Огляд ігрової hot-swap клавіатури Razer Blackwidow V4 Pro 75%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

госпадє, так смішно читати ці суперечки кожен раз :lol:

що ви намагаєтесь довести один одному?

є люди, які купують разєр, а є люди, які збирають кастоми. в основному вони існують в паралельних вимірах і не пересікаються. людина, яка розуміє навіщо збирати клавіатуру самому, прагне кастомізувати її під свої побажання і т.д. вона на сабж і не буде дивитись, адже він не пропонує нічого цікавого в цьому плані. але є купа народу, яким просто потрібна сучасна "гамінг" клавіатура з підсвіткою від відомого бренду. ну от вони і куплять разер, якщо мають бюджет на це.

можливо, з часом у когось з них з'явиться бажання замінити кейкапи, потім світчі, потім людина десь почує, як звучать круті клавіатури і зацікавиться цим. можливо навіть з головою пірне в захопливий світ кастомних клавіатур. але це вже буде зовсім інша історія.

коротше, кастомні клавіатури для ентузіастів і цей разер це про різне і для різних ЦА, сперечатись що краще недоречно, адже в цих випадках по різному розставлені пріорітети при покупці. клавіатурна тема просто все більш і більш популярна і усілякі разери і асуси слідують за трендами.
demguf13
Member

Повідомлення

Tessier-Ashpool: 08.11.2024 15:35 За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
Согласен.Либо дикий оверпрайс либо жуткое барахло.Но по моему опыту - барахло по оверпрайсу)Я в целом не понимаю, на какого покупателя ориентирована эта контора. Хлам со свистоперделками для школьников,но у школьников обычно на это нет денег :-/ А у кого есть, возьмут Steelseries, Logitech либо Sennheiser.
Мои тиамат 7.1 просто развалились от первого падения со стола. А взяв синхи GSP600 я охренел что их пара динамиков лучше передает позиционирование чем 10 динамиков в том тяжелом разеровском гoвнe))С мышью то же самое - навернулся правый клик через пару месяцев в топовой модели.Сменил на логитеч - совсем другой уровень, как и стилсериес.
ALT-F13
Member

Повідомлення

leif
Амінь!

demguf13
Haters gonna hate :lol:
xIIImaL
Junior

Повідомлення

А нахіба воно нужне за таку ціну без rapid trigger/snap tap
q1nex
Member

Повідомлення

Игровая клавиатура не на магнитных свичах за 340 долларов. Скоро 2025 год...
leif: 08.11.2024 19:04 можливо, з часом у когось з них з'явиться бажання замінити кейкапи, потім світчі, потім людина десь почує, як звучать круті клавіатури і зацікавиться цим. можливо навіть з головою пірне в захопливий світ кастомних клавіатур. але це вже буде зовсім інша історія.
Ну я вот услышал, как звучат "крутые" клавы и заинтересовался. Тем более, в комментариях к обзорам дорогих клав всегда выкрики "да за эти деньги можно норм клаву". Хочу купить "крутую" клаву за 300 баксов. Где купить? Так чтоб нормально звучала, нормально выглядела, чтоб беспроводная с низкой задержкой, имела нормальную подсветку и магнитные свичи. И главное - чтоб купил и пользуешься. Но почему-то, когда просишь привести в пример, что же таки за эти деньги можно купить, то в ответ получаешь или какую-то офисную хрень за 300-400 баксов (отсутствие норм подсветки, магнитных свичей, беспроводного режима, сомнительный софт, полная неизвестность что по задержкам, в конце концов внешний вид на 200 грн), или вообще список комплектующих, с которых я сам должен что-то лепить (с отсутствием опыта потратив 100 часов времени только на разборку-смазку-сборку каждого свича). При этом, зачастую и стоимость в итоге выходит нифига не 300 баксов, а потраченное время, видимо, вообще ничего не должно стоить.
leif
Member

Повідомлення

q1nex
ви не зрозуміли, я мав на увазі зовсім інші клавіатури. не "гамінг"
VBerezovsky
Member

Повідомлення

KoB6acKa: 08.11.2024 17:19
VBerezovsky: 08.11.2024 17:01 Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.
На огляди дивним чином попадають тільки кастровані версії.
stoned
Member

Повідомлення

Користуюсь попередньою 65кою, цілком задоволений. :up:
спойлер
Правда сабжева европейка виглядає кумедно. :lol:

Зображення
Востаннє редагувалось 08.11.2024 21:37 користувачем stoned, всього редагувалось 3 разів.
q1nex
Member

Повідомлення

leif: 08.11.2024 21:03 q1nex
Т.е. под мои запросы "крутых" клавиатур не существует и я вынужден ограничиться "лоховскими" игровыми?
ALT-F13
Member

Повідомлення

xIIImaL: 08.11.2024 20:30 А нахіба воно нужне за таку ціну без rapid trigger/snap tap
Snap Tap є. Rapid Trigger звісно тільки в лінійці Huntsman з аналоговими оптичними свічами.

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
leif: 08.11.2024 21:03 q1nex
Ви так берете в лапки "гамінг", наче само поняття погане. І що єдине, що може цікавити в клавіатурі - це вага корпусу та звучання...
bigmonstr666
Member

Повідомлення

ALT-F13: 08.11.2024 15:50
Tessier-Ashpool: 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?
як власник SteelSeries Apex 7 скажу що цей екранчик до дупи для клавіатури) взагалі не потрібен, звертаеш увагу тільки перші дні) 340 баксів це просто не адекватна ціна для будь якої клавіатури)
leif
Member

Повідомлення

ALT-F13
q1nex

я вже вище написав, повторюсь (перепрошую за самоцитату):

> кастомні клавіатури для ентузіастів і цей разер це про різне і для різних ЦА, сперечатись що краще недоречно, адже в цих випадках по різному розставлені пріорітети при покупці.

людину можуть цікавити зовсім різні аспекти в клавіатурі, нічого поганого в цьому, звісно, немає, кожному своє і кожен обирає під свої вподобання. про що я насамперед і писав, констатуючи беззмістовність суперечки, що виникла.

і так, якщо ви чули як звучать клавіатури, які я на початку сторінки назвав крутими, маючи на увазі, нехай буде для прикладу, TGR jane v2, і вам захочеться і самому дійти до чогось подібного, то від магнітних світчів і бездротових підключень доведеться відмовлятись. а що поробиш, якщо цих речей просто не існує в сегменті jane v2 на теперішній момент) але не всім захочеться і не всім має хотітись йти в напрямку саме звучання клавіатур, так само людину може цікавити відчуття від тайпінгу, чи суто зовнішній вигляд. чи підсвітка або співвідношення ціни і якості/можливостей. і тоді в топі буде шось інше. справа особиста, головне, щоб подобалось.

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
також людину може не цікавити клавіатурна тема взагалі і якоїсь клави за 70-80$ їй за очі. а може і за 20$. це також так само норм, у кожного свої речі, що радують в житті. для дуже багатьох людей клавіатури до таких речей не належать_) це ок

Відправлено через 25 хвилин 7 секунд:
чисто для довідки, кому буде лінь шукати: вихопити бербоун jane v2 за 2000$ це удача, скоріше доведеться віддати в районі 3к. і так, це за вживану клавіатуру, яку ще доведеться вичікувати і вишукувати. вкрай рідко трапляються BNIB, але це близько до виграшу в лотерею.
ALT-F13
Member

Повідомлення

leif
Таки ще раз амінь. Погоджуюся майже з усім. Крім того, що не треба "відмовлятися" від чогось, якщо є цікавість - достатньо просто декілька клавіатур купити/зібрати і під тайпінг, і під ігри. Якщо вже це є хобі.

Ну й нинішні дії Razer та ASUS сильно допомагають популяризації.
leif
Member

Повідомлення

ALT-F13: 08.11.2024 23:09Крім того, що не треба "відмовлятися" від чогось, якщо є цікавість - достатньо просто декілька клавіатур купити/зібрати і під тайпінг, і під ігри. Якщо вже це є хобі.
я мав на увазі в межах однієї клавіатури. так то, звісно, багато клавіатур не буває.
ALT-F13
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 08.11.2024 21:50скажу що цей екранчик до дупи для клавіатури) взагалі не потрібен, звертаеш увагу тільки перші дні) 340 баксів це просто не адекватна ціна для будь якої клавіатури
Якби від був не потрібен - його б там не було.

Є клавіатури в декілька разів дорожче цієї. На кожен товар є покупець.
Mixx
Member

Повідомлення

Вау, хочу :super:
Melki
Member

Повідомлення

вслед за Асусом, ёбу дались...

хотя, до войны, я все переводил в рабочие часы/дни - сколько часов/дней мне на это надо работать... 26 часов мне сейчас... до войны, при прежней жизни, я бы задумался про 26 часов работы ради чего-то прекрасного (если б фанател по клавиатурам или Райзер или как-то еще), но тут как-то диссонанс, фиг с ними с 26-ю часами - это бляха около 15К гривен! я до войны на эти деньги тачку (корыто абы ехало) присматривал для поездок на работу, чтобы прихватить что-то тяжелое на обратном пути...
Smilodonius
Junior

Повідомлення

Месячная зарплата. Ребята берега попутали совсем
Відповісти