Останні статті і огляди
Новини
Microsoft розіграє мільйон доларів серед користувачів Edge і Bing
-
daesz
Member
Зараз би за браузер і пошукову платити, коли брейв безплатний і на голову вище цього всього мусору
-
Kassatka
Member
Ну якщо пошукова буде використовувати потужний ШІ LLM, то в принципі є сенс платити.daesz: ↑ 04.11.2024 22:43 Зараз би за браузер і пошукову платити, коли брейв безплатний і на голову вище цього всього мусору
-
PhoenixKiller
Junior
тільки brave , про рекламу забув
-
mrigi
Member
З валютної картки знімається валютаSnqzUA: ↑ 04.11.2024 21:16Откуда вы берете эти сраные 5 долларов?
Я плача 149 грн уже больше года
5 аккаунтов, юмузыка/ютуб премка
За п'ять назвиздюнькав, то п'ять євро нетфлікс, а гугл навіть не п'ять, пише $3.62 за жовтень.
Мені здається за те щоб п'ять людей спокійно слухали музику та дивилися ютуб без гемору, це дуже демократична ціна.
-
kosoy2004
Member
У нас зі ставленням до преміуму злий жарт зіграв той факт що в Україні один із найдешевших доступів до інтернету в світі в принципі. Багато хто платить за "весь інтернет" суми близькі до вартості тої підписки. В результаті ідея платити х2 чи х1,5 "за інет" для того щоб бонусом отримати преміум аж на одному сайті виглядає мало не ідіотською.mrigi: ↑ 04.11.2024 18:29 для гопоти яка зажала 5 баксів на преміум
-
Геральт
Member
Це втрата власного часу. Велика чи ні, кожний сам вирішує.MqM: ↑ 04.11.2024 21:44 а рекламу дивитися це велика втрата? як же ви жили в часи телебачення?)
Хтось може пояснити, навіщо потрібний прем в ютуб і заразом, навіщо потрібна реєстрація там же?
-
di2di
Member
без рекламы смотреть на тв, без заморочек смотреть и слушать на телефоне офлайннавіщо потрібний прем в ютуб
-
kolio
Member
прописав на всі android пристрої dns.adguard.com - і ніякої реклами ніде, в іграх, додатках, сайтах.
по суті dns працює як заглушка коли бачить що йде звернення до доменів які постачають рекламний контент і просто перенаправляє кудись в тупік.
рекомендую.
по суті dns працює як заглушка коли бачить що йде звернення до доменів які постачають рекламний контент і просто перенаправляє кудись в тупік.
рекомендую.
-
mrigi
Member
У нас самий дешевший 60 Мбіт коштує 229грн, а iptv це ще + 50грн і всі навколо таке використовують.kosoy2004: ↑ 05.11.2024 08:16Багато хто платить за "весь інтернет" суми близькі до вартості тої підписки. В результаті ідея платити х2 чи х1,5 "за інет" для того щоб бонусом отримати преміум аж на одному сайті виглядає мало не ідіотською.
Хоча може якийсь київстаровський і виходить по 70-100грн якщо врахувати мобільній зв'язок
Відправлено через 8 хвилин 20 секунд:
Я пробував pihole, не працюють блокиратори dns адекватно. Може пересічному і здається шо цього достатньо і все ок, але воно не ок.kolio: ↑ 05.11.2024 11:23прописав на всі android пристрої dns.adguard.com - і ніякої реклами ніде, в іграх, додатках, сайтах.
рекомендую.
-
Melki
Member
шось на руснявомуkolio: ↑ 05.11.2024 11:23dns.adguard.com
бесплатно на контракте, два контракта в семье - два бесплатных интернета, ах если б в счет стоимости второго неиспользуемого, можно было скостить цену первого...mrigi: ↑ 05.11.2024 12:41київстаровський і виходить по 70-100грн
-
destructX
Member
Для одного взагалі 99. Дешевше пачки сігSnqzUA: ↑ 04.11.2024 21:16Откуда вы берете эти сраные 5 долларов?mrigi: ↑ 04.11.2024 18:29 duckduckgo browser. там навіть вбудований плеер для ютубу який ріже рекламу для гопоти яка зажала 5 баксів на преміум
Я плача 149 грн уже больше года
5 аккаунтов, юмузыка/ютуб премка
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
Закачка і перегляд відео, відсутність реклами, підписка з оповіщеннями на потрібних людей, перегляд історії переглядів, формування цікавих пропонованих, YT musicГеральт: ↑ 05.11.2024 09:17Хтось може пояснити, навіщо потрібний прем в ютуб і заразом, навіщо потрібна реєстрація там же?MqM: ↑ 04.11.2024 21:44 а рекламу дивитися це велика втрата? як же ви жили в часи телебачення?)
Востаннє редагувалось 05.11.2024 22:11 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
-
PCюк
Member
В каждой стране мира цены соответствуют уровню доходов населения.kosoy2004: ↑ 05.11.2024 08:16 У нас зі ставленням до преміуму злий жарт зіграв той факт що в Україні один із найдешевших доступів до інтернету в світі в принципі.
Надо было подсадить народ на цифру, были созданы условия. Если сейчас поднять цены, большинство просто откажется, поэтому так. Точно так же и подписки те, никому не нужны, если нечем платить.kosoy2004: ↑ 05.11.2024 08:16 Багато хто платить за "весь інтернет" суми близькі до вартості тої підписки. В результаті ідея платити х2 чи х1,5 "за інет" для того щоб бонусом отримати преміум аж на одному сайті виглядає мало не ідіотською.
Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
Как-то смущает что всё это бесплатно.kolio: ↑ 05.11.2024 11:23 прописав на всі android пристрої dns.adguard.com - і ніякої реклами ніде, в іграх, додатках, сайтах.
рекомендую.
Отправлено спустя 2 минуты 16 секунд:
Ахаха, я понял тонкий намёк. По сути без всего того, что они там написали, можно обойтись. Ну разве что на телеке реклама не будет надоедать. Но я пропускаю её, уже привык.Геральт: ↑ 05.11.2024 09:17 Хтось може пояснити, навіщо потрібний прем в ютуб і заразом, навіщо потрібна реєстрація там же?
-
Melki
Member
потому что руснявое, я до войны тоже пользовался, даже пожизненная лицуха есть, но отхотелось как-то в один деньPCюк: ↑ 05.11.2024 22:17Как-то смущает что всё это бесплатно.
-
Геральт
Member
Так ото ж. Та й реклама на відроїді обходиться (той же NewPipe, наприклад)PCюк: ↑ 05.11.2024 22:17 По сути без всего того, что они там написали, можно обойтись. Ну разве что на телеке реклама не будет надоедать. Но я пропускаю её, уже привык.