S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl вийшов на перше місце серед платних ігор у Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Dremjke
Member

Повідомлення

Earanak: 20.11.2024 16:15Почти все хвалят локации и атмосферу.
Я со своей 3060 рассчитываю именно на атмосферу, как в старые добрые.
И дай бог 60fps на средних с DLSS баланс :D
Earanak
Member

Повідомлення

По началу я думал это беспроигрышный вариант, ведь...
Если игра окажется унынием - буду рофлить с фанатов у которых лопнут сраки.
Если игра окажется годнотой - буду рофлить с хейтеров у которых лопнут сраки.
Но я не подумал про то что у меня у самого может лопнуть срака от сырости игры, хм хм хм :think:
Lekrs
Member

Повідомлення

Earanak: 20.11.2024 17:02 По началу я думал это беспроигрышный вариант, ведь...
Если игра окажется унынием - буду рофлить с фанатов у которых лопнут сраки.
Если игра окажется годнотой - буду рофлить с хейтеров у которых лопнут сраки.
Но я не подумал про то что у меня у самого может лопнуть срака от сырости игры, хм хм хм :think:
Сраку потрібно тренувати :D
VovaII
Member

Повідомлення

Earanak: 20.11.2024 17:02Но я не подумал про то что у меня у самого может лопнуть срака от сырости игры, хм хм хм
Ну це поки патч не вийде.
Російські гідеони вже готуються стрімити. Якось пообходили обмеження? :-/
Earanak
Member

Повідомлення

Странно что в Геймпассе есть прелоад на ПК а в Стим версии нету. Ну ладно, качаю :dontknow:

VovaII, да там походу ограничения все обошли еще пару лет тому назад. Казахстанские/Турецкие Аккаунты, VPN-ы, Гифты, Ключи без Регион лока. Слышал у них даже отдельные сервисы есть по оплате кошелька Стима. Но в данном случае все еще проще. Сталкер в Геймпассе есть а Геймпасс там работает и без всяких обходов. С единственным нюансом что продлевать подписку там можно только через карты оплаты. Но карты оплаты для РУ-Региона судя по Гуглу - в продаже есть. Могу ошибаться в нюансах, но как то так :dontknow:
VovaII
Member

Повідомлення

Earanak: 20.11.2024 17:20Странно что в Геймпассе есть прелоад на ПК а в Стим версии нету. Ну ладно, качаю
За сколько часов обещает закачать?
Earanak
Member

Повідомлення

VovaII, у меня 1Гбит инет но выдает только 500мбит (60мб/сек) с этого XBox App.
Так что 155гб качает ~45 минут. Со стима побыстрее как то качает игры, там до (100+ мб/сек) доползало.
Kassatka
Member

Повідомлення

Якраз коли відкрив стрім то через півхвилинки поляки вже з української на англійську озвучку перемкнулися в меню гри. Але хоча б український музон на фоні продовжує грати. :up:

Добре, що розробники гри зробили окремі два перемикача мови для текстової локалізації й для озвучки. :up: :super: Респект. А не так як у більшості ігор це жорстко пов'язано, а якщо обираєш мову для якої озвучки нема, то озвучка без вибору стає англійською. Хто не українець, але трохи сприймає мову, як я скажімо білоруську чи польську, то може текстову локалізацію обрати для своєї мови, а озвучку перемикати між англійською та українською на вибір.
Часто мені щоб скомбінувати українську локалізацію та російську озвучку доводиться заморочуватися з підміною та перейменуванням файлів локалізації, щоб обманути гру.А от Blizzard у новітніх іграх молодці, можна обирати окремо мову тексту та мову озвучки. Я от починав грати Diablo 4 повністю на російській, а потім обрав для себе найкращий варіант російського тексту та польської озвучки, з одного боку трохи позбуваюся російської, з іншого боку напружує мозок щось пробувати розуміти на схожій слов'янській мові, а завдяки тексту все рівно все зрозуміло, навіть якщо на слух не сприйняв.
Востаннє редагувалось 20.11.2024 17:49 користувачем Kassatka, всього редагувалось 1 раз.
Draqoon
Member

Повідомлення

Ігор то нєт ААА :insane:
Kassatka
Member

Повідомлення

Тонєт, тонєт Ігорь А-а-а, так. :weep: За весь рік тільки Stormgate (невдалий) та Age of Mythology: Retold (вдала, але онлайну недостатньо). :( :weep:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Пішла закачка :super:
Dremjke
Member

Повідомлення

Ну что, дамы и господа, поехали! :super: :beer:
Не верится, что этот день настал :beer: :beer: :beer:
Podolyanin
Member

Повідомлення

В сторі о 18-00 серваки лягли, була швидкість 90 мбіт, зараз - 7 :laugh:
Барбарис
Member

Повідомлення

Podolyanin, в стімі 600 - 800Мб\с.
Rhizone
Member

Повідомлення

В гейм пасі швидкість вже відновилась :)
Відповісти