Трилогія S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone вийде на Nintendo Switch цього місяця

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
nochnik89
Member

Повідомлення

Spiryt
n6407
Вы вспомните что тут творилось года два и три назад. Можно поднять историю и глянуть. Толпы свидомых молились на игру и все уже понакупили миллионными тиражами. Я же и немногочисленное меньшинство весьма критически относилось к дате выхода и самой игре. Сейчас же вижу как круто оказывается пиратить у своей же, патриотически настроенной игро команды. Я написал, что воровать нехорошо - так и тут задизлайкали :lol:
Не могу понять одно. А что мешает дождаться выхода игры? посмотреть обзоры, отзывы ... и поддержать наших игроделов ? или не поддержать если фуфло выйдет.
Да я и сам готов ее купить, а вдруг реально выйдет достойный аутентичный проект.
n6407
Member

Повідомлення

nochnik89: 10.10.2024 10:59 Spiryt
n6407
Вы вспомните что тут творилось года два и три назад. Можно поднять историю и глянуть. Толпы свидомых молились на игру и все уже понакупили миллионными тиражами. Я же и немногочисленное меньшинство весьма критически относилось к дате выхода и самой игре. Сейчас же вижу как круто оказывается пиратить у своей же, патриотически настроенной игро команды. Я написал, что воровать нехорошо - так и тут задизлайкали :lol:
Не могу понять одно. А что мешает дождаться выхода игры? посмотреть обзоры, отзывы ... и поддержать наших игроделов ? или не поддержать если фуфло выйдет.
Да я и сам готов ее купить, а вдруг реально выйдет достойный аутентичный проект.
так я и не писал что нужно делать предзаказ :-/ , я написал о тех кто бравирует отменой предзаказа (и не ясно был ли сам предзаказ)

более того, не в коем случае плохое(игры и всё что угодно другое) покупать нельзя, нельзя стимулировать бракоделов-кем бы они не были, как то так.
Геральт
Member

Повідомлення

Alligator: 10.10.2024 09:33 100500 строк коду для розробників та на основі цього нароблять 100500 читів.
Там хіба буде онлайн? Бо чіти в сінглах вже й не зовсім чіти, фактично.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Alligator: 10.10.2024 09:33
sonhador93: 09.10.2024 23:32 Игру 2007 года портируют в 2024 году, это шутка?
Зов Припяти вышел в конце 2009 года, за это время можно было сделать 2-3 игры по Сталкеру.
НЕукраинская компания не может выпустить Сталкер 2 с 28 апреля 2022 года :laugh: , даже No Man’s Sky уже сделали :up:
Red Dead Redemption була вперше випущена для PlayStation 3 та Xbox 360 у травні 2010 року, Red Dead Redemption на ПК вийде у 29 жовтня 2024 року

GTA Trilogy: The Definitive Edition була випущена на Nintendo Switch 11 листопада 2021 року, самі ігри вийшли в нульових, не Definitive офіційно не було.

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Ijachok: 09.10.2024 22:50 якщо треба пояснювати, вийшло надто складно, так би мовити, май бед
На виставці кожен крок контролюють, якщо ти захочешь піди не по маршруту виставки - тебе попередять, а якщо проігноруєшь - вимкнуть гру.
На ігрі у стімі... її розберуть на байти, викладуть всі файли гри на відкритий загал, подістають тексти діалогів, дістануть 100500 строк коду для розробників та на основі цього нароблять 100500 читів.
ой ці історії про "всі файли роздируть" маячня, обрізають контент чисто під демо - готово. резіки випускають демки і нічого, продаються величезними тиражами, раніше для кожного великого проекту були демки, які допомагали іграм продаватись, а зараз настав той час, що після демки великий шанс того, що гру просто не куплять

Відправлено через 1 хвилину 42 секунди:
Геральт: 10.10.2024 14:40
Alligator: 10.10.2024 09:33 100500 строк коду для розробників та на основі цього нароблять 100500 читів.
Там хіба буде онлайн? Бо чіти в сінглах вже й не зовсім чіти, фактично.
після релізу обіцяють онлайн (які в оригінальних частинках скоріж за все дм якийсь), але думаю що воно і залишиться "обіцянками" накшталт онлайну в кб77
Відповісти