Останні статті і огляди
Новини
Вийшов новий трейлер Half-Life 2 RTX на честь 20-річчя оригінальної гри
-
Vers1a
Member
Пропоную обговорити Вийшов новий трейлер Half-Life 2 RTX на честь 20-річчя оригінальної гри
цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
-
illyha
Member
добра нагода перепройти наново
-
Dremjke
Member
Пару лет назад релизнулся Portal with RTX. Трассировку лучей там сделали отличную, но слайдшоу. Игра 2007 года изначально, нормально поиграть удалось только с Dlss perfomance. Тут наверняка тоже самое будет.Vers1a: ↑ 15.11.2024 10:38цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
Востаннє редагувалось 15.11.2024 11:30 користувачем Dremjke, всього редагувалось 1 раз.
-
KarlKarlenko
Junior
Проходив відносно нещодавно: сюжет відмінний, графіка прийнятна. Найбільше не сподовалася стрільба - якась вона "дерев'яна" після сучасних стрілялок.
-
taras_cs
Member
Я у Мезу побігаю, бо з моєю RX6800 та 4K пристроєм нема, що робити у тих RTX іграх.illyha: ↑ 15.11.2024 11:14 добра нагода перепройти наново
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Ви, схоже, плутаєте цю гру із Black MesaKarlKarlenko: ↑ 15.11.2024 11:25 Проходив відносно нещодавно: сюжет відмінний, графіка прийнятна. Найбільше не сподовалася стрільба - якась вона "дерев'яна" після сучасних стрілялок.
-
Dremjke
Member
Почему? В HL2 действительно деревянная стрельба, но игра 2004 года, так что всё сходится.taras_cs: ↑ 15.11.2024 11:30Ви, схоже, плутаєте цю гру із Black Mesa
Black Mesa, кстати, отличная игрушка, но очень сильно душит, когда попадаешь в мир Zen.
-
Creature4O
Member
якось так склалось, що я не фанат серії і грав дуже мало і тільки і другу частину, навіть не скажу в який епізод. Скажу так дивлюсь на скріни старої гри і вони мені більше подобаються. Вони якісь "живі" в порівнянні з оцим усим синтетичним оновленням. Судити зарано, подивимось як вийде.
-
Devianne
Member
чекаю на третю
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
taras_cs
Member
Тоді це я наплутав. Для мене костюм Фрімена - це перша частина, я не помітив, що мова про другу.Dremjke: ↑ 15.11.2024 11:35Почему? В HL2 действительно деревянная стрельба, но игра 2004 года, так что всё сходится.taras_cs: ↑ 15.11.2024 11:30Ви, схоже, плутаєте цю гру із Black Mesa
Black Mesa, кстати, отличная игрушка, но очень сильно душит, когда попадаешь в мир Zen.
Я купив та грав у Black Mesa, коли ще там не додали світ Zen. Пам'ятаю, що атмосфера дуже напружена, зараз граю у "Still Wakes the Deep" - там такого напруження нема.
А стрільба - так, застаріла.
-
Shaolin_Style
Member
Portal RTX рассчитана на карты с генерацией кадров DLSS 3.0 которые на картах 30й серии поддерживается только программно от того оно и выдавало такой плохой перформанс.Dremjke: ↑ 15.11.2024 11:21Пару лет назад релизнулся Portal with RTX. Трассировку лучей там сделали отличную, но слайдшоу. Игра 2007 года изначально, нормально поиграть удалось только с Dlss perfomance. Тут наверняка тоже самое будет.Vers1a: ↑ 15.11.2024 10:38цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
-
DiaGnosteek
Member
Чого не зробиш, аби не робити 3 частину
-
Telcontar
Member
Так це роблять не Valve.DiaGnosteek: ↑ 15.11.2024 16:10 Чого не зробиш, аби не робити 3 частину
-
Rederst
Member
То ви просто постарілиCreature4O: ↑ 15.11.2024 11:57 якось так склалось, що я не фанат серії і грав дуже мало і тільки і другу частину, навіть не скажу в який епізод. Скажу так дивлюсь на скріни старої гри і вони мені більше подобаються. Вони якісь "живі" в порівнянні з оцим усим синтетичним оновленням. Судити зарано, подивимось як вийде.
![:( :(](./images/smilies/frown.gif)
-
Echo_Night
Junior
Для меня эта игра как "С лёгким паром" для старшего поколения: играю минимум раз в год во всю серию с момента выхода и до сих пор не надоедает, хотя прошёл уже раз двадцать по самым скромным прикидкам.illyha: ↑ 15.11.2024 11:14 добра нагода перепройти наново
-
Roman_Haleta
Member
Шось не видно свідків не бачучих непотрібних променів.
-
gamersfan
Member
Пепец жопой читал. После новости скачал халву 2 с новым апдейтом, не увидел того что в трейлере было, и только потом понял что RTX версия еще не вышла. ![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
![eek :eek:](./images/smilies/eek.gif)
-
Usagi
Member
DiaGnosteek
Вже вийшла. Alyx назвали
Відправлено через 1 хвилину :
illyha
Я у ВР перепройшов. Цікаво
-
Shaolin_Style
Member
это приквел к HL2 (с оговорками).
-
illyha
Member
Аналогично) До войны стабильно раз в год проходил, надеюсь через пару лет возобновлю традициюEcho_Night: ↑ 15.11.2024 21:01 Для меня эта игра как "С лёгким паром" для старшего поколения: играю минимум раз в год во всю серию с момента выхода и до сих пор не надоедает, хотя прошёл уже раз двадцать по самым скромным прикидкам.