Нова Battlefield повернеться до сучасного сетингу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
tornadox
Member

Повідомлення

KimRomik: 17.09.2024 10:51
Загалом Electronic Arts робить велику ставку на нову гру і сподівається повернути довіру старих фанатів
ахахахахахахахахахахахаахахахахахахахах
які ж вони розумово відсталі...
після того як EA/Respawn наробили над Apex Legends, до них вже довіри немає
онлайн в цій грі падає рік вже як, якщо раніше було по 600к в день, то зараз по 200к
ледь не кожний стрімер та ютубер пророчить можливу смерть ледь не кращої гри в історії
а Реддіт повний скарг від гравців, бо EA/Respawn не виправляє недоліки, деяким з них навіть кілька років :facepalm:
Підписуюся під кожним словом, Апекс грав всі сезони від початку, на цей забив.
1. Батл пас тепер тільки за гроші
2. Гра вдарилася в тему ЛГБТ+, тепер кожен персонаж має якісь нетрадиційні діалоги до інших персонажів.
3. Відношення чітерів до гравців вже на рівні кал оф (з)дуті(є)

Відправлено через 3 хвилини 39 секунд:
SmileKnight: 17.09.2024 11:59 зараз BF2042 грається набагато краще усіляких каЛЛов дьюті :beer:
ну бути кращим за кал оф (з)дуті(є) це на сьогодні не досягнення. Недавно була альфа Дельта Форс, от ця штука сподобалася.
DuckRider
Member

Повідомлення

SmileKnight: 17.09.2024 12:13
DuckRider: 17.09.2024 12:07
Грається як шмат лайна, на фоні 4 це взагалі посміховисько
Ну мабуть ручки не з того місця в когось ростуть :lol:
Грається дуже чудово :super:
У любителів 2042 завжди аргументи на рівні учнів сільсько-парафіяльних шкіл?
AFU_power
Member

Повідомлення

tornadox: 17.09.2024 12:12
AFU_power: 17.09.2024 11:45 Всі сруть бф2042 забувачи про:
1. режим портал де ви можете грати карти та зброю з бф бед компані, бф3, бф4, бф 1942.
2. Ви взагалі-то можете обрати розмір карти(одна та сама карта має декілька розмірів), щоб не бігати до точок бою.
3. Ви на великих картах можете викликати собі сброс транспорту, вплоть до танку щоб доїхати до потрібної точки.
4. На комьюніті серверах і на офіційних портал серверах ви можете грати стару добру систему класів(медик, розвідник, сапорт, інженер).
5. Гра нещодавно була на розпродажі по 300грн
6. Батлпас та косметика не впливають на портал, ви заходите на сервер і маєте всю зброю та всі обвіси, вам не потрібно їх купувати та прокачувати.
На жаль, портал мертвий, попри великі плани до релізу, на нього практично забили на старті.
Карти в бф2042 не цікаві і їх мало. Не порівняти з тим же БФ1 чи БФ5
Хто заважає натиснути кнопку find servers і отфільтрувати по пінгу/режиму/карті

Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
tornadox: 17.09.2024 12:19
KimRomik: 17.09.2024 10:51
ахахахахахахахахахахахаахахахахахахахах
які ж вони розумово відсталі...
після того як EA/Respawn наробили над Apex Legends, до них вже довіри немає
онлайн в цій грі падає рік вже як, якщо раніше було по 600к в день, то зараз по 200к
ледь не кожний стрімер та ютубер пророчить можливу смерть ледь не кращої гри в історії
а Реддіт повний скарг від гравців, бо EA/Respawn не виправляє недоліки, деяким з них навіть кілька років :facepalm:
Підписуюся під кожним словом, Апекс грав всі сезони від початку, на цей забив.
1. Батл пас тепер тільки за гроші
2. Гра вдарилася в тему ЛГБТ+, тепер кожен персонаж має якісь нетрадиційні діалоги до інших персонажів.
3. Відношення чітерів до гравців вже на рівні кал оф (з)дуті(є)

SmileKnight: 17.09.2024 11:59 зараз BF2042 грається набагато краще усіляких каЛЛов дьюті :beer:
ну бути кращим за кал оф (з)дуті(є) це на сьогодні не досягнення. Недавно була альфа Дельта Форс, от ця штука сподобалася.
Апекс з самого початку загравав з ЛГБТ та меншинами і це не приховувалось, тільки сліпий не побачив, що кількість темношкірих персонажів більше, всі вайт вумени - лесбі

Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
DuckRider: 17.09.2024 12:24

Аргументи стають аргументами, коли вони мають якесь підґрунтя. Якщо ти не грав і не порівнював, а просто випукнув, що грається гірше - не аргумент. Відчуття від гри рівно такі самі, особливо на картах бф3 зі зброєю з бф3, хіба що деяких карт не вистачає. Порівняння тоже не аргумент.
tornadox
Member

Повідомлення

AFU_power
Тому я замінив Апекс на старий добрий Тітанфол.
Проблема апекса що він просто вмирає і перед смертю ЕА старається видавати максимум з нього.
DuckRider
Member

Повідомлення

AFU_power: 17.09.2024 12:35 Аргументи стають аргументами, коли вони мають якесь підґрунтя. Якщо ти не грав і не порівнював, а просто випукнув, що грається гірше - не аргумент. Відчуття від гри рівно такі самі, особливо на картах бф3 зі зброєю з бф3, хіба що деяких карт не вистачає. Порівняння тоже не аргумент.
Звісно я не грав, звідки в мене такі гроші на цілий гендерфілд42? Такі гроші є тільки у справжніх експертів з батлфілд, які люблять грати за чорт зна що у вінг сьюті і за обриганого жирного кулеметчика. Скрін зі стіму кидати через скільки я цей кал дропнув, чи знаєш що таке сарказм?
Аргумент з порталом взагалі смішний, тому що це не основна частина гри і знаходиться в муміфікованому стані. Проте дійсно грається краще за сам 2042
AFU_power
Member

Повідомлення

DuckRider
Сумніваюсь, що взагалі якийсь аргумент тоді актуальний про частини мумифіковані чи ні, якщо зараз гра не по фул прайсу, тому і аргумент за гроші не актуальний
Безвесть
Member

Повідомлення

Нарешті нова батла з сучасною війною! Батла 3-4 імба. Останню батлю я купив по знижці, пограм може годин 5, не сподобалось.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

den55den: 17.09.2024 10:35 Ех, я взагалі чекав колись побачити Battlefield 2142 в новому виконанні або продовження типу 2143 :shuffle:
:up: Лучшая часть батлы, но стаду не зашла.
В целом то и 2042 вполне играбельна, но только на хардкоре.
Ибо когда стреляешь из танка, а в метре от взрыва прыгает чувак, которому и пол хп не сняло выглядит писец как реалистично. :insane:
SmileKnight
Junior

Повідомлення

DuckRider: 17.09.2024 12:24

Ну, якщо аргументи на рівні сільсько-парафіяльної школи, то твої коментарі точно на рівні дитячого садка — багато шуму, а користі нуль :beer:

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
tornadox: 17.09.2024 12:19

Ну якщо вони ще попрацюють з руйнівністю об'єктів, то вийде непогана гра)
Бо дивився порівняння з бф2042, то в бф з цим краще :beer:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Зампелла вважає піком розвитку серії Battlefield 3 і Battlefield 4.

У новій частині будуть компактніші мапи для насиченого бою, які ближче до минулих частин Battlefield.

Підуть у минуле оперативники, повернеться стандартний поділ на класи.
Амінь :beer:
daesz
Member

Повідомлення

tornadox: 17.09.2024 10:41 Бф1 бомба, зараз після того як вони поставили античіт, тільки її і граю.
Ще б ЕА античіт нарешті додала в батлфронт 2 :с
Hotspur
Member

Повідомлення

Prescott: 17.09.2024 10:34 2042 кал зумерский, всё правильно челик из новости говорит, хотя лично мне нравится БФ1.
БФ 3 вершина серії. Я в усе грав з самої першої

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Безвесть: 17.09.2024 13:46 Нарешті нова батла з сучасною війною! Батла 3-4 імба. Останню батлю я купив по знижці, пограм може годин 5, не сподобалось.
абсолютно точно. Тільки 3 краще за 4
DuckRider
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.09.2024 22:21
Prescott: 17.09.2024 10:34 2042 кал зумерский, всё правильно челик из новости говорит, хотя лично мне нравится БФ1.
БФ 3 вершина серії. Я в усе грав з самої першої

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Безвесть: 17.09.2024 13:46 Нарешті нова батла з сучасною війною! Батла 3-4 імба. Останню батлю я купив по знижці, пограм може годин 5, не сподобалось.
абсолютно точно. Тільки 3 краще за 4
Система подавления слишком мерзкая в 3
miroslav_mm
Member

Повідомлення

Я набігав колись 700годин в БФ3 та 1300 в БФ4, остагні 3 роки майже не грав, але БФ2042 купив, скажу одне, нехай підштурхають графіку і фізику БФ4, оновлять поточні карти і все, не потрібен нікому ніякий футуристичний сетінг і плюшки-менюшкі, як воно мене бісить, оці штуки що літають, якісь мега девайси і проча хрін. Хочеться ригать в БФ2042, просто тошнить від перенасищення інтерфейсу, меню та іншого.
Зробіть все проще, не усложняйте, я вас прошу. )

П.С. і можете повернуть отей гамма фільтр голубенький з БФ3, дуже ностальгуючий і вайбовий.
Hotspur
Member

Повідомлення

miroslav_mm: 17.09.2024 22:59Я набігав колись 700годин в БФ3 та 1300 в БФ4
в мене годин по 500 в 3 і десь 400 в 4. ще десь 300 в бф 1
seraphic
Member

Повідомлення

tornadox: 17.09.2024 10:41 Бф1 бомба, зараз після того як вони поставили античіт, тільки її і граю.
Ты про новый ЕА античит? читеры как были на том же уровне, так и остались.
Зображення
а сколько тех кто играет как говорится "без палева" 3 бакса в неделю за полный набор и никто не банит. Хотели бы избавится от читеров давно это сделали на серверном уровне по кпд и кк, но тогда онлайн рухнул бы в половину если не больше
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

seraphic: 18.09.2024 18:22
Ты про новый ЕА античит? читеры как были на том же уровне, так и остались.
Зображення
а сколько тех кто играет как говорится "без палева" 3 бакса в неделю за полный набор и никто не банит. Хотели бы избавится от читеров давно это сделали на серверном уровне по кпд и кк, но тогда онлайн рухнул бы в половину если не больше
Онлайн не рухнул бы, но похоже все эти читы сами сотрудники и продают, как допзаработок :gigi:
Между прочим это чувак с полосочками |||||| в никнейме - я его во всех онлайн играх видел, в бф, радуге, овердроче, и везде он читерит :D
Rucha
Member

Повідомлення

AFU_power: 17.09.2024 12:35 Апекс з самого початку загравав з ЛГБТ та меншинами і це не приховувалось, тільки сліпий не побачив, що кількість темношкірих персонажів більше, всі вайт вумени - лесбі
Хто на цьому фіксується, той ще більший збоченець. Просто грати, та не звертати увагу на колір та орієнтацію - взагалі не варіант?
Andrew_R30
Member

Повідомлення

Сподіваюся, що завезуть компанію.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Rucha
Промолчал - согласился.
Відповісти