Предлагаю обсудить Чутки: Assassin's Creed Shadows отримає кооперативний режим
Теперь негр самурай сможет бегать вместе с самураем-трансвиститом-колекой на инвалидном кресле! Берем!
Останні статті і огляди
Новини
Чутки: Assassin's Creed Shadows отримає кооперативний режим
-
konb999
Member
-
Creature4O
Member
Let's discuss Чутки: Assassin's Creed Shadows отримає кооперативний режим
Що це за слово таке, який перекладач ви використовуєте? Навіть гугл так не перекладає. І це вже не вперше.зрушився
-
DuckRider
Member
Значит эта помойка будет представлять из себя вечный захват вышек и аванпостов. Желаю предзаказавшим геморрой во время прохождения этого скама, а юбисофту - скорейшего закрытия
-
Kyoshintankai
Junior
Про людський мозок ви не чули?Creature4O: ↑ 03.10.2024 13:19 Let's discuss Чутки: Assassin's Creed Shadows отримає кооперативний режимЩо це за слово таке, який перекладач ви використовуєте? Навіть гугл так не перекладає. І це вже не вперше.зрушився
-
FataI1st
Member
нехай доробляють, в мене ще вальхала і міраж не пройдені, нікуди спішити
-
dr31k0
Member
Про Міраж не скажу, бо сам ше не грав в нього (кажуть там геймплей на годин 20-25, а давати 1к грн за таке мені не хочеться, можливо буде якась скидка (бажано 80%+ ) тоді можна пробувати)FataI1st: ↑ 03.10.2024 15:17 нехай доробляють, в мене ще вальхала і міраж не пройдені, нікуди спішити
А Вальхалу їм взагалі не треба було називати асасін крідом, там ним і не пахне, пройшов для галочки.
-
Геральт
Member
Нехай релізять. І вальхала і міраж пройдені, нема в що грати.нехай доробляють, в мене ще вальхала і міраж не пройдені, нікуди спішити
-
Azerty
Member
Якби добавили квадробера щоб можно було битись с кроссдресером там ордами бісексуалівkonb999: ↑ 03.10.2024 13:18 Предлагаю обсудить Чутки: Assassin's Creed Shadows отримає кооперативний режим
Теперь негр самурай сможет бегать вместе с самураем-трансвиститом-колекой на инвалидном кресле! Берем!