гадаю, це непотрібно усім 100%, жили ж якось без цьогоSkiff93: ↑ 06.12.2024 11:32 Бо 99% це не потрібно.
Останні статті і огляди
Новини
Прощавай, GeForce Experience: на заміну прийшов застосунок Nvidia App
-
SERGBILL
Member
-
erkins007
Member
Да оно вообще слабо нужно. У производителей как правило имеются свои прогр для разгона, а у многих профили разогнанные уже заложены и ты их можешь выбирать.Ararat: ↑ 06.12.2024 11:12 Вот чего я не понимаю, зачем нвидеа в новую прогу встроила довольно мощный инструмент для разгона, который сам умеет тестировать стабильность и не разрешила пользоваться им вручную, только авторазгон.
Добавлять ещё 1% производительности ценой дикого потребления и температур мало желающих.
-
voldemarcik
Member
Фантастика, це те, що ти написавheidfeld: ↑ 06.12.2024 12:44 Когда уже зомбированные скажут ПРОЩАЙ НЕвидия и перейдут на норм. АМД карты? или это фантастика?
-
MSiAventador
Member
Нормальна програма, особливо по керуванню VSR.
Але один глюк є - після кожного оновлення вмикає НВадієвське ОСД частот, фпс, напруг і обертів. Це явно зроблено навмисно для вбивства MSI Afterburner + RTSS.
Але один глюк є - після кожного оновлення вмикає НВадієвське ОСД частот, фпс, напруг і обертів. Це явно зроблено навмисно для вбивства MSI Afterburner + RTSS.
-
kairo
Member
В мене налаштування AB + RTSS працюють після оновлення драйверів.MSiAventador: ↑ 06.12.2024 15:04 Нормальна програма, особливо по керуванню VSR.
-
MSiAventador
Member
Вони працюють разом.kairo: ↑ 06.12.2024 15:17В мене налаштування AB + RTSS працюють після оновлення драйверів.MSiAventador: ↑ 06.12.2024 15:04 Нормальна програма, особливо по керуванню VSR.
НВідія хоче не досвідчених користувачів одразу підсадити на власне ОСД.
-
daesz
Member
Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив
-
Vpupkin
Member
Ну может когда выйдут норм амд карты, а покачто это фантастика.heidfeld: ↑ 06.12.2024 12:44 Когда уже зомбированные скажут ПРОЩАЙ НЕвидия и перейдут на норм. АМД карты? или это фантастика?
-
denizen
Member
коли амд вже дійсно зробить нормальну карту, з рей-трейсингом, який буде швидше ніж у нвідіа, та при тому не стане обігрівачом.heidfeld: ↑ 06.12.2024 12:44 Когда уже зомбированные скажут ПРОЩАЙ НЕвидия и перейдут на норм. АМД карты? или это фантастика?
-
unique-neon
Member
В адреналіна теж є кривизни. Є два фреймлімітера, жоден нормально не працює.daesz: ↑ 06.12.2024 16:07Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив
-
daesz
Member
В ньому набір функцій раз в 5 більший. В мене фреймлімітер працював (хоча використовував його тільки в 1 грі, бо в немає свого нативного).unique-neon: ↑ 06.12.2024 18:16В адреналіна теж є кривизни. Є два фреймлімітера, жоден нормально не працює.daesz: ↑ 06.12.2024 16:07Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив
-
unique-neon
Member
daesz
Функцій таки більше, тут так
Функцій таки більше, тут так
-
gast_
Member
Щоб зайти в налаштування та обрати замість обмеженого - повний діапазон кольорів, як мінімум.penetrator: ↑ 06.12.2024 11:42 Никогда не ставил ничего, кроме драйвера.
Раздуплите меня нафига оно надо?
-
daesz
Member
Ну от і я про те.
В амуде є свій афтебьорнер (і він НАБАГАТО зручніший за емесаєвський), дуже зручна таба із записом робочого столу з купою налаштувань (у нвідії він залишився десь такий як і був в експірієнсі, якщо не гірший), таба яка трекає час проведений в іграх/софті (дрібниця, а зручно), більш функціональний оверлей для трекання інфи по системі (у нвідії навіть температуру хотспоту не виводить) і ше мільйон дрібниць.
Нвідіа апп - це напрям у правильному напрямку, але смішно дивитись як люди поносять амуде при тому вони у плані софту на декілька кроків кілометрів впереді.
-
radeon5870
Member
досить писати "застосунок"
якийсь де6іл його придував
якийсь де6іл його придував
-
MetalistForever
Member
Так вот у меня почему не обновлялся драйвер через Geforce Experience . Пришлось удалить Geforce Experience и все Nvidia , а потом качать с сайта и ставить с нуля новый App
-
pelia
Member
Прямо як в адреналіні вже декілька роківkairo: ↑ 06.12.2024 12:27 І зручних фішок Nvidia App, налаштування драйвера тепер прямо на сторінці гри. Тепер не треба лізти в контрольну панель і шукати там гру, все в одному місці:
- спойлер
- Screenshot 2024-12-06 122504.png
-
Alexsandr
Member
Это не та зараза, что перехватывает Альт+F1 и Альт+F2? И бог знает что еще перехватывает из полезного.
Встроенная утилита для разгона притормозить карту может в ручную или только разгонять? Никак не найду чем притормозить ноутбучную карту.
Встроенная утилита для разгона притормозить карту может в ручную или только разгонять? Никак не найду чем притормозить ноутбучную карту.
-
ronemun
Advanced Member
жупанdaesz: ↑ 06.12.2024 16:07 Буду відвертий, думав жупан нарешті завезе нормальну софтину по типу адреналіна, де є всі потрібні інструменти, а вийшов черговий примітив