Знайомимося із «нутрощами» консолі PlayStation 5 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mike88
Member

Повідомлення

ух як сонібоїв зачепило :gigi:
Yaroslav308
Member

Повідомлення

FreezerUA: 05.11.2024 11:07Мені здається що користувачі трохи стали заручниками власних очікувань.
З якогось дива очікували від PS5 Pro продуктивність умовної PS6.
PS5 Pro це те ж саме покоління тільки трохи поркащене, саме тому і характеристики не настільки кардинально відрізняються.
Згадайте PS4 vs PS4 Pro, XBox One vs XBox One X і все стане на свої місця.
Пример так себе :lol:
PS4 vs PS4 Pro - 1.843 vs 4.198 TFLOPS
XBox One vs XBox One X - 1.310 vs 6.001 TFLOPS
PS5 vs PS5 Pro - 10.29 vs 16.7 TFLOPS
Scoffer
Member

Повідомлення

Yaroslav308
Інфляція :D
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Telcontar: 05.11.2024 10:39
fantomrulezz: 05.11.2024 10:02 За x2 ціни PS5 в PS Pro можна отримати в кращому випадку x1.5 продуктивності (і це через 4 роки).
Це фейл.
За х2 ціни від RTX4080 можна отримати +30-50% продуктивності з RTX4090. Ніколи такого не було і от знову :rotate:
Топові продукти по продуктивності ніколи не мали краще співвідношення FPS/$.
Це некоректне порівняння. Було б коректним лише якби PS5 Pro вийшла в 2020.
4080 та 4090 вийшли одночасно, PS5 та PS Pro - з різницею в 4 роки.
Коректніше порівняти 2080 та 4080 (між ними також 4 роки).
За x1 ціни 2080 в 4080 можна отримати x2 продуктивності
За x2 ціни PS5 в PS5 Pro можна отримати в кращому випадку x1.5 продуктивності
sonhador93
Member

Повідомлення

А можно мне консоль за 300$ и 60fps на fullhd? :popcorn:
unclevrm
Member

Повідомлення

Я просто сколько помню выпуск консолей, так всегда утверждались крутые спеки, приводились аналоги видеокарт из топ или около топ уровня, которым будет соответствовать гпу. А на деле всегда получалось иначе, как бы вроде терафлопсов много и видяха соответствует, но на пк в два раза больше фпс и нету лагов с мылом, в этот раз будет иначе?
bes
Member

Повідомлення

не знаю что вы тут каждый раз с выходом новой консоли хочите натянуть железо пк. Тут только одно решает будет ли на новой gta в ней 60 фпс и сколько на пк не будет этой игры 1 или 2 года. А так конечно это провальный оверпрайс который как всегда продаться большим тиражом чем любая игровая система топ сегмента.
FreezerUA
Member

Повідомлення

sonhador93: 05.11.2024 14:54 А можно мне консоль за 300$ и 60fps на fullhd? :popcorn:
Можно, Nintendo Switch :laugh:
Telcontar
Member

Повідомлення

FreezerUA: 05.11.2024 15:14 Можно, Nintendo Switch :laugh:
720p/30fps з натяжкою
unclevrm
Member

Повідомлення

bes: 05.11.2024 15:13 не знаю что вы тут каждый раз с выходом новой консоли хочите натянуть железо пк. Тут только одно решает будет ли на новой gta в ней 60 фпс и сколько на пк не будет этой игры 1 или 2 года. А так конечно это провальный оверпрайс который как всегда продаться большим тиражом чем любая игровая система топ сегмента.
шобы понять, стоит ли консоль своих денек, или лучше за эти деньги взять пк. Раньше ты 100$ мог докинуть и получить чуть ли не х2 от фэпэсов консоли. Вот и вопрос, так и будет?
bes
Member

Повідомлення

unclevrm: 05.11.2024 15:30
bes: 05.11.2024 15:13 не знаю что вы тут каждый раз с выходом новой консоли хочите натянуть железо пк. Тут только одно решает будет ли на новой gta в ней 60 фпс и сколько на пк не будет этой игры 1 или 2 года. А так конечно это провальный оверпрайс который как всегда продаться большим тиражом чем любая игровая система топ сегмента.
шобы понять, стоит ли консоль своих денек, или лучше за эти деньги взять пк. Раньше ты 100$ мог докинуть и получить чуть ли не х2 от фэпэсов консоли. Вот и вопрос, так и будет?
За какие деньги?посчитай сколько консоль теряет денег за свой жизненный цикл а сколько пк. Никому не надо твой пару + фпс достаточно vrr и 60 фпс
denizen
Member

Повідомлення

кому достатньо 60фпс?
unclevrm
Member

Повідомлення

denizen: 05.11.2024 17:05 кому достатньо 60фпс?
мало того, там не бывает 60, там всегда 40 с просадками до 20. Но у них видишь какой-то свой мир иллюзий, где разница пара фпс и она никому не нужна )
Nuclear World
Member

Повідомлення

Охлад жесть конечно..., в первой ревизии и уже сэкономили...
Відповісти