Прощавай, GeForce Experience: на заміну прийшов застосунок Nvidia App

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
SERGBILL
Member

Повідомлення

Skiff93: 06.12.2024 11:32 Бо 99% це не потрібно.
гадаю, це непотрібно усім 100%, жили ж якось без цього :laugh:
erkins007
Member

Повідомлення

Ararat: 06.12.2024 11:12 Вот чего я не понимаю, зачем нвидеа в новую прогу встроила довольно мощный инструмент для разгона, который сам умеет тестировать стабильность и не разрешила пользоваться им вручную, только авторазгон.
Да оно вообще слабо нужно. У производителей как правило имеются свои прогр для разгона, а у многих профили разогнанные уже заложены и ты их можешь выбирать.
Добавлять ещё 1% производительности ценой дикого потребления и температур мало желающих.
voldemarcik
Member

Повідомлення

heidfeld: 06.12.2024 12:44 Когда уже зомбированные скажут ПРОЩАЙ НЕвидия и перейдут на норм. АМД карты? или это фантастика?
Фантастика, це те, що ти написав :facepalm:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Нормальна програма, особливо по керуванню VSR. :beer:
Але один глюк є - після кожного оновлення вмикає НВадієвське ОСД частот, фпс, напруг і обертів. Це явно зроблено навмисно для вбивства MSI Afterburner + RTSS. :mad:
kairo
Member

Повідомлення

MSiAventador: 06.12.2024 15:04 Нормальна програма, особливо по керуванню VSR. :beer:
Але один глюк є - після кожного оновлення вмикає НВадієвське ОСД частот, фпс, напруг і обертів. Це явно зроблено навмисно для вбивства MSI Afterburner + RTSS. :mad:
В мене налаштування AB + RTSS працюють після оновлення драйверів.
MSiAventador
Member

Повідомлення

kairo: 06.12.2024 15:17
MSiAventador: 06.12.2024 15:04 Нормальна програма, особливо по керуванню VSR. :beer:
В мене налаштування AB + RTSS працюють після оновлення драйверів.
Вони працюють разом.
НВідія хоче не досвідчених користувачів одразу підсадити на власне ОСД.
daesz
Member

Повідомлення

Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив :/
Vpupkin
Member

Повідомлення

heidfeld: 06.12.2024 12:44 Когда уже зомбированные скажут ПРОЩАЙ НЕвидия и перейдут на норм. АМД карты? или это фантастика?
Ну может когда выйдут норм амд карты, а покачто это фантастика.
denizen
Member

Повідомлення

коли амд вже дійсно зробить нормальну карту, з рей-трейсингом, який буде швидше ніж у нвідіа, та при тому не стане обігрівачом.
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2024 16:07Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив
В адреналіна теж є кривизни. Є два фреймлімітера, жоден нормально не працює.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.12.2024 18:16
daesz: 06.12.2024 16:07Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив
В адреналіна теж є кривизни. Є два фреймлімітера, жоден нормально не працює.
В ньому набір функцій раз в 5 більший. В мене фреймлімітер працював (хоча використовував його тільки в 1 грі, бо в немає свого нативного).
unique-neon
Member

Повідомлення

daesz
Функцій таки більше, тут так
gast_
Member

Повідомлення

penetrator: 06.12.2024 11:42 Никогда не ставил ничего, кроме драйвера.
Раздуплите меня нафига оно надо?
Щоб зайти в налаштування та обрати замість обмеженого - повний діапазон кольорів, як мінімум.
daesz
Member

Повідомлення

unique-neon: 06.12.2024 18:32 daesz
Функцій таки більше, тут так
Ну от і я про те.
В амуде є свій афтебьорнер (і він НАБАГАТО зручніший за емесаєвський), дуже зручна таба із записом робочого столу з купою налаштувань (у нвідії він залишився десь такий як і був в експірієнсі, якщо не гірший), таба яка трекає час проведений в іграх/софті (дрібниця, а зручно), більш функціональний оверлей для трекання інфи по системі (у нвідії навіть температуру хотспоту не виводить) і ше мільйон дрібниць.
Нвідіа апп - це напрям у правильному напрямку, але смішно дивитись як люди поносять амуде при тому вони у плані софту на декілька кроків кілометрів впереді.
radeon5870
Member

Повідомлення

досить писати "застосунок"
якийсь де6іл його придував
MetalistForever
Member

Повідомлення

Так вот у меня почему не обновлялся драйвер через Geforce Experience :laugh: :D . Пришлось удалить Geforce Experience и все Nvidia , а потом качать с сайта и ставить с нуля новый App
pelia
Member

Повідомлення

kairo: 06.12.2024 12:27 І зручних фішок Nvidia App, налаштування драйвера тепер прямо на сторінці гри. Тепер не треба лізти в контрольну панель і шукати там гру, все в одному місці:
спойлер
Screenshot 2024-12-06 122504.png
Прямо як в адреналіні вже декілька років :rotate:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Это не та зараза, что перехватывает Альт+F1 и Альт+F2? И бог знает что еще перехватывает из полезного.

Встроенная утилита для разгона притормозить карту может в ручную или только разгонять? Никак не найду чем притормозить ноутбучную карту.
vmsolver
Member

Повідомлення

radeon5870: 06.12.2024 19:15 досить писати "застосунок"
якийсь де6іл його придував
Це вже ж було (с)

Гугл вообще не называет додаток как application, додаток это то, что добавили к уже существующему, добавка. А застосунок это существительное от глагола застосувати, то есть использовать, к application подходит лучше.
спойлер
додаток.jpg
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

daesz: 06.12.2024 16:07 Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив :/
жупан :lol: :rotate: :laugh:
Відповісти