Вийшов новий трейлер Half-Life 2 RTX на честь 20-річчя оригінальної гри

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vers1a
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Вийшов новий трейлер Half-Life 2 RTX на честь 20-річчя оригінальної гри

цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
illyha
Member

Повідомлення

добра нагода перепройти наново
Dremjke
Member

Повідомлення

Vers1a: 15.11.2024 10:38цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
Пару лет назад релизнулся Portal with RTX. Трассировку лучей там сделали отличную, но слайдшоу. Игра 2007 года изначально, нормально поиграть удалось только с Dlss perfomance. Тут наверняка тоже самое будет.
Востаннє редагувалось 15.11.2024 11:30 користувачем Dremjke, всього редагувалось 1 раз.
KarlKarlenko
Junior

Повідомлення

Проходив відносно нещодавно: сюжет відмінний, графіка прийнятна. Найбільше не сподовалася стрільба - якась вона "дерев'яна" після сучасних стрілялок.
taras_cs
Member

Повідомлення

illyha: 15.11.2024 11:14 добра нагода перепройти наново
Я у Мезу побігаю, бо з моєю RX6800 та 4K пристроєм нема, що робити у тих RTX іграх.

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
KarlKarlenko: 15.11.2024 11:25 Проходив відносно нещодавно: сюжет відмінний, графіка прийнятна. Найбільше не сподовалася стрільба - якась вона "дерев'яна" після сучасних стрілялок.
Ви, схоже, плутаєте цю гру із Black Mesa
Dremjke
Member

Повідомлення

taras_cs: 15.11.2024 11:30Ви, схоже, плутаєте цю гру із Black Mesa
Почему? В HL2 действительно деревянная стрельба, но игра 2004 года, так что всё сходится.
Black Mesa, кстати, отличная игрушка, но очень сильно душит, когда попадаешь в мир Zen.
Creature4O
Member

Повідомлення

якось так склалось, що я не фанат серії і грав дуже мало і тільки і другу частину, навіть не скажу в який епізод. Скажу так дивлюсь на скріни старої гри і вони мені більше подобаються. Вони якісь "живі" в порівнянні з оцим усим синтетичним оновленням. Судити зарано, подивимось як вийде.
Devianne
Member

Повідомлення

чекаю на третю :laugh: :lol:
taras_cs
Member

Повідомлення

Dremjke: 15.11.2024 11:35
taras_cs: 15.11.2024 11:30Ви, схоже, плутаєте цю гру із Black Mesa
Почему? В HL2 действительно деревянная стрельба, но игра 2004 года, так что всё сходится.
Black Mesa, кстати, отличная игрушка, но очень сильно душит, когда попадаешь в мир Zen.
Тоді це я наплутав. Для мене костюм Фрімена - це перша частина, я не помітив, що мова про другу.

Я купив та грав у Black Mesa, коли ще там не додали світ Zen. Пам'ятаю, що атмосфера дуже напружена, зараз граю у "Still Wakes the Deep" - там такого напруження нема.
А стрільба - так, застаріла.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Dremjke: 15.11.2024 11:21
Vers1a: 15.11.2024 10:38цікаво почитати думки знатоків, що вони скажуть по даному відео?
Пару лет назад релизнулся Portal with RTX. Трассировку лучей там сделали отличную, но слайдшоу. Игра 2007 года изначально, нормально поиграть удалось только с Dlss perfomance. Тут наверняка тоже самое будет.
Portal RTX рассчитана на карты с генерацией кадров DLSS 3.0 которые на картах 30й серии поддерживается только программно от того оно и выдавало такой плохой перформанс.
DiaGnosteek
Member

Повідомлення

Чого не зробиш, аби не робити 3 частину
Telcontar
Member

Повідомлення

DiaGnosteek: 15.11.2024 16:10 Чого не зробиш, аби не робити 3 частину
Так це роблять не Valve.
Rederst
Member

Повідомлення

Creature4O: 15.11.2024 11:57 якось так склалось, що я не фанат серії і грав дуже мало і тільки і другу частину, навіть не скажу в який епізод. Скажу так дивлюсь на скріни старої гри і вони мені більше подобаються. Вони якісь "живі" в порівнянні з оцим усим синтетичним оновленням. Судити зарано, подивимось як вийде.
То ви просто постаріли :(
Echo_Night
Junior

Повідомлення

illyha: 15.11.2024 11:14 добра нагода перепройти наново
Для меня эта игра как "С лёгким паром" для старшего поколения: играю минимум раз в год во всю серию с момента выхода и до сих пор не надоедает, хотя прошёл уже раз двадцать по самым скромным прикидкам.
Roman_Haleta
Member

Повідомлення

Шось не видно свідків не бачучих непотрібних променів.
gamersfan
Member

Повідомлення

Пепец жопой читал. После новости скачал халву 2 с новым апдейтом, не увидел того что в трейлере было, и только потом понял что RTX версия еще не вышла. :eek:
Usagi
Member

Повідомлення

Devianne: 15.11.2024 12:43 чекаю на третю :laugh: :lol:
DiaGnosteek

Вже вийшла. Alyx назвали

Відправлено через 1 хвилину :
illyha
Я у ВР перепройшов. Цікаво
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Usagi: 16.11.2024 09:24

Вже вийшла. Alyx назвали
это приквел к HL2 (с оговорками).
illyha
Member

Повідомлення

Echo_Night: 15.11.2024 21:01 Для меня эта игра как "С лёгким паром" для старшего поколения: играю минимум раз в год во всю серию с момента выхода и до сих пор не надоедает, хотя прошёл уже раз двадцать по самым скромным прикидкам.
Аналогично) До войны стабильно раз в год проходил, надеюсь через пару лет возобновлю традицию
Відповісти