Драйвер GeForce 566.36 WHQL готовий до релізу Indiana Jones and the Great Circle

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

byaka: 05.12.2024 17:06 Буде вiдповiдь амд?
Так, стабільна робота на поточному драйвері :)
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 05.12.2024 17:08
Всеж бiльше схоже на погану пiдтирмку своїх продуктiв :)

Отправлено спустя 31 минуту 13 секунд:
Optimal Settings:
Farming Simulator 25
Microsoft Flight Simulator 2024
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Якщо хтось вже тестував в сталкерi, дайте будь ласка вiдгук.
FurryGentleman
Junior

Повідомлення

Из приложения кстати первый раз за много лет никак не хотело качать обновление - пришлось через сайт обновлять
mult
Member

Повідомлення

byaka
Всі ті налаштування від нвідія в експірієнсі чи тій новій прогі то все фігня.
Тільки самому руками можна налаштувати ідеально.
Хоча знаю багатьом ліньки виділити пару хвилин і вони грають з тим що за них налаштувала нвідія :)
А там як правило ввімкнене і розмиття в русі і dof і ще купа всякої непотрібної фігні :)
Earanak
Member

Повідомлення

Он также содержит оптимизации для других проектов, включая Path of Exile 2
Мне заголовок новости видится так - «Драйвер GeForce 566.36 WHQL готов к раннему доступу Path of Exile 2» ;)
voldemarcik
Member

Повідомлення

Це вам приснилось? :D
daesz
Member

Повідомлення

voldemarcik: 05.12.2024 18:51
Мав 7800 протягом року, зараз змінив на 4070с (тиждень тому) - для розуміння що я не адепт якогось одного виробника. В мене за рік не було проблем жодного разу з дровами амуде. Проблеми з ними є тільки у головах зелених адептів які червоні карти бачили тільки на зображеннях з хотлайна ;)
Востаннє редагувалось 05.12.2024 19:06 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
byaka
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2024 19:00
voldemarcik: 05.12.2024 18:51
Мав 7800 протягом року, зараз змінив на 4070с (тиждень тому) - для розуміння що є не адепт якогось одного виробника. В мене за рік не було проблем жодного разу з дровами амуде. Проблеми з ними є тільки у головах зелених адептів ;)
Все залежить вiд кiлькостi i вiку iгор в якi ви граєте.
daesz
Member

Повідомлення

byaka: 05.12.2024 19:04
Мав 7800 протягом року, зараз змінив на 4070с (тиждень тому) - для розуміння що є не адепт якогось одного виробника. В мене за рік не було проблем жодного разу з дровами амуде. Проблеми з ними є тільки у головах зелених адептів ;)
Всі новинки, навіть сталкера який мені зовсім не цікавий - качав з торента щоб потестити ФГ ;)
Геральт
Member

Повідомлення

byaka: 05.12.2024 19:04 Все залежить вiд кiлькостi i вiку iгор в якi ви граєте.
Без різниці. Від HF2 до Сталкер2. Без крашів, чорних екранів, артефактів. А яка картинка, м-м-м. НВ тільки мріяти :)
WorthyWizard
Member

Повідомлення

voldemarcik: 05.12.2024 18:51 Це вам приснилось? :D
Как часто у вас проблемы с вашей радеон?

Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
daesz: 05.12.2024 19:00 зараз змінив на 4070с
Сомнительный апгрейд :-/
MessiaH
Member

Повідомлення

daesz: 05.12.2024 19:00В мене за рік не було проблем жодного разу з дровами амуде. Проблеми з ними є тільки у головах зелених адептів які червоні карти бачили тільки на зображеннях з хотлайна
Я тоже год юзал 6900хт, ноль проблем с драйверами, всё работало ровно и стабильно
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 05.12.2024 19:11
byaka: 05.12.2024 19:04 Все залежить вiд кiлькостi i вiку iгор в якi ви граєте.
Без різниці. Від HF2 до Сталкер2. Без крашів, чорних екранів, артефактів
Зараз в стiмi є дуже багато неоптимiзованих проекiв в ранньому доступi або японских та китайских iгор про якi ви навiть не чули. Доречi HF2 зовсiм не показник, тому що її всi цi роки покращували i оптимiзували, ще не у кожної гри є така пiдтримка.А ось коли виходить чергова гра в ранньому доступi i я захожу подивитися на фпс i бачу что мапи амд знову в дупi у мене виникають запитання.Але якi можуть буди запитаня якщо амд навiть до таких хiтив як Сталкер 2,Indiana Jones and the Great Circle,Path of Exile 2 драйверiв не випускає.
Востаннє редагувалось 05.12.2024 19:30 користувачем byaka, всього редагувалось 4 разів.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Це так , тільки частина з встановлених.
спойлер
Знімок екрана 2024-12-05 182330.png
А скільки треба ? Чи ви це аби , щось в сторону АМД ляпнути .
byaka
Member

Повідомлення

_Andrik_: 05.12.2024 19:29
Це так , тільки частина з встановлених.
спойлер
Знімок екрана 2024-12-05 182330.png
А скільки треба ? Чи ви це аби , щось в сторону АМД ляпнути .
Я б нiчого не говорив про амд якщо би не мав починаючи з ATI 9200 i закiнчуючи rx570 досвiду з вiдверто поганими драйверами ati-amd i навiть зараз менi тут на форумi нагадують люди чому я зараз купую тiльки зеленi карти.А те що нема уже декiлька мicяцiв драйверiв амд до вiдомих проектiв тільки підтверджує погану пiдтирму мап амд.
Можете розглядати це як хейт,але це просто критика i не бiльше.
Геральт
Member

Повідомлення

byaka
Що значить "до хітів драйверів" не випускає? Воно не запуститься без того драйвера чи що?
Ну от ENSLAVED відносно недавно проходив.
daesz
Member

Повідомлення

WorthyWizard: 05.12.2024 19:16
daesz: 05.12.2024 19:00 зараз змінив на 4070с
Сомнительный апгрейд :-/
Мені потрібна була карта до 2 слотів та щоб був нвенк (та й куда не завадить).

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
MessiaH: 05.12.2024 19:20
daesz: 05.12.2024 19:00В мене за рік не було проблем жодного разу з дровами амуде. Проблеми з ними є тільки у головах зелених адептів які червоні карти бачили тільки на зображеннях з хотлайна
Я тоже год юзал 6900хт, ноль проблем с драйверами, всё работало ровно и стабильно
:up:
От і я про те.
Додам що в мене карта працювала з першого дня в андервольті, але у мене всі карти працюють з андервольтом з першого і до останнього дня останніх років 7-9 :)

Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
byaka: 05.12.2024 19:28 або японских та китайских iгор про якi ви навiть не чули.
Я починаючи з 2018 року переграв в порядка 30 різних гача тайтлів, в тому числі на 7800 : ash echoes, honkai star rail, zenless zone zero, swgoh, wuthering waves, nikke, solo leveling arise, reverse 1999, snowbreak і от зараз граю в girls frontline 2. З жодною із них проблем немав НІЯКИХ ;)
І от доречі на рахунок дрів у нвідії - якщо альт-табнутись із запущеним gfl2, то (1) немає віндовс бара та (2) неможливо згорнути всі вікна із запущеною грою. На амуде все працювало добре.
Востаннє редагувалось 05.12.2024 20:03 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
byaka
Member

Повідомлення

Геральт: 05.12.2024 19:44 byaka
Що значить "до хітів драйверів" не випускає? Воно не запуститься без того драйвера чи що?
Ну от ENSLAVED відносно недавно проходив.
Елементарне покращення якостi того ж FSR в сталкер 2,в iнших iграх картинка з FSR не настiльки погана.Може навiть десь продуктивнiсть покращили в тих же променях.Коротше що б було видно що компаiя прагне покращити свої продукти.Подивiться на розробникiв сталкера 2,так налажали але вже скiльки патчiв випустили,навiть трохи фпс пiдняли на зелених картах, компанiя прагне надати кращу якiсть свого продукту.
Геральт
Member

Повідомлення

byaka
Бо швидкодія на НВ одразу була всрата, аж до вильотів гри. От НВ і піднапряглась. З іншого боку, під який патч "оптимізувати" драйвер, під кожний?
Відповісти