може то не вуха, а дуже маленькі кімнати?я слышу арктики на 650об из другой комнаты
Останні статті і огляди
Новини
Найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam залишається GeForce RTX 3060
-
VovaII
Member
Dark-seer
-
Сidonix
Member
Ну у меня комп рядом стоит. Корпус хороший и водянка Асус вроде не плохая с обдувом врм. Видяха не беспокоит в играх и я доволен. Жду тестов 5090, а там посмотрим, имеет ли смысл брать или посижу на 4090 до 6090.
-
Торба лиха
Junior
Це по ютубу не різні , а в реалі дуже .
Перше , духовка 180ват проти 110ват. Гарячіше ,шумніше . Все працює в стоці.!
-
Vladys77
Junior
Статистика в Steam відображає вимоги тих, хто грає в онлайн шутери та інді ігри. І звісно їх більше, ніж нормальних людейneo89skynet: ↑ 05.11.2024 13:20 Статистика стиму каже, що люди (яких чимало) вміють рахувати свої гроші, і не готові (або не бачать сенсу) заносити гроші дядькові в куртці за трохи кращу картинку в іграх.
Люди в CS і Dota там грають роками, потім підростають їх діти і починають грати в CS і Dota. А потім підростуть онуки і вони теж гратимуть у ...
І для цього з запасом вистачає 1060Ti.
Відправлено через 5 хвилин 49 секунд:
По багатамуСidonix: ↑ 06.11.2024 23:18 .Жду тестов 5090, а там посмотрим, имеет ли смысл брать или посижу на 4090 до 6090.
Хоча зараз 4090 коштує, як кілька років тому якась 1070Ti
-
Artem_K
Member
В продовження. Спробував FSR3+генератор кадрів на 3060. В якості піддослідного виступав Кіберпанк. З позитивного - фпс високий, статична картинка ок. Але як починаєш рухатися, так одразу якесь нечітке зображення та артефачать анімовані пішохідні переходи. Якщо підійти до будинків та вправо-вліво поводити камерою, то видно, як пливуть краї об'єктів, що і дає оту нечіткість при переміщенні.shad_1985: ↑ 05.11.2024 10:13Fsr fg
З іншого - DLSS та Intel XeSS дають приблизно однаковий фпс, DLSS покрасивше, а у Intel XeSS схоже саме чітке зображення. Дав погратися дитині - сказав теж саме - Fsr fg за моніторингом фпс красивий, а по факту неграбельно, принаймні у Кіберпанку.
-
shad_1985
Member
він же там погано зроблений, потрібно ставити мод на FG та грати з DLSS. Я так на 3080 зробив, то небо і земля.Artem_K: ↑ 16.11.2024 22:08Спробував FSR3+генератор кадрів на 3060
-
Artem_K
Member
Це друга частина буде. Я його проходив давно, про мод не знав. Цікаво було як оригінальні технології працюють, особливо здивував Intel XeSS - тащить й достатньо пристойно виглядає.shad_1985: ↑ 16.11.2024 22:24він же там погано зроблений, потрібно ставити мод на FG та грати з DLSS. Я так на 3080 зробив, то небо і земля.
В цілому, мене гра і так влаштовувала, єдине місце, де просів фпс це було на ринку, на вході у Fantom Liberty. Отам і спробую потестити мод на FG.