Останні статті і огляди
Новини
Огляд бездротової ігрової миші HATOR Quasar 2 Ultra 4K Wireless
-
Avenger80
Member
Rederst
Darmoshark M3 с подобным аккумулятором и железом - сын с утра до вечера сидит за компом - где-то раз в неделю. Если не так часто пользоваться, то протянет я думаю и 1,5-2 недели. Заряжается просто - провод подсоединяете и она заряжается, в это время пользуетесь как проводной мышкой. Полгода пользуется - ёмкость не упала (промежуток между зарядками). Но это без 4K, с 4K разряжаться будет быстрее, а толку будет мало... или всё-таки это круто - 4K?
Darmoshark M3 с подобным аккумулятором и железом - сын с утра до вечера сидит за компом - где-то раз в неделю. Если не так часто пользоваться, то протянет я думаю и 1,5-2 недели. Заряжается просто - провод подсоединяете и она заряжается, в это время пользуетесь как проводной мышкой. Полгода пользуется - ёмкость не упала (промежуток между зарядками). Но это без 4K, с 4K разряжаться будет быстрее, а толку будет мало... или всё-таки это круто - 4K?
-
waryag
Member
Тем и не альтернатива, что железо с качеством гуляют в широчайших пределах, а на софт нельзя смотреть без слез.Avenger80: ↑ 15.10.2024 18:09Чем не альтернатива? Нужен тот 4k в реальности или нет - фиг знает...
-
Евгений King
Member
Ахахах, 1 в 1 Redragon G49-PRO, видно вона і є тільки з шильдом Хутора.
От тільки ціна у оригінала втричі менша
От тільки ціна у оригінала втричі менша
-
ALT-F13
Member
Хоч текст читаєте?DuckRider: ↑ 15.10.2024 17:00Кнопки тестить накладывая груз на клавиши, замеряя силу активации.
Коли нік та текст гармонійніlamer: ↑ 15.10.2024 18:47У кіберспортсменів-чемпіонів від різниці в 18г рука більш втомлюється?
-
daesz
Member
Zaopin Z2, режим 4к онлі, тримає 85% заряду десь 5 днів (користуюсь не менше 11-12 годин в сутку, 7-8 робочих + 3-4 іграшки/перегляд чогось/просто серф по інеті), як падає до 15% - включаю на зарядкуRederst: ↑ 15.10.2024 20:43 Питання до тих у кого є подібна миша. Як часто ви її заряджаєте користуючись нею постійно?
-
dead_rat
Member
Копія Logitech G pro по ціні як, власне, оригінал?
-
lamer
Member
У Logitech свій, фірмений, сенсор.dead_rat: ↑ 16.10.2024 05:01 Копія Logitech G pro по ціні як, власне, оригінал?
-
dead_rat
Member
Так, копія китайськаlamer: ↑ 16.10.2024 10:32У Logitech свій, фірмений, сенсор.dead_rat: ↑ 16.10.2024 05:01 Копія Logitech G pro по ціні як, власне, оригінал?
-
S
Member
Мышка как мышка кнопки жвачку напоминают. Интересно 4 Мгц CPU не грузит как раньше грузили 1 Мгц модели?
-
KoB6acKa
Member
Таких мишей ще не бачивS: ↑ 16.10.2024 13:57 Мышка как мышка кнопки жвачку напоминают. Интересно 4 Мгц CPU не грузит как раньше грузили 1 Мгц модели?
-
Polybius
Member
Залишилося лише відкрити огляд та прочитатиS: ↑ 16.10.2024 13:57Интересно 4 Мгц CPU не грузит
-
lamer
Member
...
-
Nouriel
Member
Логітеч і стілсіріес зоуі і тд теж вихождитьwhite_noise: ↑ 15.10.2024 15:33 починайте мінусити, але виглядає як китайське лайно за півтора бакси
і той... я вибачаюсь, а що в ній українського? мікрікі? плата? оптика? аккум? корпус? кабель? збірка? навіть жодного напису українською... а! наліпки! які за тиждень або відкліяться або зітруться... зато український бренд. хоч софт локалізований? бо по скрінам не видно.
Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
Ясно логітеч гпро хлам за 3 долараvansoul: ↑ 15.10.2024 17:57 технически может и хороша, но дизайн как у китайского хлама с алика за 3 доллара.
Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Фірмєнний як у всіх. У мишках маркетинг найбільший з усіх девайсів, фірмові серсори які не фірмові, фірмові свічі які не фірмові, спеціальна форма, яку робило 100 дизайнерів і інженерів 10 років, яка просто спиженна у майкрософтовської мишіlamer: ↑ 16.10.2024 10:32У Logitech свій, фірмений, сенсор.dead_rat: ↑ 16.10.2024 05:01 Копія Logitech G pro по ціні як, власне, оригінал?
-
Igor_1974
Member
Миша виглядає дуже бюджетно. Я на таку навіть би не звернув уваги.
-
Shader1
Member
дел, прочитал