Драйвер GeForce 566.36 WHQL готовий до релізу Indiana Jones and the Great Circle

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 05.12.2024 22:11 :lol: Кольори тобі дає твій правильно налаштований монітор - це перше, графічні налашутвання у грі власники nvidia також мають - це друге) непоціновувач мила, вимкни будь ласка фср і фреймген та похизуйся своїм перфомансом у qhd у С2 (хоча я не знаю наскільки треба бути хворим, щоб користуватися фср у с2), добренько у шутер грати з просадками менше 60 кадрів?
Ну, це все в комплексі. І монітор і відяшка і гра.
Тільки натив (високо-епічні), тільки хардкор. А генератор так, на жаль, змушений юзати. Важкенький проєкт. Але ж і графіка гарна. Хоча б знаю, куди потужність йде.
І то не зовсім шутер. Точніше, я не граю його як в ололо-шутер.
Ти краще розкажи нащо НВ карточки в сталкері
псує
, чим ті ракоруки займались весь цей час )

daesz
Просто АМДник звикає до гарної картинки і одразу помічає брак на НВ. А нв-фан, який не бачив нормальманого, або бачив мало, так і грає по-дефолту. :)
byaka
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2024 22:33
Геральт: 05.12.2024 21:48 Таку чіткість і кольори може дати тільки АМД )
Enjthesilence: 05.12.2024 22:11 :lol: Кольори тобі дає твій правильно налаштований монітор
Тут підтримаю, але то не зовсім монітор. Я коли купив 7800, то перше що кинулось в очі - це гарні та насичені кольори в амуде, я спочатку трохи впав у ступор, але з допомогою пана GreenMile розібрався, у ненавідії по дефолту через хдмі увімкнений не весь спектр РГБ, коли на днях змінив 7800 на 4070с - все виглядало тускле та бліде, виставив відображення повного спекту і все добре зараз :)
Ну нащо ви зруйнували всю магiю кольорiв амд. :laugh:
Востаннє редагувалось 05.12.2024 22:50 користувачем byaka, всього редагувалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 05.12.2024 22:34
Enjthesilence: 05.12.2024 22:11 :lol: Кольори тобі дає твій правильно налаштований монітор - це перше, графічні налашутвання у грі власники nvidia також мають - це друге) непоціновувач мила, вимкни будь ласка фср і фреймген та похизуйся своїм перфомансом у qhd у С2 (хоча я не знаю наскільки треба бути хворим, щоб користуватися фср у с2), добренько у шутер грати з просадками менше 60 кадрів?
Ну, це все в комплексі. І монітор і відяшка і гра.
Тільки натив (високо-епічні), тільки хардкор. А генератор так, на жаль, змушений юзати. Важкенький проєкт. Але ж і графіка гарна. Хоча б знаю, куди потужність йде.
І то не зовсім шутер. Точніше, я не граю його як в ололо-шутер.
Ти краще розкажи нащо НВ карточки в сталкері
псує
, чим ті ракоруки займались весь цей час )

daesz
Просто АМДник звикає до гарної картинки і одразу помічає брак на НВ. А нв-фан, який не бачив нормальманого, або бачив мало, так і грає по-дефолту. :)
Це не брак "картинки" а перенасищення на амд, як раз таки налаштування під SRGB краще у нвідії, у амд saturation вищий норми за замовченням. Але це абсолютно не проблема, кожен налаштовує кольори під свої вподобання і кінцевою точкую тут є монітор, а не ГПУ.
В С2 проблема з оптимізацією саме під CPU, там явно проблеми бо топ камні задихаються в грі незрозуміло з яких причин.
Геральт
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Так на новій версії драйверів НВ, проци задихатись почали сильніше, виходить )
Хоча, то не новина, НВ традиційно жере більше проца, ніж АМД.
dreikk91
Member

Повідомлення

Пам'ятаю на радеон 5450 в грі rage були проблеми з текстурами, а в джіфорс 560ті драйвер під час використання хрому падав і вона без андервольту перегрівалась. Потім використовував тільки карти амд типу рх474 і ніяких проблем з драйверами не було
cspp
Member

Повідомлення

Как раз вышли дрова, Я смотрю у меня в Винде слетели шрифты в опенгл, вообще текст исчез что в диспетчере задач, что в проводнике или играх, по виду - багнулось после glbegin(). Перезагрузка , через 5 минут снова, погрешил на баг с fontdrvhost грузит проц и оперы 2 гига сжирает, но потом оказалось Nvidia app долбится в тихую в свое обновление и не может завершить, вот так, обновлять проги без согласия юзера....как пофиксил, все норм стало.
Kyro
Member

Повідомлення

Казали 4060Tі швидша за RX7700XT в трасуванні променів. :lol:
byaka
Member

Повідомлення

Kyro: 06.12.2024 15:15
Казали 4060Tі швидша за RX7700XT в трасуванні променів. :lol:
HardwareUnboxed минулого разу баг сталкера 2 видавали за проблеми с пам'яттю у 4060ti :down:
Відповісти