Spiryt
n6407
Вы вспомните что тут творилось года два и три назад. Можно поднять историю и глянуть. Толпы свидомых молились на игру и все уже понакупили миллионными тиражами. Я же и немногочисленное меньшинство весьма критически относилось к дате выхода и самой игре. Сейчас же вижу как круто оказывается пиратить у своей же, патриотически настроенной игро команды. Я написал, что воровать нехорошо - так и тут задизлайкали
Не могу понять одно. А что мешает дождаться выхода игры? посмотреть обзоры, отзывы ... и поддержать наших игроделов ? или не поддержать если фуфло выйдет.
Да я и сам готов ее купить, а вдруг реально выйдет достойный аутентичный проект.
Останні статті і огляди
Новини
Трилогія S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone вийде на Nintendo Switch цього місяця
-
nochnik89
Member
-
n6407
Member
так я и не писал что нужно делать предзаказ , я написал о тех кто бравирует отменой предзаказа (и не ясно был ли сам предзаказ)nochnik89: ↑ 10.10.2024 10:59 Spiryt
n6407
Вы вспомните что тут творилось года два и три назад. Можно поднять историю и глянуть. Толпы свидомых молились на игру и все уже понакупили миллионными тиражами. Я же и немногочисленное меньшинство весьма критически относилось к дате выхода и самой игре. Сейчас же вижу как круто оказывается пиратить у своей же, патриотически настроенной игро команды. Я написал, что воровать нехорошо - так и тут задизлайкали
Не могу понять одно. А что мешает дождаться выхода игры? посмотреть обзоры, отзывы ... и поддержать наших игроделов ? или не поддержать если фуфло выйдет.
Да я и сам готов ее купить, а вдруг реально выйдет достойный аутентичный проект.
более того, не в коем случае плохое(игры и всё что угодно другое) покупать нельзя, нельзя стимулировать бракоделов-кем бы они не были, как то так.
-
Геральт
Member
Там хіба буде онлайн? Бо чіти в сінглах вже й не зовсім чіти, фактично.Alligator: ↑ 10.10.2024 09:33 100500 строк коду для розробників та на основі цього нароблять 100500 читів.
-
Enjthesilence
Member
ой ці історії про "всі файли роздируть" маячня, обрізають контент чисто під демо - готово. резіки випускають демки і нічого, продаються величезними тиражами, раніше для кожного великого проекту були демки, які допомагали іграм продаватись, а зараз настав той час, що після демки великий шанс того, що гру просто не куплятьAlligator: ↑ 10.10.2024 09:33Red Dead Redemption була вперше випущена для PlayStation 3 та Xbox 360 у травні 2010 року, Red Dead Redemption на ПК вийде у 29 жовтня 2024 рокуsonhador93: ↑ 09.10.2024 23:32 Игру 2007 года портируют в 2024 году, это шутка?
Зов Припяти вышел в конце 2009 года, за это время можно было сделать 2-3 игры по Сталкеру.
НЕукраинская компания не может выпустить Сталкер 2 с 28 апреля 2022 года , даже No Man’s Sky уже сделали
GTA Trilogy: The Definitive Edition була випущена на Nintendo Switch 11 листопада 2021 року, самі ігри вийшли в нульових, не Definitive офіційно не було.
Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:На виставці кожен крок контролюють, якщо ти захочешь піди не по маршруту виставки - тебе попередять, а якщо проігноруєшь - вимкнуть гру.Ijachok: ↑ 09.10.2024 22:50 якщо треба пояснювати, вийшло надто складно, так би мовити, май бед
На ігрі у стімі... її розберуть на байти, викладуть всі файли гри на відкритий загал, подістають тексти діалогів, дістануть 100500 строк коду для розробників та на основі цього нароблять 100500 читів.
Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
після релізу обіцяють онлайн (які в оригінальних частинках скоріж за все дм якийсь), але думаю що воно і залишиться "обіцянками" накшталт онлайну в кб77Геральт: ↑ 10.10.2024 14:40Там хіба буде онлайн? Бо чіти в сінглах вже й не зовсім чіти, фактично.Alligator: ↑ 10.10.2024 09:33 100500 строк коду для розробників та на основі цього нароблять 100500 читів.