Гра Farming Simulator 25 виявилася популярнішою за Dragon Age: The Veilguard

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 13.11.2024 17:55
Grava: 13.11.2024 17:52 kairo
Що Ви хочете сказати цим? Що у сінглової гри онлайн не 800к через рік після релізу?
Що повістка не заважає іграм ставати популярними. Головне якість(та вдале просування).
Я таки извиняюсь, а в бг3 у тебя есть "небинарные" компаньоны? Может есть квесты где тебе нужно объяснять их родителям как важно в средневековье использовать правильные местоимения?
Без вариантов и без выбора?
В бг3 только ты решаешь как будет отыгрывать твой персонаж и появись там такой транс у тебя было бы 100500 способов его угробить или подчинить и вылечить. Или вообще в курицу превратить.
Проблема повестки в том что вас ЗАСТАВЛЯЮТ, а не в возможности Астариона трахнуть медведя
kairo
Member

Повідомлення

erkins007: 13.11.2024 18:34
Що повістка не заважає іграм ставати популярними. Головне якість(та вдале просування).
Я таки извиняюсь, а в бг3 у тебя есть "небинарные" компаньоны?
Усі компаньйони в БГ3 геї. В редакторі персонажа можна зробити небінарну особистість.
Может есть квесты где тебе нужно объяснять их родителям как важно в средневековье использовать правильные местоимения?
Не беріть цей квест, це все опціональний контент.
100500 способов его угробить или подчинить и вылечить.
Вбити, підкорити,"вилікувати"... Це типу як нацисти "лікували"? Звучить якось нездорово.
вас ЗАСТАВЛЯЮТ
Примушують що саме? Вас на чоловіків почало тягнути після гри? :lol:
erkins007
Member

Повідомлення

kairo: 13.11.2024 18:44 Майже усі компаньйони в БГ3 геї. В редакторі персонажа можна зробити небінарну особистість.
Вранье. Я играя за Гейла мутил с Шедоухарт. Гейством в таком выборе и не пахнет.
Вот именно что можно. У вас есть выбор. В массефекте у вас есть выбор, в киберпанке у вас есть выбор и т.д. в драгон ейдж у тебя нет выбора чтобы Таш была нормальной. Тебя заставляют такой контент жрать.
Ничего удивительного что желающих потреблять повестку много не набралось.
kairo
Member

Повідомлення

erkins007: 13.11.2024 18:51
kairo: 13.11.2024 18:44 Майже усі компаньйони в БГ3 геї. В редакторі персонажа можна зробити небінарну особистість.
Вранье. Я играя за Гейла мутил с Шедоухарт. Гейством в таком выборе и не пахнет.
Вот именно что можно. У вас есть выбор. В массефекте у вас есть выбор, в киберпанке у вас есть выбор и т.д. в драгон ейдж у тебя нет выбора чтобы Таш была нормальной. Тебя заставляют такой контент жрать.
Ничего удивительного что желающих потреблять повестку много не набралось.
"The universally acclaimed and deeply queer Baldur’s Gate 3 took home the most prizes at Gayming Magazine’s 2024 Gayming Awards, including Game of the Year.

Larian Studios Founder and CEO Swen Vincke accepted the award on behalf of the entire studio: “Baldur’s Gate 3 has won many awards, and every single time I’m telling myself ‘How is this even possible?’"

"Alongside the top award, Baldur’s Gate 3 also won the Player’s Choice Award and Best LGBTQ+ Character for Shadowheart, accepted by lesbian actress Jennifer English and Larian Senior Writer John Corcoran.

“Thank you so much for this incredible award for Shadowheart,” said English. “I like to think I made her as gay as I possibly could… "
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

спойлер
Зображення
Stray
Member

Повідомлення

kairo: 13.11.2024 18:44
Я таки извиняюсь, а в бг3 у тебя есть "небинарные" компаньоны?
Усі компаньйони в БГ3 геї.
персонажі у грі - бісексуальні (що було зроблено, задля більшої варіативності та залученості гравців у роулплей), якщо ви це хотіли зазначити :)
*я не проти будь яких відносин у людей - аби не з москалями :D
kairo
Member

Повідомлення

Stray: 13.11.2024 19:19
kairo: 13.11.2024 18:44

Усі компаньйони в БГ3 геї.
персонажі у грі - бісексуальні (що було зроблено, задля більшої варіативності та залученості гравців у роулплей), якщо ви це хотіли зазначити :)
*я не проти будь яких відносин у людей - аби не з москалями :D
Бісексуал, це і є фактично гей. Адже окрім відносин із протилежним полом, може мати одностатеві. Моя позиція проста - кожен як хоче, так і д*оче.
kosoy2004
Member

Повідомлення

Барбарис: 13.11.2024 18:18тобі не пофіг хто кого трахає?
Взагалі "хто с ким спить" поки це все між дорослими людьми і за взаємною згодою - це справа виключно цих людей і нікого більше. Подобається це оточуючим чи ні, це тупо не їх справа.
спойлер
Конкретно за США і те про що Трамп в тому ролику каже, там є один дуже неадекватний перегин який вони допустили у власній погоні за "толерантністю". А саме мова про транс перехід неповнолітніх. Там ціле лоббі діє, яке падає підліткам на вуха і розповідає, що ось ти не відчуваєш себе в своїй тарілці, думаєш що тебе ніхто не розуміє(а такі думки, це бляха для більшості підлітків на тому чи іншому етапі - природний стан) - а це все тому що насправді ти іншого гендеру ніж твоя біологічна стать і тобі треба пройти transition. Пропити puberty blockers і гормони, пройти через операцію, чим раніше тим краще і буде тобі щастя. І частина ведеться, проходить ці процедури, калічить власне тіло і проводить над ним в тому числі безповоротні зміни без жодної до того реальної потреби. І це все за державні гроші і з немаленьким потім відсотком суїцидів коли людина після всіх цих змін розуміє, що воно їй насправді не треба було, що все що її турбувало можна було просто з нормальним психологом вирішити, а вона вже себе безповоротно змінила.
І те що він планує з таких практик забрати державне фінансування - це дуже правильно. По хорошому взагалі підняти вік з якої людина може прийняти подібне рішення хоча б до віку з якого вона може вживати алкоголь, а то реально сюрреалізм виходить коли "алкоголь пити ти ще маленький, не усвідомлюєш всіх наслідків його вживання", а "піддати власне тіло незворотнім змінам, до того як ти завершив формуватись як особистість, і поки ти ще сам не знає що ти від цього життя хочеш" - будь ласка. А то й взагалі до таких операцій допускати тільки з висновком від лікаря психіатра, що у людини дійсно в голові не той гендер яка стать у її тіла, а не просто якась тимчасова криза ідентичності чи щось подібне.
MetalistForever
Member

Повідомлення

kairo: 13.11.2024 16:55
MetalistForever: 13.11.2024 16:50 Шах и Мат woke играм !
спойлер
Screenshot 2024-11-13 165511.png
Так я Baldurs Gate 3 тоже не люблю и даже ненавижу ( мягко говоря ) . Уже писал здесь на форуме , ранее
Alligator
Member

Повідомлення

mgerchik: 13.11.2024 17:14 Alligator
так то з модами, а тут, я так розумію, з коробки вже
Офіційні DLC від розробника.
Васильович
Member

Повідомлення

Гра Farming Simulator 25 виявилася популярнішою за Dragon Age: The Veilguard
Це ідеальна новина, що якнайкраще відображує стан ігрової індустрії в 2024 :)
vmsolver
Member

Повідомлення

nochnik89: 13.11.2024 16:21Еще 4 месяца и в марте/апреле 2025г можно будет поиграть в эту игру каждому у себя на участке ) даже комп не понадобится для этой игры. Разработчики гении
И каждый сможет позволить себе графу с максимальным качеством, с лучами и без DLSS))
Rederst
Member

Повідомлення

Grava: 13.11.2024 17:52 kairo
Що Ви хочете сказати цим? Що у сінглової гри онлайн не 800к через рік після релізу?
Коли набігалися на набахкалися то кортить щось спокійне.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Барбарис: 13.11.2024 18:18 daesz, тобі не пофіг хто кого трахає?
Пофіг, але кожна LGTVOLED+ собака намагається просунути вок наратив тобі в іграх, фільмах, серіалах як норму. От є гача культура, яка сама так і манить, ні разу не чув щоб їх хтось хейтив, а є ось ці вокнуті індивіди небінарні, які всіх цим дістають та псують те, що людям подобалось.
Та бляха, анімешки зробили більше для просування членодівок в маси ніж всі ці активісти разом взяті. Від цих активістів лише одна антипатія, лють та роздратування.
erkins007
Member

Повідомлення

kairo
Мне без разницы на награды. Пусть игра хоть брилиантовый гейкубок получит. Если у меня есть возможность играть так как я хочу, то меня не будет волновать что в игре есть возможность однополых отношений. Повестка это когда у тебя нет выбора между нормальными компаньонами или геями. Нет выбора поддержать их в этом или наказать за это, вот это повестка. Поэтому даже МЭ3 не был повесточкой игрой, потому что там того же Кортеса можно было игнорировать и грохнуть к чертям собачим. А в драгон ейдж у тебя выбора нет и поэтому народ просто выбрал не играть. Вот и все.
kairo
Member

Повідомлення

erkins007: 13.11.2024 22:18 kairo
Мне без разницы на награды. Пусть игра хоть брилиантовый гейкубок получит. Если у меня есть возможность играть так как я хочу, то меня не будет волновать что в игре есть возможность однополых отношений. Повестка это когда у тебя нет выбора между нормальными компаньонами или геями. Нет выбора поддержать их в этом или наказать за это, вот это повестка. Поэтому даже МЭ3 не был повесточкой игрой, потому что там того же Кортеса можно было игнорировать и грохнуть к чертям собачим. А в драгон ейдж у тебя выбора нет и поэтому народ просто выбрал не играть. Вот и все.
Та це все брехня і подвійні стандарти. Типу ви так майстерно обійшли весь ЛГБТ контент в БГ3, а у Веілгарді опціональний квест із однією реплікою, це вже вирок. І не треба розповідати, як ви можете вбити усіх персонажів геїв. Бо виходить, що людина має вбивати усіх компаньйонів та ігрових персонажів, тільки для того, щоб уникнути повістку. ЛГБТ контент або є в грі, або немає. В БГ3 повно такого контенту і за це гра отримала купу нагород.
EvhenS
Member

Повідомлення

Диванні комбайнери будуть грати а FS XX просто тому що інших ігор на цю тему нема.
Alligator
Member

Повідомлення

EvhenS: 13.11.2024 23:26 Диванні комбайнери будуть грати а FS XX просто тому що інших ігор на цю тему нема.
А що тут поганого? Спокійна, розвиваюча, без повісток. :rotate:
EvhenS
Member

Повідомлення

Dr_Werdenhoff: 13.11.2024 16:29 Дракони таки щас сильно поменшали. Я помню, ще коли малий був, то були такі, як бугаї, а щас такі, як курчата. І шо воно далі буде?©
Як Арканум згадаю так вити хочеться, три перших проходження як три різних гри було. Третім тітку з харизмою взяв, вона за всю гру в руки ножичка не взяла. Де такі ігри зараз?

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Alligator
Якби порівнювати РПГ яких багато і FS, від якого аудиторія нікуди не втече трохи маніпулятивно.
_Andrik_
Member

Повідомлення

:lol: Від тракторів і комбайнів , власне новина про гру на цю тему, перейшли до геїв, бісексуалів та інше :lol: .
спойлер
Відповісти