2к натив 60 фпс на ультрах, где там 100 ? на 4070 с длсс 100+есть а вот на 7800хт с фср на качкство будет 45-50byaka: ↑ 09.12.2024 04:28RX7800XT видає 100 фпс на вулканi, що ще потрiбно?man1242: ↑ 09.12.2024 03:28 Press F AMD card
Останні статті і огляди
Новини
Path of Exile 2 залучила мільйон гравців за перший день після запуску
-
man1242
Member
-
byaka
Member
я мав на увазi в fullhdman1242: ↑ 09.12.2024 04:332к натив 60 фпс на ультрах, где там 100 ? на 4070 с длсс 100+есть а вот на 7800хт с фср на качкство будет 45-50
-
man1242
Member
На зеленых картах фср нормально работает и качество лучшеbyaka: ↑ 09.12.2024 04:35я мав на увазi в fullhdman1242: ↑ 09.12.2024 04:33
2к натив 60 фпс на ультрах, где там 100 ? на 4070 с длсс 100+есть а вот на 7800хт с фср на качкство будет 45-50
-
byaka
Member
Драйверiв просто вiд амд пiд цю гру немає, приходьте через мicяць.
-
man1242
Member
Тут драйвер до жопы, сам код игры заточен под зелёных(пример старфилда релиз) без каких либо оптимизаций под красных, возможно добавят(хотяб фср исправят) но я так понимаю 20% нищюков в стиме поноют и все на этом. Читал шизо пасту на редите за индиану почему там не будет фср, разраб из команды сказал типо сказал(на уровне слухов) что в скором времени ожидается рост зеленых карт по соотношению к красным иза этого нету смысла на подержку и реализацию красных технологий в играх
-
byaka
Member
Сама гра ще в розробцi,нема всього контенту та не виправлені всi баги,оптимiзацiю ще можуть додати.man1242: ↑ 09.12.2024 04:42Тут драйвер до жопы, сам код игры заточен под зелёных(пример старфилда релиз) без каких либо оптимизаций под красных, возможно добавят(хотяб фср исправят) но я так понимаю 20% нищюков в стиме поноют и все на этом. Читал шизо пасту на редите за индиану почему там не будет фср, разраб из команды сказал типо сказал(на уровне слухов) что в скором времени ожидается рост зеленых карт по соотношению к красным иза этого нету смысла на подержку и реализацию красных технологий в играх
А взагалi якось пофiг,краще Д2 перепройти.
-
man1242
Member
Чисто ради эксперимента любопытно, возможно на линуксе у амд гпу будут более адекватные варианты чем из под виндовс+ что там на 12 директе?byaka: ↑ 09.12.2024 04:49Сама гра ще в розробцi,нема всього контенту та не виправлені всi баги.man1242: ↑ 09.12.2024 04:42
Тут драйвер до жопы, сам код игры заточен под зелёных(пример старфилда релиз) без каких либо оптимизаций под красных, возможно добавят(хотяб фср исправят) но я так понимаю 20% нищюков в стиме поноют и все на этом. Читал шизо пасту на редите за индиану почему там не будет фср, разраб из команды сказал типо сказал(на уровне слухов) что в скором времени ожидается рост зеленых карт по соотношению к красным иза этого нету смысла на подержку и реализацию красных технологий в играх
-
byaka
Member
Це вам до адептiв червоного табору,я вже давно сижу на зелених мапах.man1242: ↑ 09.12.2024 05:00Чисто ради эксперимента любопытно, возможно на линуксе у амд гпу будут более адекватные варианты чем из под виндовс+ что там на 12 директе?byaka: ↑ 09.12.2024 04:49
Сама гра ще в розробцi,нема всього контенту та не виправлені всi баги.
-
man1242
Member
Ну время красных карт за вуду фх уже ушло, даже разрабы ааа игр уже забивают болтbyaka: ↑ 09.12.2024 05:04Це вам до адептiв червоного табору,я вже давно сижу на зелених мапах.man1242: ↑ 09.12.2024 05:00
Чисто ради эксперимента любопытно, возможно на линуксе у амд гпу будут более адекватные варианты чем из под виндовс+ что там на 12 директе?
-
Grava
Member
А якщо тіні на пункт знизити то мабуть і в 2к. На одному місці 1080р rx6800: середні тіні - лок 75фпс, 80вт споживання, вк буст до 1400мгц приблизно; максимальні - лок 75, 155вт, буст 2100+. При цьому різниця у графоні не скажу що великаbyaka: ↑ 09.12.2024 04:35я мав на увазi в fullhd
-
Геральт
Member
Ні разу не донатив в PoE. Якось вистачало вкладок. А крім вкладок навіть не знаю, на що там донатити можна.byaka: ↑ 07.12.2024 14:46 В дiабло за донат тiльки косметика,а в Path of Exile судячи iз пояснення пана Gelonyrum без доната просто так комфортно не пограєш.
-
destructX
Member
Чисто фізично не вистачить вкладок якщо грати в поє більше чим компанію. Я мовчу про місце, там торгувати тупо не можливо без прем вкладкиГеральт: ↑ 09.12.2024 11:20Ні разу не донатив в PoE. Якось вистачало вкладок. А крім вкладок навіть не знаю, на що там донатити можна.byaka: ↑ 07.12.2024 14:46 В дiабло за донат тiльки косметика,а в Path of Exile судячи iз пояснення пана Gelonyrum без доната просто так комфортно не пограєш.
А окрім вкладок там дуже багато гарної "косметики"
ПоЄ2 крута. Зі своїми мінусами звісно, наприклад дуже душні акти та відсутність мувмент спелів.
Але боси дуже круті, графіку підвезли гарну. Механіка перекатів+васд привнесли новизну в геймплей.
Нова система гемів під новачків більше заточена, тут респект, враховуючи поріг входу.
Якщо коротко - дуже круто з величезним потенціалом, враховуючи шо це 3 день бети. Любителям арпг рекомендую однозначно.
-
Graveworm
Member
Головний мінус пое2 - що здох трейд пое1
-
destructX
Member
Трейд здох бо ліга вже четвертий місяць+анонс ще на 2-3Graveworm: ↑ 09.12.2024 12:55 Головний мінус пое2 - що здох трейд пое1
-
Graveworm
Member
destructX
Та я тіки грошів назбирав
До виходу пое2 (і падіння сайтів) ще більш-менш було
Я вобще хочу sandstorm visage з +1 чарджем за <300 диванів собі, прям капєц не вистачає шапки такої в білді
І пари джевелів на 25+ крітмульті за <10д
Я вобще хочу sandstorm visage з +1 чарджем за <300 диванів собі, прям капєц не вистачає шапки такої в білді
-
rizakrko
Member
Можна торгувати і без преміум вкладки. Як у старі добрі часи (8-10 років назад), через форум. Якщо я не помиляюся, то навіть поточна торгівельна платформа показуватиме цю пропозицію іншим гравцям. Але це виключно про продаж, адже купівля нічим не обмежена.destructX: ↑ 09.12.2024 12:15 Я мовчу про місце, там торгувати тупо не можливо без прем вкладки
Займатися цим я б не рекомендував, але якщо немає бажання/можливості заплатити кілька гривень - то цілком варіант.
-
destructX
Member
Це настільки убога реалізація трейдингу, що являється майже неможливою. Ніхто в здоровому розумі не буде в пое трейдитись через форумrizakrko: ↑ 09.12.2024 14:52Можна торгувати і без преміум вкладки. Як у старі добрі часи (8-10 років назад), через форум. Якщо я не помиляюся, то навіть поточна торгівельна платформа показуватиме цю пропозицію іншим гравцям. Але це виключно про продаж, адже купівля нічим не обмежена.destructX: ↑ 09.12.2024 12:15 Я мовчу про місце, там торгувати тупо не можливо без прем вкладки
Займатися цим я б не рекомендував, але якщо немає бажання/можливості заплатити кілька гривень - то цілком варіант.
Єдиний варіант гри без донату це ССФ
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
Ну, ще часу багацько у вас на лігі на крайняк завжди є фпGraveworm: ↑ 09.12.2024 13:58 destructX
-
lostsoulforever
Member
Шо ти несеш, пое1 була 10+ років на ринку і ніхто нічо не вижав, один раз купив таби і грай скільки влізе.byaka: ↑ 07.12.2024 15:15Вона дешевша зараз,але розробники знайдуть способи з вас вижати всi кошти.Вже перевiрено в iнших ftp iграх.А ще в дiабло бiльше контента, тому вона i дорожче коштує.Grava: ↑ 07.12.2024 15:05 byaka
Ось тільки скриня у пое дешевше ніж базова діабло, і не потрібно доповнення купувати для повноцінної гри.
Смітник від блізардів і поряд не валявся. Більше контенту? В перших 2 актах раннього доступу пое2 більше унікальних босів ніж в усьому д4 сумарно.
-
rizakrko
Member
destructX
Тільки ті, в кого немає преміум вкладок, але є бажання щось продати. Не так це вже й страшно на практиці - створити пост на форумі для своїх товарів, ctrl-c на річ, ctrl-v у пості на форумі, добавити підпис ~price 25 chaos і готово.
Є ще й інші варіанти, на кшталт дискордів tft чи path of exchange, але там екіпіруванням на торгують у звичному розумінні.
Тільки ті, в кого немає преміум вкладок, але є бажання щось продати. Не так це вже й страшно на практиці - створити пост на форумі для своїх товарів, ctrl-c на річ, ctrl-v у пості на форумі, добавити підпис ~price 25 chaos і готово.
Є ще й інші варіанти, на кшталт дискордів tft чи path of exchange, але там екіпіруванням на торгують у звичному розумінні.
-
Graveworm
Member
Та часу то вистачає, але якосьна пару тижнів запізнивсяdestructX: ↑ 09.12.2024 14:57ще часу багацько у вас на лігі
Доречі
Є якісь ще надійні не-русняві гаранти з адекватними цінами?
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
destructX
rizakrko
В поточному апдейті є ж Фаустус, через якого можна спокійно трейдитись всім, крім шмоток
Відправлено через 41 секунду:
А вобще
/trade 1