3 :D
Graveworm
Member

Повідомлення

destructX
Та я тіки грошів назбирав :gigi: :gigi: :gigi:
До виходу пое2 (і падіння сайтів) ще більш-менш було
Я вобще хочу sandstorm visage з +1 чарджем за <300 диванів собі, прям капєц не вистачає шапки такої в білді
І пари джевелів на 25+ крітмульті за <10д
rizakrko
Member

Повідомлення

destructX: 09.12.2024 12:15 Я мовчу про місце, там торгувати тупо не можливо без прем вкладки :D
Можна торгувати і без преміум вкладки. Як у старі добрі часи (8-10 років назад), через форум. Якщо я не помиляюся, то навіть поточна торгівельна платформа показуватиме цю пропозицію іншим гравцям. Але це виключно про продаж, адже купівля нічим не обмежена.
Займатися цим я б не рекомендував, але якщо немає бажання/можливості заплатити кілька гривень - то цілком варіант.
destructX
Member

Повідомлення

rizakrko: 09.12.2024 14:52
destructX: 09.12.2024 12:15 Я мовчу про місце, там торгувати тупо не можливо без прем вкладки :D
Можна торгувати і без преміум вкладки. Як у старі добрі часи (8-10 років назад), через форум. Якщо я не помиляюся, то навіть поточна торгівельна платформа показуватиме цю пропозицію іншим гравцям. Але це виключно про продаж, адже купівля нічим не обмежена.
Займатися цим я б не рекомендував, але якщо немає бажання/можливості заплатити кілька гривень - то цілком варіант.
Це настільки убога реалізація трейдингу, що являється майже неможливою. Ніхто в здоровому розумі не буде в пое трейдитись через форум ;)
Єдиний варіант гри без донату це ССФ

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Graveworm: 09.12.2024 13:58 destructX
Та я тіки грошів назбирав :gigi: :gigi: :gigi:
До виходу пое2 (і падіння сайтів) ще більш-менш було
Я вобще хочу sandstorm visage з +1 чарджем за <300 диванів собі, прям капєц не вистачає шапки такої в білді
І пари джевелів на 25+ крітмульті за <10д
Ну, ще часу багацько у вас на лігі :D на крайняк завжди є фп :lamer:
lostsoulforever
Member

Повідомлення

byaka: 07.12.2024 15:15
Grava: 07.12.2024 15:05 byaka
Ось тільки скриня у пое дешевше ніж базова діабло, і не потрібно доповнення купувати для повноцінної гри.
Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.
Шо ти несеш, пое1 була 10+ років на ринку і ніхто нічо не вижав, один раз купив таби і грай скільки влізе.
Смітник від блізардів і поряд не валявся. Більше контенту? В перших 2 актах раннього доступу пое2 більше унікальних босів ніж в усьому д4 сумарно.
rizakrko
Member

Повідомлення

destructX
Тільки ті, в кого немає преміум вкладок, але є бажання щось продати. Не так це вже й страшно на практиці - створити пост на форумі для своїх товарів, ctrl-c на річ, ctrl-v у пості на форумі, добавити підпис ~price 25 chaos і готово.
Є ще й інші варіанти, на кшталт дискордів tft чи path of exchange, але там екіпіруванням на торгують у звичному розумінні.
Graveworm
Member

Повідомлення

destructX: 09.12.2024 14:57ще часу багацько у вас на лігі
Та часу то вистачає, але якосьна пару тижнів запізнився :rotate:

Доречі
Є якісь ще надійні не-русняві гаранти з адекватними цінами?

Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
destructX
rizakrko
В поточному апдейті є ж Фаустус, через якого можна спокійно трейдитись всім, крім шмоток

Відправлено через 41 секунду:
А вобще
/trade 1
:gigi:
Відповісти