Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової hot-swap клавіатури Razer Blackwidow V4 Pro 75%
-
leif
Member
госпадє, так смішно читати ці суперечки кожен раз
що ви намагаєтесь довести один одному?
є люди, які купують разєр, а є люди, які збирають кастоми. в основному вони існують в паралельних вимірах і не пересікаються. людина, яка розуміє навіщо збирати клавіатуру самому, прагне кастомізувати її під свої побажання і т.д. вона на сабж і не буде дивитись, адже він не пропонує нічого цікавого в цьому плані. але є купа народу, яким просто потрібна сучасна "гамінг" клавіатура з підсвіткою від відомого бренду. ну от вони і куплять разер, якщо мають бюджет на це.
можливо, з часом у когось з них з'явиться бажання замінити кейкапи, потім світчі, потім людина десь почує, як звучать круті клавіатури і зацікавиться цим. можливо навіть з головою пірне в захопливий світ кастомних клавіатур. але це вже буде зовсім інша історія.
коротше, кастомні клавіатури для ентузіастів і цей разер це про різне і для різних ЦА, сперечатись що краще недоречно, адже в цих випадках по різному розставлені пріорітети при покупці. клавіатурна тема просто все більш і більш популярна і усілякі разери і асуси слідують за трендами.
що ви намагаєтесь довести один одному?
є люди, які купують разєр, а є люди, які збирають кастоми. в основному вони існують в паралельних вимірах і не пересікаються. людина, яка розуміє навіщо збирати клавіатуру самому, прагне кастомізувати її під свої побажання і т.д. вона на сабж і не буде дивитись, адже він не пропонує нічого цікавого в цьому плані. але є купа народу, яким просто потрібна сучасна "гамінг" клавіатура з підсвіткою від відомого бренду. ну от вони і куплять разер, якщо мають бюджет на це.
можливо, з часом у когось з них з'явиться бажання замінити кейкапи, потім світчі, потім людина десь почує, як звучать круті клавіатури і зацікавиться цим. можливо навіть з головою пірне в захопливий світ кастомних клавіатур. але це вже буде зовсім інша історія.
коротше, кастомні клавіатури для ентузіастів і цей разер це про різне і для різних ЦА, сперечатись що краще недоречно, адже в цих випадках по різному розставлені пріорітети при покупці. клавіатурна тема просто все більш і більш популярна і усілякі разери і асуси слідують за трендами.
-
demguf13
Member
Согласен.Либо дикий оверпрайс либо жуткое барахло.Но по моему опыту - барахло по оверпрайсу)Я в целом не понимаю, на какого покупателя ориентирована эта контора. Хлам со свистоперделками для школьников,но у школьников обычно на это нет денег А у кого есть, возьмут Steelseries, Logitech либо Sennheiser.Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35 За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
Мои тиамат 7.1 просто развалились от первого падения со стола. А взяв синхи GSP600 я охренел что их пара динамиков лучше передает позиционирование чем 10 динамиков в том тяжелом разеровском гoвнe))С мышью то же самое - навернулся правый клик через пару месяцев в топовой модели.Сменил на логитеч - совсем другой уровень, как и стилсериес.
-
ALT-F13
Member
leif
Амінь!
demguf13
Haters gonna hate
Амінь!
demguf13
Haters gonna hate
-
xIIImaL
Junior
А нахіба воно нужне за таку ціну без rapid trigger/snap tap
-
q1nex
Member
Игровая клавиатура не на магнитных свичах за 340 долларов. Скоро 2025 год...
Ну я вот услышал, как звучат "крутые" клавы и заинтересовался. Тем более, в комментариях к обзорам дорогих клав всегда выкрики "да за эти деньги можно норм клаву". Хочу купить "крутую" клаву за 300 баксов. Где купить? Так чтоб нормально звучала, нормально выглядела, чтоб беспроводная с низкой задержкой, имела нормальную подсветку и магнитные свичи. И главное - чтоб купил и пользуешься. Но почему-то, когда просишь привести в пример, что же таки за эти деньги можно купить, то в ответ получаешь или какую-то офисную хрень за 300-400 баксов (отсутствие норм подсветки, магнитных свичей, беспроводного режима, сомнительный софт, полная неизвестность что по задержкам, в конце концов внешний вид на 200 грн), или вообще список комплектующих, с которых я сам должен что-то лепить (с отсутствием опыта потратив 100 часов времени только на разборку-смазку-сборку каждого свича). При этом, зачастую и стоимость в итоге выходит нифига не 300 баксов, а потраченное время, видимо, вообще ничего не должно стоить.leif: ↑ 08.11.2024 19:04 можливо, з часом у когось з них з'явиться бажання замінити кейкапи, потім світчі, потім людина десь почує, як звучать круті клавіатури і зацікавиться цим. можливо навіть з головою пірне в захопливий світ кастомних клавіатур. але це вже буде зовсім інша історія.
-
leif
Member
q1nex
ви не зрозуміли, я мав на увазі зовсім інші клавіатури. не "гамінг"
ви не зрозуміли, я мав на увазі зовсім інші клавіатури. не "гамінг"
-
VBerezovsky
Member
На огляди дивним чином попадають тільки кастровані версії.KoB6acKa: ↑ 08.11.2024 17:19В них наче не одна клава в асортименті, ніхто не заважає придбати повнорозмірну.VBerezovsky: ↑ 08.11.2024 17:01 Я так розумію, принцип платити більше за менший функціонал - краще?
-
q1nex
Member
Т.е. под мои запросы "крутых" клавиатур не существует и я вынужден ограничиться "лоховскими" игровыми?
-
ALT-F13
Member
Snap Tap є. Rapid Trigger звісно тільки в лінійці Huntsman з аналоговими оптичними свічами.xIIImaL: ↑ 08.11.2024 20:30 А нахіба воно нужне за таку ціну без rapid trigger/snap tap
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
Ви так берете в лапки "гамінг", наче само поняття погане. І що єдине, що може цікавити в клавіатурі - це вага корпусу та звучання...
-
bigmonstr666
Member
як власник SteelSeries Apex 7 скажу що цей екранчик до дупи для клавіатури) взагалі не потрібен, звертаеш увагу тільки перші дні) 340 баксів це просто не адекватна ціна для будь якої клавіатури)ALT-F13: ↑ 08.11.2024 15:50І там буде 4000 Гц бездротові, підсвічування Chroma, налаштування НЕ через QMK/VIA та OLED-екранчик з купою функцій?Tessier-Ashpool: ↑ 08.11.2024 15:35За 340 доларів можна зібрати кастом в авіаційному алюмінії зі свічами від WS, оригінальними PBT кейкапами від GMK, з кастомною підставкою під зап'ястки та з кастомним кабелем. Це неадекватна ціна за такий продукт, тим паче на звичайних механічних світчах без НЕ.
-
leif
Member
ALT-F13
q1nex
я вже вище написав, повторюсь (перепрошую за самоцитату):
> кастомні клавіатури для ентузіастів і цей разер це про різне і для різних ЦА, сперечатись що краще недоречно, адже в цих випадках по різному розставлені пріорітети при покупці.
людину можуть цікавити зовсім різні аспекти в клавіатурі, нічого поганого в цьому, звісно, немає, кожному своє і кожен обирає під свої вподобання. про що я насамперед і писав, констатуючи беззмістовність суперечки, що виникла.
і так, якщо ви чули як звучать клавіатури, які я на початку сторінки назвав крутими, маючи на увазі, нехай буде для прикладу, TGR jane v2, і вам захочеться і самому дійти до чогось подібного, то від магнітних світчів і бездротових підключень доведеться відмовлятись. а що поробиш, якщо цих речей просто не існує в сегменті jane v2 на теперішній момент) але не всім захочеться і не всім має хотітись йти в напрямку саме звучання клавіатур, так само людину може цікавити відчуття від тайпінгу, чи суто зовнішній вигляд. чи підсвітка або співвідношення ціни і якості/можливостей. і тоді в топі буде шось інше. справа особиста, головне, щоб подобалось.
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
також людину може не цікавити клавіатурна тема взагалі і якоїсь клави за 70-80$ їй за очі. а може і за 20$. це також так само норм, у кожного свої речі, що радують в житті. для дуже багатьох людей клавіатури до таких речей не належать_) це ок
Відправлено через 25 хвилин 7 секунд:
чисто для довідки, кому буде лінь шукати: вихопити бербоун jane v2 за 2000$ це удача, скоріше доведеться віддати в районі 3к. і так, це за вживану клавіатуру, яку ще доведеться вичікувати і вишукувати. вкрай рідко трапляються BNIB, але це близько до виграшу в лотерею.
q1nex
я вже вище написав, повторюсь (перепрошую за самоцитату):
> кастомні клавіатури для ентузіастів і цей разер це про різне і для різних ЦА, сперечатись що краще недоречно, адже в цих випадках по різному розставлені пріорітети при покупці.
людину можуть цікавити зовсім різні аспекти в клавіатурі, нічого поганого в цьому, звісно, немає, кожному своє і кожен обирає під свої вподобання. про що я насамперед і писав, констатуючи беззмістовність суперечки, що виникла.
і так, якщо ви чули як звучать клавіатури, які я на початку сторінки назвав крутими, маючи на увазі, нехай буде для прикладу, TGR jane v2, і вам захочеться і самому дійти до чогось подібного, то від магнітних світчів і бездротових підключень доведеться відмовлятись. а що поробиш, якщо цих речей просто не існує в сегменті jane v2 на теперішній момент) але не всім захочеться і не всім має хотітись йти в напрямку саме звучання клавіатур, так само людину може цікавити відчуття від тайпінгу, чи суто зовнішній вигляд. чи підсвітка або співвідношення ціни і якості/можливостей. і тоді в топі буде шось інше. справа особиста, головне, щоб подобалось.
Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
також людину може не цікавити клавіатурна тема взагалі і якоїсь клави за 70-80$ їй за очі. а може і за 20$. це також так само норм, у кожного свої речі, що радують в житті. для дуже багатьох людей клавіатури до таких речей не належать_) це ок
Відправлено через 25 хвилин 7 секунд:
чисто для довідки, кому буде лінь шукати: вихопити бербоун jane v2 за 2000$ це удача, скоріше доведеться віддати в районі 3к. і так, це за вживану клавіатуру, яку ще доведеться вичікувати і вишукувати. вкрай рідко трапляються BNIB, але це близько до виграшу в лотерею.
-
ALT-F13
Member
leif
Таки ще раз амінь. Погоджуюся майже з усім. Крім того, що не треба "відмовлятися" від чогось, якщо є цікавість - достатньо просто декілька клавіатур купити/зібрати і під тайпінг, і під ігри. Якщо вже це є хобі.
Ну й нинішні дії Razer та ASUS сильно допомагають популяризації.
Таки ще раз амінь. Погоджуюся майже з усім. Крім того, що не треба "відмовлятися" від чогось, якщо є цікавість - достатньо просто декілька клавіатур купити/зібрати і під тайпінг, і під ігри. Якщо вже це є хобі.
Ну й нинішні дії Razer та ASUS сильно допомагають популяризації.
-
leif
Member
я мав на увазі в межах однієї клавіатури. так то, звісно, багато клавіатур не буває.ALT-F13: ↑ 08.11.2024 23:09Крім того, що не треба "відмовлятися" від чогось, якщо є цікавість - достатньо просто декілька клавіатур купити/зібрати і під тайпінг, і під ігри. Якщо вже це є хобі.
-
ALT-F13
Member
Якби від був не потрібен - його б там не було.bigmonstr666: ↑ 08.11.2024 21:50скажу що цей екранчик до дупи для клавіатури) взагалі не потрібен, звертаеш увагу тільки перші дні) 340 баксів це просто не адекватна ціна для будь якої клавіатури
Є клавіатури в декілька разів дорожче цієї. На кожен товар є покупець.
-
Mixx
Member
Вау, хочу
-
Melki
Member
вслед за Асусом, ёбу дались...
хотя, до войны, я все переводил в рабочие часы/дни - сколько часов/дней мне на это надо работать... 26 часов мне сейчас... до войны, при прежней жизни, я бы задумался про 26 часов работы ради чего-то прекрасного (если б фанател по клавиатурам или Райзер или как-то еще), но тут как-то диссонанс, фиг с ними с 26-ю часами - это бляха около 15К гривен! я до войны на эти деньги тачку (корыто абы ехало) присматривал для поездок на работу, чтобы прихватить что-то тяжелое на обратном пути...
хотя, до войны, я все переводил в рабочие часы/дни - сколько часов/дней мне на это надо работать... 26 часов мне сейчас... до войны, при прежней жизни, я бы задумался про 26 часов работы ради чего-то прекрасного (если б фанател по клавиатурам или Райзер или как-то еще), но тут как-то диссонанс, фиг с ними с 26-ю часами - это бляха около 15К гривен! я до войны на эти деньги тачку (корыто абы ехало) присматривал для поездок на работу, чтобы прихватить что-то тяжелое на обратном пути...
-
Smilodonius
Junior
Месячная зарплата. Ребята берега попутали совсем