Смішно читати про іконки
В мережі купа ігр, в яких іконки круті, але самі ті ігри повне лайно))
Сталкер, це про атмосферу, а не про іконки в інвентарі, але казуалам це не зрозуміти
Останні статті і огляди
Новини
Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
-
st0k
Member
-
The_Rusik
Member
Телемарафон делает свое дело...
Говоришь на русском - москаль
Говоришь что сталкер 2 не нравится - это ты не правильный.
Пришли 99 больных к одному здоровому и говорят что это он больной, потому что не такой как они...
Фанаты, смотритесь, это просто мод первого сталкера, анимации из 2000-х. Еще и цену для своих подняли - патриоты
Пришли 99 больных к одному здоровому и говорят что это он больной, потому что не такой как они...
Фанаты, смотритесь, это просто мод первого сталкера, анимации из 2000-х. Еще и цену для своих подняли - патриоты
-
MAKKACIN
Member
The_Rusik
Це так смішно читати, не тільки від тебе. Починають кукарікати що гра не то і взагалі нічого нового не зроблено - коли гра навіть не релізнулась ще
Та я перший буду зраду розробникам писати якщо дійсно лайно буде.
Фанати сталкер такого не пробачать. То що іконки старуваті, мікро патч розміри фіксе ізі, а старуватість іконок як на мене навпаки вводить в атмосферу Чорнобиля і відсилка до трилогії
Це так смішно читати, не тільки від тебе. Починають кукарікати що гра не то і взагалі нічого нового не зроблено - коли гра навіть не релізнулась ще
Та я перший буду зраду розробникам писати якщо дійсно лайно буде.
Фанати сталкер такого не пробачать. То що іконки старуваті, мікро патч розміри фіксе ізі, а старуватість іконок як на мене навпаки вводить в атмосферу Чорнобиля і відсилка до трилогії
-
Dremjke
Member
На видео иконки выглядят действительно всрато, как и весь HUD вцелом, но это мелочи. Патчами-модами пофиксят, вдруг чего.st0k: ↑ 09.11.2024 09:23Сталкер, це про атмосферу, а не про іконки в інвентарі, але казуалам це не зрозуміти
-
man1242
Member
Игра года, еще и без русской озвучкм только на украинском, что еще надо для счастья?)The_Rusik: ↑ 09.11.2024 10:27 Телемарафон делает свое дело...
-
st0k
Member
В метро екзодус теж були всраті іконки, наприклад ота долоня на пів екрану, коли треба когось облутати, і шо? Гра перестала бути хорошою від цього?))
І взагалі байдуже, яка там буде в сталкері графіка, головне - нова історія, нові пригоди в Зоні! Я б його купив, навіть якщо б там графоній був як в трилогії - головне щоб новий сюжет був
І взагалі байдуже, яка там буде в сталкері графіка, головне - нова історія, нові пригоди в Зоні! Я б його купив, навіть якщо б там графоній був як в трилогії - головне щоб новий сюжет був
-
nochnik89
Member
The_Rusik
не драматизируйте, сталкер - это далеко не пуп в земле нашей жизни. Если людям это даст хоть немного поднятого настроения - то почему бы и нет. Другое дело, что украинцы такой народ, что максимализируют многое. Как юношеский максимализм)
Отправлено спустя 27 секунд:
не драматизируйте, сталкер - это далеко не пуп в земле нашей жизни. Если людям это даст хоть немного поднятого настроения - то почему бы и нет. Другое дело, что украинцы такой народ, что максимализируют многое. Как юношеский максимализм)
Отправлено спустя 27 секунд:
MAKKACIN: ↑ 09.11.2024 11:28Починають кукарікати що гра не то і взагалі нічого нового не зроблено - коли гра навіть не релізнулась ще
-
Eduard1980
Member
Все - ні.The_Rusik: ↑ 09.11.2024 10:27 Телемарафон делает свое дело...
Ти просто якийсь один "здоровий" дегенерат, який збирає мінуси в кожній темі зі сталкером. В чому прикол?
-
Alision
Junior
"смута" по український.
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Телемаразм робе свою роботу. Нажаль у нас багато таких как на рашці... отакої.The_Rusik: ↑ 09.11.2024 10:27 Телемарафон делает свое дело...
-
Геральт
Member
в 1 слові зробити 2 помилки то треба вміти )Alision: ↑ 09.11.2024 15:51 по український.
Сабж візьму мабуть після релізу. Бо щось скупенько бонусів за передзамовлення .
-
Dremjke
Member
Сравнение ни к селу ни к городуAlision: ↑ 09.11.2024 15:51"смута" по український.
-
AceDeLaeda
Member
Нитіки - такі нитікі.