Останні статті і огляди
Новини
Вийшов свіжий геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R.2: Heart of Chornobyl
-
Барбарис
Member
Придертись до іконок, які бачили лише зі скрінів ютуба, що навіть в 4К гівняно виглядає, це досягнення.
-
Shkrabaliuk
Member
Прикол у тому, що ніхто навіть близько не може пояснити у чому вони погані.Барбарис: ↑ 08.11.2024 19:16 Причепитися до іконок, які бачили лише зі скрінів ютуба, що навіть в 4К гівняно виглядає, це досягнення.
Типу ну як вони мали намалювати той ПМ чи МП5, вони не мінялись уже десятками років, усе зображено як воно є в реалі.
Мабуть, вони награлись у КОД з купою скінів чи якусь др0ч№льню де крутість зброї визначають кольором на їхньому фоні.
Пачки патронів як вони є насправді, ну, мабуть, пляшка горілки не достатньо круто намальована, напевно на болотах звідки вони пишуть, це є найбільшим показником поганої гри, ну крім ще відсутності москальської озвучки.
-
Rain Man
Member
надеюсь в трейлере это были минимальные настройки, и если выкрутить на максимум то станет получше, а то чем ближе релиз картинка всё хуже и хуже..
-
oh_boy
Member
Обіцянки-цяцянки
-
Shkrabaliuk
Member
Щойно написали, що сталкер пішов на золото
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
ось, зверніть увагу на кількість англомовних коментарів
Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
ось, зверніть увагу на кількість англомовних коментарів
Востаннє редагувалось 08.11.2024 23:17 користувачем Shkrabaliuk, всього редагувалось 1 раз.
-
Барбарис
Member
Shkrabaliuk, бо так, мабуть, сказали кацапські недоблогери, чий кантєнт вони споживають.
-
Shkrabaliuk
Member
Барбарис
Так і є, зараз саме передивляються їх відосікі щоб дати суперотвєт, мєтодічкі чота нєт
Так і є, зараз саме передивляються їх відосікі щоб дати суперотвєт, мєтодічкі чота нєт
-
Telcontar
Member
Барбарис
Shkrabaliuk
Які ще кацапські блогери?
Іконки погані з естетичної точки зору суб'єктивно для мене, я писав тільки свою власну думку.
Якщо ви застрягли у нульових, то можливо вам і нормально. Але у сучасних шутерах іконки предметів значно кращі візуально і не змазуються з інвентарем.
А ще я написав, що це дрібниці, які легко виправляться модами і майже ні на що не впливають.
Shkrabaliuk
Які ще кацапські блогери?
Іконки погані з естетичної точки зору суб'єктивно для мене, я писав тільки свою власну думку.
Якщо ви застрягли у нульових, то можливо вам і нормально. Але у сучасних шутерах іконки предметів значно кращі візуально і не змазуються з інвентарем.
А ще я написав, що це дрібниці, які легко виправляться модами і майже ні на що не впливають.
-
S1zf
Junior
Тарков?Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 10:01Дуже ціную твою думку і хочу попросити показати на прикладі іншої гри як мають виглядати модельки в інвентарі насправді. Будь твоя ласкаDiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 09:43 Как убого выглядят вещи в рюкзаке, решили не заморачиватся и оставили модельки 20 летней давности.
-
Dremjke
Member
В ожидании игры перепрохожу в очередной раз трилогию, любимейшая игровая серия
На всех видео, что видел, иконки выглядят действительно "так себе", но это не важно, главное - атмосфера Зоны
На всех видео, что видел, иконки выглядят действительно "так себе", но это не важно, главное - атмосфера Зоны
-
Барбарис
Member
Telcontar, так які вони мають бути? Вони відповідають реальності та чітко дають зрозуміти, що й до чого. Отже вони цілком естетичні. Якщо тобі чогось не вистачає - твої особисті проблеми.
-
DiaGnosteek
Member
Ти прям такий патріот без методічкі, шо на аватарку наципив зрадника, який Україну поливає лайном Ну це якось не патріотично, чи шо!Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 23:18 Барбарис
-
Борщ
Member
Ну шо, пішов на золото.
-
neonglaу
Member
Ти перерахував абсолютно нецікаве лайно, як приклади.DiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 15:06 Любой современный экстракшн шутер, к примеру брейкаут арена, или delta force и все остальные, даже в старом пабге это выглядело лучше, чем в сталкере 20 лет спустя. Я даже не знаю как можно было сделать такое убожество на 5 анриале.
Мабуть то твоє. Але чого ти тоді лізеш обговорювати Сталкер? Я наприклад жодного коментаря ніколи не залишив в обговореннях delta force або паб г., бо мені те лайно не цікаве.
-
Shkrabaliuk
Member
Telcontar друже, ти ж тут не один
-
cypherspy
Member
В реалі зброю можна повернути, як і в рендері, аби візуально вона була більшою як потрібно.Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 20:42Прикол у тому, що ніхто навіть близько не може пояснити у чому вони погані.Барбарис: ↑ 08.11.2024 19:16 Причепитися до іконок, які бачили лише зі скрінів ютуба, що навіть в 4К гівняно виглядає, це досягнення.
Типу ну як вони мали намалювати той ПМ чи МП5, вони не мінялись уже десятками років, усе зображено як воно є в реалі.
- спойлер
Це в принципі не критично, зроблено для читабельності тексту на коробках, але судячи з кількості патронів різного калібру виникають питання доцільності такого підходу.
Судячи по габаритам в меню, ігровий M4A1 у 1,67 рази більший за AKS74U, хоча насправді у нескладеному стані там різниця мінімальна.
- AKS74U проти M4A1
Востаннє редагувалось 09.11.2024 01:22 користувачем cypherspy, всього редагувалось 1 раз.
-
Shkrabaliuk
Member
DiaGnosteek
Вхаха, коли більше нема до чого доїбатись
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
S1zf
Бл ть, ше одне прийшло
Де ви нафіг беретесь?
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
cypherspy
Цікава думка але я думав питання про візуал, плюс з такою логікою ніякого монітора на інвентар не вистачить
А ще добре, що ми зараз не інвентар резіків обговорюємо
Вхаха, коли більше нема до чого доїбатись
Відправлено через 3 хвилини 18 секунд:
S1zf
Бл ть, ше одне прийшло
Де ви нафіг беретесь?
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
cypherspy
Цікава думка але я думав питання про візуал, плюс з такою логікою ніякого монітора на інвентар не вистачить
А ще добре, що ми зараз не інвентар резіків обговорюємо
-
DiaGnosteek
Member
А мені сталкер цікавий. І що, я не маю права сказати що мені не подобається? Твоєї думки також ніхто не питав, але ти чогось вирішив її оприлюднити.neonglaу: ↑ 09.11.2024 01:19Ти перерахував абсолютно нецікаве лайно, як приклади.DiaGnosteek: ↑ 08.11.2024 15:06 Любой современный экстракшн шутер, к примеру брейкаут арена, или delta force и все остальные, даже в старом пабге это выглядело лучше, чем в сталкере 20 лет спустя. Я даже не знаю как можно было сделать такое убожество на 5 анриале.
Мабуть то твоє. Але чого ти тоді лізеш обговорювати Сталкер? Я наприклад жодного коментаря ніколи не залишив в обговореннях delta force або паб г., бо мені те лайно не цікаве.
-
cypherspy
Member
Shkrabaliuk: ↑ 08.11.2024 20:42Прикол у тому, що ніхто навіть близько не може пояснити у чому вони погані.Барбарис: ↑ 08.11.2024 19:16 Причепитися до іконок, які бачили лише зі скрінів ютуба, що навіть в 4К гівняно виглядає, це досягнення.
cypherspy: ↑ 09.11.2024 01:22Судячи по габаритам в меню, ігровий M4A1 у 1,67 рази більший за AKS74U, хоча насправді у нескладеному стані там різниця мінімальна.
Shkrabaliuk: ↑ 09.11.2024 01:28Цікава думка але я думав питання про візуал
-
Shkrabaliuk
Member
cypherspy
В реалі - відповідає зовнішньому вигляду предмету в реальності, не хотів вводити тебе в оману, що говорю про реальні розміри предметів.
Якщо потрібно це сказати - був неправий
В реалі - відповідає зовнішньому вигляду предмету в реальності, не хотів вводити тебе в оману, що говорю про реальні розміри предметів.
Якщо потрібно це сказати - був неправий