Останні статті і огляди
Новини
AMD підтвердила, що графічні процесори RDNA 4 вийдуть на початку 2025-го
-
Геральт
Member
-
yurius_r
Member
daesz
Вона є, але у дивному і дорогому виконанні - W7500
Вона є, але у дивному і дорогому виконанні - W7500
-
VovaII
Member
Геральт
Як на мене цінність променів не в окремих фото, а в динаміці. Тобто як тіні рухаються, а не як стоять на вдалому чи не вдалому скріншоті. І враховуючи, что залізо слабе для променів, то не ідеальна робота променів обов'язкова. Але якщо поведінка променів адекватна, то вже добре.
Як на мене цінність променів не в окремих фото, а в динаміці. Тобто як тіні рухаються, а не як стоять на вдалому чи не вдалому скріншоті. І враховуючи, что залізо слабе для променів, то не ідеальна робота променів обов'язкова. Але якщо поведінка променів адекватна, то вже добре.
-
Геральт
Member
VovaII
Угу. Саме в тій сцені тіні і стоять. Незалежно від налаштувань. Хоча вогник смикається. Не ідальна то може бути тінь під машиною. А коли в дзеркалі каша, то це провал, а не "не ідеальна робота". Ну, але ок. Буде ідеальна, покличте. А до того часу хай бета-ховрашки тестують
Угу. Саме в тій сцені тіні і стоять. Незалежно від налаштувань. Хоча вогник смикається. Не ідальна то може бути тінь під машиною. А коли в дзеркалі каша, то це провал, а не "не ідеальна робота". Ну, але ок. Буде ідеальна, покличте. А до того часу хай бета-ховрашки тестують
-
VovaII
Member
— У-у-у Дзеркало то смерть для сучасного заліза. Його ще років із 100 ніяке залізо не витягне. Тільки коли здогадаються для нього розраховувати промені з обмеженою кількістью відбивань від попереднього кадру.Геральт: ↑ 05.11.2024 17:31А коли в дзеркалі каша
Відправлено через 13 хвилин 17 секунд:
Для економії ресурсів, намальована тінь признак того, що розробники не полінилися в оптимізацію. Поки залізо не тягне, — то скоріш добре ніж навпаки.Геральт: ↑ 05.11.2024 17:31Саме в тій сцені тіні і стоять. Незалежно від налаштувань.
Дивлюсь на приріст продуктивності в тих променях, і щось дуже повільно він росте. Весь час відволікають частину обчислювальних потужностей на щось інше. То крипта, то ШІ. — ТОПи не тягнуть промені, а вони на щось нове обчислювальний ресурс витрачають.
Тобто коли ТОПи потягнуть промені — невідомо. А коли ті промені потягнуть найпопулярніші відеокарти за Стімом — то взагалі страшно уявляти.
-
waryag
Member
Каждая вторая, но за игру года в 23-м боролись две игры без рейтрейсинга.erkins007: ↑ 30.10.2024 17:59Пока у тебя 19 год покупай доляры и в январе 22 уезжай.
В 24 году каждая вторая игра с РТ.
А насчёт софта, то речь про програмы под куду. Ну и драйвера АМД до кучи.
Видеокарты щас это почти 50/50 софт/железо.
У АМД норм железо, но вот с софтом у них никогда не было гладко
И в 24-м наиболее вероятные претенденты либо без него, либо с наспех прикрученным для галочки.
-
erkins007
Member
waryag
У мартышки полный РТ. Или у вас игра года это Повестка Ейдж ЛГБТгард?
У мартышки полный РТ. Или у вас игра года это Повестка Ейдж ЛГБТгард?
-
waryag
Member
erkins007: ↑ 06.11.2024 19:09У мартышки полный РТ. Или у вас игра года это Повестка Ейдж ЛГБТгард?
При чем тут они обе? Китайский шарик хайпа давно сдулся.
Думаю, в этом году будут бороться метафор, астробот и финалка.
-
daesz
Member
100к кожного дня. Це більше ніж умовний відьмак 3 за весь час. Думаю не один дев хотів би, щоб його гра так здуласьwaryag: ↑ 08.11.2024 16:23 При чем тут они обе? Китайский шарик хайпа давно сдулся.
-
waryag
Member
Це чимало, приблизно як піки відьмака. Але!daesz: ↑ 08.11.2024 16:27 100к кожного дня. Це більше ніж умовний відьмак 3 за весь час. Думаю не один дев хотів би, щоб його гра так здулась
У відьмака падіння лише в 5-6 разів за майже 10 років.
У вуконга - 20+ разів за менше, ніж 3 місяці. Я сприймаю це як ознаки колосальної накрутки.
-
daesz
Member
Можливо, мені здається що у відьмака просто реплеябілі вище (хоча сам більше 1 разу не проходив) + було 2 діелсі (при тому громадних). Яка тривалість проходження у макаки взагалі уявлення немає, у відьмака спокійно 100 годин може вийти з діелсіwaryag: ↑ 08.11.2024 17:04Це чимало, приблизно як піки відьмака. Але!daesz: ↑ 08.11.2024 16:27 100к кожного дня. Це більше ніж умовний відьмак 3 за весь час. Думаю не один дев хотів би, щоб його гра так здулась
У відьмака падіння лише в 5-6 разів за майже 10 років.
У вуконга - 20+ разів за менше, ніж 3 місяці. Я сприймаю це як ознаки колосальної накрутки.
-
erkins007
Member
Да, 21 лям продаж это сдувшийся хайп, угу.waryag: ↑ 08.11.2024 16:23erkins007: ↑ 06.11.2024 19:09У мартышки полный РТ. Или у вас игра года это Повестка Ейдж ЛГБТгард?
-
man1242
Member
На голден джойстике уже проголосовал за Метафору, на геймавард тоже думаю за нее жеwaryag: ↑ 08.11.2024 16:23erkins007: ↑ 06.11.2024 19:09У мартышки полный РТ. Или у вас игра года это Повестка Ейдж ЛГБТгард?
Відправлено через 4 хвилини 45 секунд:
Судя по спекам фср4 будет экзом рдна4 что печально, в рдна3 есть матричные ускоерния и в теории в том же fp16 и fp32 могут выдать достойный результат чтоб реализовать нейронку для скейлинга но не больше того. Читал редит, все спорили о реализации писи на пс5про так в общем все соглсаились что кристал это все тот же рдна3 + апруф тестов диджетал фаундриwaryag: ↑ 01.11.2024 07:45Це заслуга Хуанга.Захар Беркут: ↑ 30.10.2024 12:11 Ото дресували Ліза з Хуангом ховрашків, мід карта за ціну топа - їжте аж повилазьте.
От в мене тільки одне питання - коли фекалії як делікатес по 1000+ євро за порцію продавати почнуть?
Фекальна кава за багато грошей відома всім, а всіляке ексклюзивне лайно може продаватися і дорожче.
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
На прошці апскейлер працює пристойно. Думаю, під нове покоління АМД його і випустить (а потім нвідіа покаже нову моркву для віслюка)VovaII: ↑ 30.10.2024 12:18 Користувачі PlayStation 5 Pro в якості піддослідних? — Щось новеньке. Радість користувачам ПК.
-
waryag
Member
21, из которых 19-20 в Китае? Прорыв для китайского игростроя, но при чем остальной мир?erkins007: ↑ 09.11.2024 00:35 Да, 21 лям продаж это сдувшийся хайп, угу.
Не думаю, что АМД сейчас в том положении, чтобы заниматься такими ограничениями.man1242: ↑ 09.11.2024 07:56Судя по спекам фср4 будет экзом рдна4 что печально, в рдна3 есть матричные ускоерния и в теории в том же fp16 и fp32 могут выдать достойный результат чтоб реализовать нейронку для скейлинга но не больше того. Читал редит, все спорили о реализации писи на пс5про так в общем все соглсаились что кристал это все тот же рдна3 + апруф тестов диджетал фаундри
Вероятно, опять затянут с версией для прошлых поколений и мб частично ограничат функционал/эффективность.
-
man1242
Member
Ну генерация кадров и шумоподовлялки тут по-любому случаю отпадают но подержка более качественого скейлера это килерфича. Меня лично устраивает реалмзация фреймгена амд на тикущем моменте, прошел туже блек опс 6 с ним без каких либо проблем в хорайзен тоже отлично работал с таа нативом все четко и без проблем.waryag: ↑ 09.11.2024 09:2721, из которых 19-20 в Китае? Прорыв для китайского игростроя, но при чем остальной мир?erkins007: ↑ 09.11.2024 00:35 Да, 21 лям продаж это сдувшийся хайп, угу.
Не думаю, что АМД сейчас в том положении, чтобы заниматься такими ограничениями.man1242: ↑ 09.11.2024 07:56Судя по спекам фср4 будет экзом рдна4 что печально, в рдна3 есть матричные ускоерния и в теории в том же fp16 и fp32 могут выдать достойный результат чтоб реализовать нейронку для скейлинга но не больше того. Читал редит, все спорили о реализации писи на пс5про так в общем все соглсаились что кристал это все тот же рдна3 + апруф тестов диджетал фаундри
Вероятно, опять затянут с версией для прошлых поколений и мб частично ограничат функционал/эффективность.
-
luckygamerks
Member
Не розумію чому, але мені більше подобається зображення без РТ =)))Геральт: ↑ 02.11.2024 10:02 Свіженьке (клікабельне):
-
erkins007
Member
В Китае там 78% продаж. 22% от 21ляма это больше 4.6 миллионов на западе.waryag: ↑ 09.11.2024 09:2721, из которых 19-20 в Китае? Прорыв для китайского игростроя, но при чем остальной мир?erkins007: ↑ 09.11.2024 00:35 Да, 21 лям продаж это сдувшийся хайп, угу.
Да, очень очень, мало, согласен. Полный провал.
-
waryag
Member
На старте было 90, с учетом Гонконга, Тайваня и т.п. Еще немалое количество китайских игроков по привычке взяло игру из иностранного стима.erkins007: ↑ 10.11.2024 17:35 В Китае там 78% продаж. 22% от 21ляма это больше 4.6 миллионов на западе.
Достаточно посмотреть на наиболее популярные отзывы без фильтрации языков.
-
erkins007
Member
waryag
Было, а потом чутка выровнялось. То что у игры большинство аудитории из Китая не отменяет того факта что она и на западе продалась просто превосходно.
Было, а потом чутка выровнялось. То что у игры большинство аудитории из Китая не отменяет того факта что она и на западе продалась просто превосходно.