Огляд бездротової механічної ігрової клавіатури ASUS ROG Strix Scope II 96 Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.12.2023 22:46
ALT-F13: 06.12.2023 22:42Я не питаю, чим ви "користувались" - я питаю, що ви _купили_. Це різні речі.
тобто всі подарунки викреслюємо. Асусь стане банкротом з таким підходом
Почалась якась текстова шизофазія. Виходжу з розмови. Приходьте, коли буде, що сказати важливого по темі обговорення.

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
Hotspur: 06.12.2023 22:48
ALT-F13: 06.12.2023 22:42Ні, в ASUS не працював ніколи.
втрачаєте гроші на рівному місці
Не турбуйтесь за мої гроші, з ними все в порядку.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 06.12.2023 22:42Риночок порішав, він пропонує вибір.
риночок це та олігополія 5 компаній чи якийсь інший риночок де 5000 виробників материнських плат ?
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.12.2023 22:52
ALT-F13: 06.12.2023 22:42Риночок порішав, він пропонує вибір.
риночок це та олігополія 5 компаній чи якийсь інший риночок де 5000 виробників материнських плат ?
Ох уж еті прокляті капіталізди, ні дають вам по Чесним Цінам купляти омріяні товари :lol:

Все, йдіть на форум соціалістичної партії, там зацінять риторику.

P.S. Ржу, як філігранно було обійдено питання "нащо особисто вам топова материнська плата". Хочу й все. За 250 баксів!

Отправлено спустя 19 минут 23 секунды:
corban_jum: 06.12.2023 11:58 Відкриваю огляд, бачу ціну, зачиняю
Ось доречі правильний підхід: не плануєш шукати клавіатуру за 250 баксів - не читай. Нащо розстраюватися :-)

І найсмішніше те, що про це в тексті сказано практично буквально. І про інші ринкові речі теж:
спойлер
Основні конкуренти по розміру, функціях та можливості бездротового підключення — це Razer Deathstalker V2 Pro TKL Wireless, Steelseries Apex Pro TKL Wireless, Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless. Всі вони у нас як мінімум не дешевші, мають формат TKL без нумпаду і ніхто не забезпечує перемикачами hot swap. Corsair та HyperX в цьому сегменті нічого не пропонують, а Mad Catz S.T.R.I.K.E. 11 в Україні не продається. З іншого боку, є два єдині інші представники бездротових «96%» на ринку України — FL ESPORTS FL980 V2 та Keychron K4. Вони коштують десь вдвічі дешевше, але не відносяться до «геймерських» клавіатур, як зазвичай це розуміють.

Ціна Scope II 96 в абсолютному значенні, якщо не порівнювати з прямими конкурентами, здається монументальною — процесор чи материнська плата можуть коштувати дешевше. Втім саме клавіатура, миша та килимок відповідальні за всі тактильні відчуття користувача ПК і часто переживають не один апгрейд тих самих процесорів чи материнських плат. Тож, якщо є фінансова можливість, то на них краще не економити. Піраміди моделей геймерських клавіатур різних брендів побудовані схожим чином, що доводить — риночок у світовому масштабі нормально скуштував такі цінники. Крім того, якщо подивитися під іншим кутом, то у випадку Scope II 96 покупець отримує всі ті ж можливості, що були у ROG Azoth за виключенням OLED-дисплею, але на 40% дешевше і з підставкою для долонь.
Але хто ж, бл..ь, читає...
AMD
Member

Повідомлення

Щось у Hotspurа підгоріло дуже :lol: , срати на клавіатури асус, а потім видати "в мене одна делл мембранка і одна механіка китайська ("за 750") зі зміненими клавішами. обома дуже задоволений" :weep:
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 07.12.2023 00:39Ржу, як філігранно було обійдено питання "нащо особисто вам топова материнська плата". Хочу й все. За 250 баксів!
так власне я не почув чому асусовські свічі не ноунейм і де їх тестили і яким чином. просто бо захотілось так

Відправлено через 49 секунд:
AMD: 07.12.2023 08:56Щось у Hotspurа підгоріло дуже
то ви не заходили в тести ссд кінгстон і обговорення їх. там це краще товар хвалили
Polybius
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2023 11:43то ви не заходили в тести ссд кінгстон і обговорення їх
Слухайте, ну серйозно. Поки такі недохейтери типу вас номяться по форумах, той кінгстон топ по продажах отих самих SSD, як і згаданий Асус у платах. Звісно це не показник якості, але це факт.
Ці ваші каменти, що ви знаєте як треба і за скільки, виглядають просто смішно. Кляті моска... ой, виробники!
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2023 11:43
ALT-F13: 07.12.2023 00:39Ржу, як філігранно було обійдено питання "нащо особисто вам топова материнська плата". Хочу й все. За 250 баксів!
так власне я не почув чому асусовські свічі не ноунейм і де їх тестили і яким чином. просто бо захотілось так
Бо дивно витрачати свій час для відповідей на _абсурдні_ питання якогось ноунейма, який не навчився користуватися гуглом.
Домашнє завдання: знайти, хто ж виробляє свічі по специфікаціях ASUS?! Я відповідь знаю. Гугл знає. Пошукайте.

І повертайтеся з розповіддю, нащо особисто вам материнська плата за 637 доларів чи 1500.

Відправлено через 16 хвилин 3 секунди:
Hotspur: 07.12.2023 11:43
AMD: 07.12.2023 08:56Щось у Hotspurа підгоріло дуже
то ви не заходили в тести ссд кінгстон і обговорення їх. там це краще товар хвалили
Цікаво, а яка ваша кваліфікація, щоб так "обговорювати"? Ви експерт в якій галузі?
ATOM_UA
Junior

Повідомлення

Бо дивно витрачати свій час для відповідей на _абсурдні_ питання якогось ноунейма, який не навчився користуватися гуглом.
Домашнє завдання: знайти, хто ж виробляє свічі по специфікаціях ASUS?! Я відповідь знаю. Гугл знає. Пошукайте.
Оглядач якого ми всі заслуговуємо.

Ну ок.
ALT-F13
Member

Повідомлення

ATOM_UA: 07.12.2023 18:20
Оглядач якого ми всі заслуговуємо.

Ну ок.
Дивіться, все просто. Якби хтось запитав - "а хто виробник свічей для асус" - я б, звісно, відповів. Ніхто не має обов'язку знати все. І навпаки, я як оглядач, маю вести діалог з тими, в кого з'являються питання по суті.

Але почалося з:
ноунейм свічі
Тобто з виглядом знатоку питання людина каже, що:
А) ASUS це ноунейм
Б) виробник для ASUS теж ноунейм

І це - проблема. Що видається брехня дилетанту за експертний висновок. Терпіти таку поведінку мені не цікаво хоча б тому, що я свій час витратив на написання огляду і не дозволю "легким розчерком пера" некваліфікованого коментатору нівелювати цю роботу.
Hotspur
Member

Повідомлення

ALT-F13: 07.12.2023 16:22Гугл знає.
я так розумію це буде весь текст наступного огляду - гугл знає все

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
ALT-F13: 07.12.2023 18:28А) ASUS це ноунейм
звичайно Асус це ноунейм в цій справі. Компанія не виробляє свічі клавіатури клавіши для клавіатур і все інше десятки років. Гугл знає про це, здивований що не всі про це знають
ALT-F13
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.12.2023 18:39
ALT-F13: 07.12.2023 16:22Гугл знає.
я так розумію це буде весь текст наступного огляду - гугл знає все

Відправлено через 2 хвилини 34 секунди:
ALT-F13: 07.12.2023 18:28А) ASUS це ноунейм
звичайно Асус це ноунейм в цій справі. Компанія не виробляє свічі клавіатури клавіши для клавіатур і все інше десятки років. Гугл знає про це, здивований що не всі про це знають
Apple не виробляє телефони, їх виробляє їм Foxconn. Apple ноунейм?
Питання ж навіть не "на якому заводі зібрали деталь ХХХ" - питання, хто розміщав замовлення, які специфікації були вказані і як організовано контроль якості.

Умовно кажучи, ASUS ставить свій підпис, що "цей товар відповідає нашим вимогам та ми готові забезпечити його гарантійне обслуговування". І в цьому сенсі ASUS для індустрії в цілому гораздо менший ноунейм, ніж Kailh!
Але так, на це ще накладаєтся те, що Kailh як власне OEM/ODM має свої стандарти виробництва по всьому циклу і по дефолту їх стандарт - непоганий, бо вони самі в своїй галузі є достатньо поважним виробником. Не "підвал дяді Ляо" який не знає, як тестувати свічі, наприклад.

Звісно, у всіх є невдалі продукти, бувають провали на будь-якому етапі. Но повірте, це точно не про цю конкретну клавіатуру. І її ціна відповідна ринку - що теж написано в статті.
Скотч
Junior

Повідомлення

Прочитав коментарi - як знову на модлабс опинився.
angry_machine
Member

Повідомлення

на алі redragon на червоних свічах по акції за 50-70дол Top Solution :rotate: за 200 дол нахіба вона потрібна
Melofon
Member

Повідомлення

angry_machine

Смотря на как х свитчах, если на красных гетеронах то норм, а если такие как ставят в аула это просто кошмар а не свитчи.
Ortyomko
Member

Повідомлення

ALT-F13: 07.12.2023 18:28 Дивіться, все просто. Якби хтось запитав - "а хто виробник свічей для асус" - я б, звісно, відповів. Ніхто не має обов'язку знати все. І навпаки, я як оглядач, маю вести діалог з тими, в кого з'являються питання по суті.
хто виробник свічей для асус?
ALT-F13
Member

Повідомлення

Ortyomko: 10.01.2024 08:45
ALT-F13: 07.12.2023 18:28 Дивіться, все просто. Якби хтось запитав - "а хто виробник свічей для асус" - я б, звісно, відповів. Ніхто не має обов'язку знати все. І навпаки, я як оглядач, маю вести діалог з тими, в кого з'являються питання по суті.
хто виробник свічей для асус?
Kailh

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
Скотч: 22.12.2023 18:54 Прочитав коментарi - як знову на модлабс опинився.
Охххх! Оце так зустріч! :beer:
Відповісти