Реальності є різні) Хтось ніколи не був і не буде солдатом з різних причин, але хочеться спробувати віртуально у якійсь битві. Хтось любить депресивні світи, а не яскраві) Тому всякі постапокаліпсиси цікаві. Так ігри в стилі рембо не реалістичні, але популярні через доступність. Більшість не хотіли би грати мілсіми, навіть ксери ниють від умовного Скваду чи Інсюрдженсі.Kassatka: ↑ 01.11.2024 19:07Воно то так, дійсно. Але я в іграх бачу в першу чергу можливість втекти від реальності у якийсь більш яскравий світ.MqM: ↑ 01.11.2024 18:46 наші діди так і воювали від першої особи, а не були поголовно генералами і не малювали стрілочки на картах - вважай це реалізмом)
Ну і коли один супер герой мочить власноручно тисячі ворогів часто взагалі без підмоги, після того як його вб'ють воскресає, то це теж не надто реалізм.
Натомість коли щоб знищити цих тисячу ворогів неодмінно втрачаєш кілька сотень своїх бойових одиниць, то це дещо більш реалістично.
Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
це взагалі якийсь антиринковий маразм, гра графічно сильно устаріла, певні механіки теж, але далі будемо по 10 доларів продавати. Це при тому, що в мульті навали чітерів. Та за ці 10 баксів можна купити куди новішу і цікавішу гру.SKYJAKER: ↑ 01.11.2024 19:35 Коли в мене питають "чого ти в колду не граєш а тільки в батлу?" я кажу "який сенс грати в колду якщо через рік нова вийде ". 12 років у обраних у стімі була СOD mw 2 (2009) але ціна за цей час не падала нижче 50% ні разу, яка тікак зависока