Пропоную обговорити Gigabyte пропонує материнську плату X870I Aorus Pro Ice формату Mini-ITX
Мені таку б саму тільки повністю чорну.
Не розумію фетишу з білим кольором.
Останні статті і огляди
Новини
Gigabyte пропонує материнську плату X870I Aorus Pro Ice формату Mini-ITX
-
Paladin
Member
-
Melki
Member
особенно в Mini-ITX, где внешний вид внутренностей в принципе вториченPaladin: ↑ 08.11.2024 17:23Не розумію фетишу з білим кольором.
очнитесь, там кроме райзера почти никогда ничего не будетGigabyte відзначає фірмові механізми, покликані полегшити зняття/встановлення карти розширення
интересно, М.2 при этом работает? и что-то я не указано, он один М.2 или пара?новинка підтримує високошвидкісний інтерфейс USB4
-
alexeygalas
Member
ніби порошковою фарбою в гаражі обдали )) забули позаклеювати
-
Gelonyrum
Member
Деколи сумую за зеленим текстолітом, молодість, тоді і оверклокінг був потужніший, і інтел стабільніший)
-
daesz
Member
Гарна дошка, але за таку ціну - можли б і краще живлення поставити імхо.
-
Skiff93
Member
Мені таку саму тільки б не від жижабайтуPaladin: ↑ 08.11.2024 17:23 Пропоную обговорити Gigabyte пропонує материнську плату X870I Aorus Pro Ice формату Mini-ITX
-
Volodya811
Member
Цікаво, а що зі звуковим кодеком 4080? У 2021 році з ним були проблеми. Навіть зараз у топові плати ставлять 1220-VB. У когось є такий кодек на платі?
-
Piter Cantrope
Member
Volodya811
У мене була msi плата з цим кодеком, якихось проблем зі звуком я не помічав. Але читав що вони були проблемні. Залежить від конкретного виконання, мабуть.
У мене була msi плата з цим кодеком, якихось проблем зі звуком я не помічав. Але читав що вони були проблемні. Залежить від конкретного виконання, мабуть.
-
yan1x
Member
Живу в городе, в центре, завод рядом. Так вот, корпус беру черный, а вот комплектуху по возможности белую, так через стекло пыль внутри не видно, а корпус раз в неделю протираю, сверху, снизу, сбоку, короче везде. Было все черное, надоело каждый месяц полной чисткой заниматьсяPaladin: ↑ 08.11.2024 17:23 Пропоную обговорити Gigabyte пропонує материнську плату X870I Aorus Pro Ice формату Mini-ITX
-
mrigi
Member
Де той старий добрий зелений текстоліт без усього цього непотрібного циркуPaladin: ↑ 08.11.2024 17:23Не розумію фетишу з білим кольором.
-
infa
Member
а куди вони подівали порти на задній панелі, маєж бути більше, хіба не?!о
-
Input_Lag
Member
Мені більш до вподоби синій текстоліт. Червоний терпіти не можу, хоча Асус у всі ноути червону плату сує.Gelonyrum: ↑ 08.11.2024 19:02 Деколи сумую за зеленим текстолітом, молодість, тоді і оверклокінг був потужніший, і інтел стабільніший)