Спокійно грав в гру, захотів із неї вийти, затупила при підтвердженні виходу і вилетіла з великим списком FATAL ERROR.
Побачив що є оновлення драйвера, вирішив зайти і завантажити його, запускаю програму NVIDIA, а ноут включив вентилі ніби кудись хоче взлетіти та просто чорний екран програми з плаваючою загрузкою ЦП на рівні 30-60%.
В і в цей момент приходить повідомлення про application nvcontainer.ex has been blocked from accessing graphics hardware.
Після цього почекав годину, чорний екран програми так і залишився хоча все решта працювало без змін.
Захотів знову зайти в гру, і о чудо сталось, в грі 1-5 FPS в меню, та 30 при загрузці (в грі перед таким вильотом було завжди 60-110, при загрузці 100+ кадрів)
Після такої поведінки захотів зайти в телеграм бо мені надіслали фото (не відкривається, роби що хочеш але не допоможе, ніяк не реагує).
Після спроб відкрити фото з ТГ, і мене появилось інше цікаве повідомлення, а саме application microsoft windows has been blocked from accessing graphics hardware.
Тоді я ззайшов спочатку у вайбер а потім захотв зайти по цікавості в OCCT і тут та ж сама проблема (вайбер працює без змін, хоча повідомлення по ньому теж прийшо, а от OCCT завис на загрузці).
І ось такі проблеми у мене.
NVIDIA та інші програми зависають на екрані загрузки, усі ігри тепер в 1-5 FPS, решта деяих програм теж з приколами, так бонусом щось про віндовс.
Якщо хто знає що це за "прикол", допоможіть вирішити або хоч скажіть від чого ця проблема випливає.
Буду дуже вдячний.
Якщо кому цікаво про пристрій:
Acer Nitro AN515-52
Intel Core i5 i5-8300H
GeForce® GTX 1060 6 GB
2 планки по 8 GB DDR4 SDRAM
SSD 256 GB
HDD 1 TB
Останні статті і огляди
Новини
Хто небудь, якщо щось знаєте про цю проблему, допоможіть будь ласка
-
Bisquitoa
Junior
-
Dremjke
Member
Для начала - удалить видеодрайвер через DDU и установить заново, скачанный с сайте Nvidia.
-
Sashkotem
Member
Перевстановіть відеодрайвер