Курс Bitcoin уперше перевищив $100 тисяч

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Buldozer.
Member

Повідомлення

taras_cs: 05.12.2024 12:18
Buldozer.: 05.12.2024 11:28В игре под названием "жизнь" . Так иногда бувае, если фанатично не отвергать все новое и непонятное )
Просто реально скріншот ні про що мені не говорить, крім того, що це ачівка
Ок, не вопрос. Мне если честно все равно) выкладывать скрины историй, кому-то что-то доказывать глупо я считаю.

Крипта пузырь, лопнет скоро и т.д.

Тут как в фанатами рашки-скок фактов ты им не покажи-это вы все врете, все фигня, ета все ваша америка!

Так и с сектой-крипта ета пузырь! Вот доллар это да, он хоть не бумажка :gigi:

Все пузырь на самом деле, кроме тушенки и дров.
taras_cs
Member

Повідомлення

Buldozer.: 05.12.2024 12:33Ок, не вопрос. Мне если честно все равно) выкладывать скрины историй, кому-то что-то доказывать глупо я считаю.
Читайте уважно - я без руля, що то за скрін.
Просто напишіть передісторію, нічого доводити не треба.
Lucas55
Member
Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

Повідомлення

Buldozer.: 05.12.2024 12:33Все пузырь на самом деле, кроме тушенки и дров.
та тушонка що зараз продають - там води більша частина :D
erazel
Member

Повідомлення

KYDRAM: 05.12.2024 10:09 Вже можна купувати, чи ще підросте? :rotate:
Купувати можна, питання коли продавати. От купили ви по 100. Завтра він по 110. ПРодавати будете? А по 130? А 150? А коли впаде до 128? Ну і це, якщо купити по 100 а продати при ціні в 120 то ви заробите 20% ваших вкладень. Навіть менше, бо ще відсоток обмінникам треба платити. За цей час працюючи головою напевне б більше "підняли".
Біткоїн то по суті аналог акцій - виграє той хто вміє грати на біржі.
Так що пофіг скільки він коштує - головне скільки можна буде заробити на його передпродажі через деякий час. Потім прибуток ділимо на затрачений час і вирішуємо чи це нормальна норма доходу для нас.
Все таки головне питання це "коли продавати?". Це ми зараз мудрі заднім числом, а в кожен конкретно момент ми не знаємо що буде з курсом завтра, чи продавати сьогодні чи ще чекати. Тому як в тому анекдоті "теоретично ми з тобою мільйонери, а практично у нас вдома дві курвочки" - теоретично ти маєш купу грошей, а практично ти заморозив гроші з обороту вивівши їх у біткоїн. Так що повторюсь - лізти в біткоїно-торгівлю варто в основному тим хто добре петрає в бізнес-процесах і прогнозуванні. Навіть якщо хтось каже що його сусід Остап заробив купу грошей на біткоїні нічого не вміючи. Бо ніхто ж не згадує скільки Андріїв, Сергіїв, Володимирів втратили купу грошей прийнявши невірні рішення.
heidfeld
Member

Повідомлення

Buldozer.: 05.12.2024 12:33 Все пузырь на самом деле, кроме тушенки и дров.
Почитал называется тему, зашел в инсту, а там мне бульдозер рекомендуют :laugh: :lol: :gigi:
спойлер
https://www.instagram.com/reel/DC14OtIudjF/
Kassatka
Member

Повідомлення

У мене з моєю зарплаткою все одно ніколи ні фіга нема за душею, щоб думати, крипту купувати чи не купувати. :dontknow:
daesz
Member

Повідомлення

Buldozer.: 05.12.2024 12:33
taras_cs: 05.12.2024 12:18

Просто реально скріншот ні про що мені не говорить, крім того, що це ачівка
Ок, не вопрос. Мне если честно все равно) выкладывать скрины историй, кому-то что-то доказывать глупо я считаю.

Крипта пузырь, лопнет скоро и т.д.

Тут как в фанатами рашки-скок фактов ты им не покажи-это вы все врете, все фигня, ета все ваша америка!

Так и с сектой-крипта ета пузырь! Вот доллар это да, он хоть не бумажка :gigi:

Все пузырь на самом деле, кроме тушенки и дров.
То як подивитись, насправді дрова також пузир, якщо б жили в Карпатах то знали б що сьогодні лісовий масив, а завтра судять якогось лошка (який думав що Бога за бороду вхопив) за незаконну вирубку лісу :D
nochnik89
Member

Повідомлення

Народ, если у кого возникает чувство FOMO, то успокойте себя. Нет смысла сейчас заходить на всю котлету денег. Инвесторы на очень большой долгосрок вкладывают постоянно и немного. Сейчас как раз большое желание для незнающих быстро заработать. Поверьте, зарабатывают только на таких как Вы. Только холдеры выигрывают. На этом рынке быстрые деньги можно заработать конечно, но всегда есть соблазн вложиться в ненадежный скам и просто все накопленное спустить и зафиксировать свой убыток.

Buldozer.
Ну Вы кошелечками холодными то все же пользуйтесь. Беня то конечно номер 1 биржа, но на главного Сизи то арестик наложили )))
already_over
Member

Повідомлення

nochnik89: 05.12.2024 15:33

Buldozer.
Ну Вы кошелечками холодными то все же пользуйтесь. Беня то конечно номер 1 биржа, но на главного Сизи то арестик наложили )))

самое плохое что можно посоветовать трейдеру на бирже - холодный кошелек. если ты играешься в фьючерсы с большим плечем - твое депо это твоя гарантия от ликвидации.
если шо, я себе на пол дома заработал на фьючах. А у него там ачивки явно с биржи.
спойлер
но больше я в это не влезу, сивым можно остаться балуясь на десятки тысяч долларов.
nochnik89
Member

Повідомлення

already_over: 05.12.2024 17:34самое плохое что можно посоветовать трейдеру на бирже - холодный кошелек
я говорил про холдеров ))) Спекулянты всегда проигрывают )
LordTornado
Member

Повідомлення

Обычный аналог игры, когда группа людей бегает вокруг стульев, количество которых меньше, чем людей. В итоге заработает примерно четверть, которые продадут первыми. Ещё четверть будут в небольшом минусе. А остальные потеряют всё.
Больше всего и сейчас, и потом, заработают владельцы криптобирж, которые просто получают свой % ...
nochnik89
Member

Повідомлення

а то будет как в той шутке бородатой
спойлер
-Сколько нужно вложить денег в биткоин чтобы поднять 1 млн долларов ?
-2 млн )))
Impulse101
Member

Повідомлення

Kassatka: 05.12.2024 15:07 У мене з моєю зарплаткою все одно ніколи ні фіга нема за душею, щоб думати, крипту купувати чи не купувати. :dontknow:
Якщо віриш в біток, то купувати можно потрохи кожного місяця. 50 доларів, так 50. 20 так 20. Головне не бігти зливатись відразу, як (і якщо) курс упав.
Alexx-wisa
Member

Повідомлення

Buldozer.: 05.12.2024 11:28
taras_cs: 05.12.2024 11:02 Buldozer.
Це в якій грі?
В игре под названием "жизнь" . Так иногда бувае, если фанатично не отвергать все новое и непонятное )
Історія покаже хто був правий. В Нідерландах теж свого часу був бум на луковиці тюльпанів, люди теж вірили що ціни будуть рости безкінечно. :beer:
Buldozer.
Member

Повідомлення

Alexx-wisa: 05.12.2024 22:34
Buldozer.: 05.12.2024 11:28

В игре под названием "жизнь" . Так иногда бувае, если фанатично не отвергать все новое и непонятное )
Історія покаже хто був правий. В Нідерландах теж свого часу був бум на луковиці тюльпанів, люди теж вірили що ціни будуть рости безкінечно. :beer:
Дада, читал. Ничто не вечно.. (с)

Но и многие на этом скажем так неплохо жили.

Все когда-то было, потом прошло. И золотая лихорадка, и тюльпаны, и дот,ком и т.д.

Как и акции в середине 20х годов в штатах..

Все минуче, собственно как и жизнь :)
KYDRAM
Member

Повідомлення

erazel: 05.12.2024 13:57
KYDRAM: 05.12.2024 10:09 Вже можна купувати, чи ще підросте? :rotate:
Купувати можна, питання коли продавати. От купили ви по 100. Завтра він по 110. ПРодавати будете? А по 130? А 150? А коли впаде до 128? Ну і це, якщо купити по 100 а продати при ціні в 120 то ви заробите 20% ваших вкладень. Навіть менше, бо ще відсоток обмінникам треба платити. За цей час працюючи головою напевне б більше "підняли".
Біткоїн то по суті аналог акцій - виграє той хто вміє грати на біржі.
Так що пофіг скільки він коштує - головне скільки можна буде заробити на його передпродажі через деякий час. Потім прибуток ділимо на затрачений час і вирішуємо чи це нормальна норма доходу для нас.
Все таки головне питання це "коли продавати?". Це ми зараз мудрі заднім числом, а в кожен конкретно момент ми не знаємо що буде з курсом завтра, чи продавати сьогодні чи ще чекати. Тому як в тому анекдоті "теоретично ми з тобою мільйонери, а практично у нас вдома дві курвочки" - теоретично ти маєш купу грошей, а практично ти заморозив гроші з обороту вивівши їх у біткоїн. Так що повторюсь - лізти в біткоїно-торгівлю варто в основному тим хто добре петрає в бізнес-процесах і прогнозуванні. Навіть якщо хтось каже що його сусід Остап заробив купу грошей на біткоїні нічого не вміючи. Бо ніхто ж не згадує скільки Андріїв, Сергіїв, Володимирів втратили купу грошей прийнявши невірні рішення.
Від мене був Жирнючий тролінг, якшо що :lol:
А так непогано розписали :super:
Відповісти