Продажі серії Call of Duty перевищили 500 мільйонів копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
MqM
Member

Повідомлення

Kassatka: 01.11.2024 19:07
MqM: 01.11.2024 18:46 наші діди так і воювали від першої особи, а не були поголовно генералами і не малювали стрілочки на картах - вважай це реалізмом)
Воно то так, дійсно. Але я в іграх бачу в першу чергу можливість втекти від реальності у якийсь більш яскравий світ. :baby:
Ну і коли один супер герой мочить власноручно тисячі ворогів часто взагалі без підмоги, після того як його вб'ють воскресає, то це теж не надто реалізм. :laugh:
Натомість коли щоб знищити цих тисячу ворогів неодмінно втрачаєш кілька сотень своїх бойових одиниць, то це дещо більш реалістично.
Реальності є різні) Хтось ніколи не був і не буде солдатом з різних причин, але хочеться спробувати віртуально у якійсь битві. Хтось любить депресивні світи, а не яскраві) Тому всякі постапокаліпсиси цікаві. Так ігри в стилі рембо не реалістичні, але популярні через доступність. Більшість не хотіли би грати мілсіми, навіть ксери ниють від умовного Скваду чи Інсюрдженсі.

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
SKYJAKER: 01.11.2024 19:35 Коли в мене питають "чого ти в колду не граєш а тільки в батлу?" я кажу "який сенс грати в колду якщо через рік нова вийде :dontknow: ". 12 років у обраних у стімі була СOD mw 2 (2009) але ціна за цей час не падала нижче 50% ні разу, яка тікак зависока
це взагалі якийсь антиринковий маразм, гра графічно сильно устаріла, певні механіки теж, але далі будемо по 10 доларів продавати. Це при тому, що в мульті навали чітерів. Та за ці 10 баксів можна купити куди новішу і цікавішу гру.
Kassatka
Member

Повідомлення

MqM: 02.11.2024 00:12Хтось любить депресивні світи, а не яскраві) Тому всякі постапокаліпсиси цікаві.
Згоден, але депресивні світи теж по-своєму яскраві, просто в іншу сторону. Напевне краще сказати не яскраві, а насичені сильними яскравими враженнями.

Відправлено через 35 хвилин 46 секунд:
Які в звичайному рутинному реалістичному житті зазвичай не отримуєш.
PCюк
Member

Повідомлення

TheDmytrius: 01.11.2024 12:19 до стандартного конвейору з новою цифрою в назві та грі на почуттях ностальгії
Так это капитализм. Нужно делать бабки. Кто-то сделал шедевр и его начинают доить. Если тот кто его сделал не желает зарабатывать бабки, приходят другие. Вот Винс уже и не делает калду, но калда делает бабки.

Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
yupi: 01.11.2024 12:44 А что в ней нового в сравнении с предыдущей частью? :shuffle:
Не знаю что в ней нового, но я так понимаю, что в каждой новой части как минимум новые карты, какой-то ствол добавят, что-то по мелочи подпилят и тем кто в неё годами играет этого более чем достаточно, так как у каждой даже самой древней игры есть фанаты, которые шпилят в одно и то же годами. А если им завезти новые карты, но не рушить саму игру, то они будут более чем довольны.
dfcz
Member

Повідомлення

Fen1xz: 01.11.2024 13:02
Пиковый онлайн уже превысил 300 тысяч игроков, больше было только у Call of Duty: Modern Warfare II в 2022 году.
Колда это тот случай когда "кололись но продолжали грызть кактус". МВ 2 как и МВ 3 которые новые, в стиме входят в списки худших игр по пользовательскому рейтингу, но при этом куча народа в это зачем то играет. Не нравиться, но играет. :lol:
Хомячки играют в мультиплеер, на то, какие там оценки у кампании, им по болшому счёту пофиг.
S
Member

Повідомлення

COD 4 прикольный был остальное не очень
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Рембо не Рембо, але знаю особисто кулеметників які мінімум пару рот (200+) ворога поклали, а ще таких артилеристів знаю, що на марші близько батальйону спалили (500+).
А ще пам'ятаю хлопця кулеметника, якого після першого тижня з під Харкова 3 чи 4 березня, відвезли у псих. лікарню, на його напрямку більше 1000 відпрацював ворогів.

Так от Рембо ваш виходить сцяна дівчинка, адже за фільм щось близько 60-80 ворогів вбивав.
yupi
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Хватит курить уже :lol:
Відповісти